Ska nog köpa


ebba är här

Nu är Ebba hos mig, så ful är hon också. Fulare än vanligt :s
SKOJAR BABE (L)(L)(L)

Skolan idag va seriöst efterbliven, tiniwinie måste liksom rastas hela tiden. Ingen som kommer fatta, jag lovar. Jo Amanda och Frida Svensson.
Men sameshit, så hade vi tyska första lektionen. Kunde läxan anyway, hih! Duktig som man är liksom, ohyeah! Sen håltimme, gick till Elin med en läxa för hon är sjuk, krya! Aa, sen ner till Netto och köpa Sprite och tuggummi, så underbart jävla gott det är med Sprite. Kall va den också, hihi! Då gick vi hem till mig efter det, jag, Frida, Amanda och Kajsa. Fixade Fridas hår och så, läs förra inlägget (y) Sen va det biologi, usch. Seriöst, Suadas röst är sövande vafan, sjukt inte kul assså! Men man får hänga med så gott som det går, haha! Enzymer och celler hit och dit, fattar noll! Sen va det lunch, och då åt vi först och sen satte vi oss ute på skolgården vid Gustaf och Gheza. Dom spelade gitarr och sjöng, Gustaf är ju duktigt .. Men Gheza kan man ju inte riktigt säga det samma om. Haha, så vi satt där en bra stund, har spelat in. Haha, men fick nog inte lägga upp det här på bloggen. Eller tänker inte göra det ialla fall, för jag sitter och sjunger i bakrunden, fett pinsamt. Sen så hade vi svenska. Så jävla äckligt, sitter jämte Samaneh, shit. Hahah, sen hade vi SO. Fast jag trodde vi hade matte, så sa till Sedigh och började snacka med han, sjukt pinsamt. Men yes, SO:n va sjukt tråkig. Politik hit och dit, vem fan bryr sig? -.-
Sen direkt efter det gick jag och Ebba och hämtade hennes cykel, sen körde vi till salongen. Ner till klädhörnan, men seriöst,, dom har ingenting. Nu sitter vi hos mig och aa, Ebba ska nog blogga nu och så.

Skriver senare :)


Skolgården

Sitter på skolgården, drygt. Har 10 minuters rast nu ju, och sen har vi matte. Efter det slutar vi, och då följer Ebba med mig hem. Hörs då!

skynda fridis

Nu måste jag skynda, haha! Har precis fixat Frida Svenssons hår, för hon ska ta kort med elevrådet idag så hon ville va lite fin, ahhahahahaha! :D
Nu ska vi gå tillbaka till skolan eftersom vi börjar om 5minuter, softination!

Efter skolan följer nog Ebba med mig hem, så vi hörs då! :)

Snygga brillor?

Nu sitter jag här igen, men ska snart lägga mig faktiskt. Det är en dag i skolan imon också, men det är som tur var inte så lång. Går bara till halv2, så det kommer nog gå rätt fort faktiskt.
Jag har också håltimme imon efter första lektionen, som är b-språk,, alltså tyska för min del. Och vi hade typ nån konstig grej till imon,, som jag inte har övat på. Haha, men så kan det gå ju.

Usch, tittar på mitt hår och äcklas av att det typ har grön nyans. Vafan, pinsamt :s
Så nu ska jag sätta upp det i en tofs och lägga mig. Imon bloggar jag kanske med iPhonen på håltimmen, hihi :)

Godnatt.


Ska nog köpa, vad tycker ni?

in i duschen

Nu ska jag hoppa *host* gå in i duschen. Kom nyss hem från träningen, rätt soft träning idag men får inte träna på onsdag för mitt äckliga lår. Måste kyla benet och så nu varje kväll tills det är bra, surt :s
Men nu ska jag in i duschen och sen äta lite, bloggar nog senare! :)

snart träning

Ska snart byta om till träning, som jag har vid 6.
Skolan idag va helt okej faktiskt, rätt rolig. Jag stog och plattade håret vid en toalett så alla kollade på mig när dom gick ut eller kom in, haha!
Så först idrott då, och då hade vi en vikarie istället för Johannes, han är bäst tycker jag då! Så vi hade massa jävla lekar, mesigt. Sen fick vi skynda om bara den för vi hade en kvart på oss att fixa oss efter idrotten, och det va ju foto vid 11 så man ville ju platta håret och så. Vi hann faktiskt, vi kom dock försent på fysiken med 5 minuter. Men sameshit liksom, så yes. Det va hur segt som helst på fysiken. Efter den så fick vi fixa oss för Marita sa att vi inte behövde komma på tyskan i början på den lektionen, för vi skulle få fixa oss och så! Och det va ju bra. Det va då jag stog vid en toalett och plattade håret! (yy)
Foto då sen, usch. Haha, efter fotograferingen fick jag och Amanda stanna kvar och visa vem som är vem och sådär, haha. Då hann man ju se bilderna också ;)
Sen gick man 10 minuter på tyska och sen va det lunch, gick hem och åt en macka för skulle äta när skolan va slut eller så. Gick tillbaka till skolan sen och då va det typ .. Vet inte riktigt, haha! Men det va ialla fall inte roligt så ja, orkar inte skriva mer om skolan.
När jag kom hem så åt jag och sen kom Ebba, och vi snackade och så. Plocka upp äpplen från trädet sen, för pappa klippte gräset.
Och vid tjugo i 5 stack Ebba för hon skulle till kyrkan på konfa grej. Så då beställde jag och pappa mina klassfoto och sånt där. Och nu ska jag ner och byta om,, så jag är färdig vid tjugo i!

Imon så är det skolan igen och sen blir det nog att va med Ebba om hon kunde, för pappa kunde inte åka till Halmstad med mig imon och kolla på data, så vi ska åka på fredag efter skolan istället.
Och jag ska sy en laptopväska i syslöjden, hih! Kommer bli sjukt sött också, bra det.

Nu måste jag ner och byta om.
Vill också ha fotbollskorna på bilden, designade av mig. Personliga skor tycker jag (a) Dock lite dyra, haha. 3000kr, inte så roligt kanske.

skolfoto imon

Jag har skolfoto imon som sagt, så måste lägga mig nu verkligen! För annars kommer jag aldrig att bli färdig imon :o
Och just det, jag har idrott första imon ju, så aa. Det blir ju cppp där alltså, måste ta med platttången till skolan då ju, fandå.
Men yes, nu ska jag sova! Godnatt :)

vilken hårfärg passar bäst

Jag har lite problem, jag vet inte vilken hårfärg jag vill ha. Just nu har jag ju blont, och jag trivs helt seriöst inte i det. Innan dom sitsa ljusa slingorna hade jag ljusbrunt/mörkblont typ. Och det va ju efter en slingning, och före det så hade jag brunt hår. Jag har också haft mörkbrunt/nästan svart hår, och det trivdes jag i. Men även i brunt trivdes jag. Så jag har lite problem, för mamma säger att jag är finast i blond och det är många som säger det, och så kommer vissa och säger att jag är finare i brunt.

Så vad tycker ni?






bloggpausen är slut

Nu är min lilla bloggpaus slut eftersom jag saknade att skriva i den. Jag skulle inte kunna ta bort min blogg faktiskt, eftersom jag är beroende typ. Lite sorgligt tycker jag då, haha!

Idag har jag inte gjort alls mycket, vart hemma och softat. Usch, fattar ni att det är måndag imon eller? Vill verkligen inte ha skola, och imon ska vi dessutom ta kort. Vafaen, jag kommer dö :(
Asså första veckan gick riktigt fort, men då va det ju att vi bara gick igenom allt som vi skulle prata om och så, men nu ska vi ju liksom börja jobba på lektionerna .. Och denna terminens betyg MÅSTE vara bra, för det är dessa man söker in på gymnasiet med. Jag vill gå samhäll eller ekonomi, för vill antingen bli polis eller ekonom. Och nu tänker ni säkert "Hon som polis?", men jag menar mer en sån polis som sitter på kontor eller i labb. Kanske sån som tar kort på mord, eller så? Nåt inom polisen kanske, annars ekonom.

Nu så sitter jag och rensar bland mina "appar" på iPhonen, uppdaterade den så man kan lägga till mappar och sånt där, så nu håller jag på och fixar det. Lägger just nu till olika bloggar, haha! :D
Så skriver kanske innan jag går och lägger mig eller nåt, blir tidigt idag faktiskt, för vill inte se trött ut imon på kortet! Haha, men yes, ni fattar?

Jag ska fortsätta med mina sånna där mappar och sånt där, så den blir rolig,, min lilla iPhone (a)

Och förresten, vad tycker ni om den nya designen här i bloggen? Jag tycker faktiskt den blev fin.
Hiss eller Diss?


dagens outfit

Min blogg suger. Jag tänker snart att lägga ner den för känner verkligen inte för bloggandet. Så nu tar jag bloggpaus och ser hur det går, så yes. Ni får väl stå ut med att den inte kommer uppdateras.


hahah vilket liv jag har

Jag tycker att "fångarna på fortet" är as roligt, haha!

Men sameshit, va på träningen och kollade innan. Dom hade löpträning idag, tur att jag inte va med (aa) Så yes, kollade på killarnas match istället, och shit va kallt det va!
SGoIF vann med 4-2 över BIF! Synd grabbar.
När jag kom hem åt jag lite och sen kollade på TV. Så har inte gjort så mycket idag, haha! Och nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag håller på att gå under. Är sjukt trött, jobbigt ju.

Så jag säger godnatt med detta inlägget! :)


- JAG IDAG :D

jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om snyggast header, och jag vet att min just nu inte är så himla snygg. Men ni kan väl ändå offra lite tid åt mig och rösta på mig?
LÄNK - http://juliahbaby.bloggplatsen.se/2010/08/24/3453270-del-2-i-tavlingen/

Skolan idag va rätt nice fan. Det blev inställt det där med paddlingen så jag blev lite glad. Fast ändå, jag och Frida bestämde oss för att gå istället för att paddla så jag va ju lite halvt taggad där då, men icke. Så jag, Amanda och Kajsa kom där i gummistövlar och regnkläder med så skulle vi inte ens åka. Då blir man dock lite sur!
Men yeahyeah, vi hade vanliga lektioner istället idag. Så tyska va det först, det är rätt svårt faktiskt. Kommer inte ihåg vad vi hade sen, typ engelska. Hahah, inte så kul där va. Gympa efter det, vi fyllde bara i papper och shit. Haha, tråkigt som fan!
Kemi efter det då, och sen lunch. Eftersom vi inte skulle vart i skolan idag egentligen så fick vi bara korv som dom delade ut genom ett hemkunskapsfönster, haha! Sen gick jag hem eftersom det va typ 40 minuter kvar på lunchrasten. Åt en kexchoklad då, hihi (a)
Sen va det matte, det är drygt. För jag suger verkligen på det, haha. Men den lektionen gick rätt fort faktiskt! Sen sista timmen va det e-val. Usch, har NO ämnen. Bläbläblä, haha! Men jag och Frida skriver om nervsystemet, haha. Bra betyg typ :D
Gick hem direkt efter skolan, åt lite och satte mig här sen. Jag har inte gjort nåt mer efter det ju, lat som man är. Så nu ska jag plugga lite på glosorna och så, sen blir det åka och kolla på träningen. Eftersom jag har sträckt mig så ska jag bara kolla, tråkigt. Sen blir det kolla en stund på p95 när dom spelar! BIF/SBK - SGoIF, så himla kul att kolla på dom matcherna! :)

Nu ska jag plugga, hih!

+ Tar aldrig bilder, haha. Ska börja med det nu, typ ta dagens outfit bilder och shit :)

ångest över paddlingen imon

Jag har lite ångest över att vi ska paddla imon i Isaberg typ? Haha, asså jag kommer vällta på riktigt, och Kajsa och jag kommer drunkna där. Men Amanda har lovat mig att hon hoppar i om jag välter, hahah!
Jag ska ha söta gummistövlar imon och så ska jag ha mössa, för det ska regna hela dagen ju! Det tycket jag verkligen inte om, man kan inte tycka om regn!

Nu ska jag gå till sängen, för jag är trött och har ont i huvudet. Så yes, nu blir det sängen för mig! :)
Imon är det träning, vet fortfarande inte om jag ska träna för har sjukt ont i mitt ben, seriöst.
Men nog om det, skriver imon i skolan med min iPhone, för aa. Ska till Isaberg och gå och allt vad vi ska göra, har inte en blekaste aning om jag ska va helt ärlig!

Godnatt.


kortfattat om skolan

Nu ska jag skriva lite kortfattat om skolan, för sen ska jag plugga lite glosor. Ska få bra betyg (a)
Först va det tyska i 40 minuter, då jobbade vi och fick texten i boken till torsdag eller tisdag, i don't know .. Sen så hade vi håltimme, vi va på nöjet och jag och Amanda gick ner till Netto för jag skulle köpa Hustler. Hihi, gott! (y) Där nere träffade jag mamma, haha. Så pinsamt, hon stog och betalade medans vi kom in och så, haha!
Sen tillbaka till skolan och gå på biologi. Vi har fått Senada i det, kul (y) Förlåt, men man hör inte vad hon säger (?!), dampination där va!
Lunch efter det, kassler va det i skolan och jag gillar inte det så åt bara ris och sås. Haha, inte jätte gott men yeahyeah. Hade svenska sen, vi fick våra nya böcker och sånt där. Och så snackade vi lite om studieteknik. Det gick la rätt bra, och nya platser har vi också. Drygt, sitter jämte Samaneh, sitter hellre själv asså.
So hade vi sen, ny lärare är alltid kul! Hon kommer från Jokkmokk så hon har världens coolaste dialekt. Jätte roligt, för asså jag vet inte. Men hon är nog rätt bra tror jag! :)
Sen va skolan slut och Hanna och Jossa följde med mig hem. Vi åt och aa. Jag skrev i förra inlägget vad vi gjorde, satt vid datan och så ju :)
Jossa åkte hem vid halv 6, då kom hennes mamma och hämtade henne. Och nu ska jag faktiskt plugga lite glosor. För aa, lättare att lära sig dom om man pluggar lite i taget typ. Så yes, nu ska jag plugga! (y)

Ikväll vid åtta är det "fångarna på fortet" igen, älskar det. Sjukt kul är det :D Så det ska jag och mamma kolla på!

jossa sitter här jämte mig

Nu har ännu en skoldag varit och denna va jobbigare än den igår!
Jossa och Hanna följde med mig hem och då åt vi lite. Sen så vid fyra stack vi ner till samhället för Hanna skulle till Alex. Sen så började det regna och massa så jag och Jossa satte oss på SunVegas, typ ett solarium vi har här i Smålandsstenar.
Nu sitter vi här och Jossas mamma kommer snart. Så yes, jag skriver om skolan sen när hon åkt hem och så! :)


på nöjet

Nu sitter jag på nöjet. Har håltimme, och aa. Det finns inte så himla mycket att göra så sitter här. Frida har min mobil för hon är inne på facebook.
Innan skulle jag "skjuta" för Mirson på biljard men aa, failade totalt :s PINSAMT :(

Yesyes, nu har jag inte mer att säga så aa. Skriver när jag kommer hem istället :)

nu ska jag lägga mig

Ja, rubriken är sann! Jag ska gå och lägga mig nu, för jag är super trött.
Skolan tar verkligen på krafterna, och imon har jag håltimme! Soft som bara den. Haha!

På träningen regnade det innan, och jag va inte med. Så satt med Felicia under ett paraply och kollade på, haha! Sen kollade vi lite på damlagets match, dom förlorade tror jag.
Men yes, när jag kom hem så åt jag och mamma. Kollade på "fångarna på fortet" också, shit det är as roligt!

Men vi hörs imon. Godnatt!

första skoldagen

Nu sitter jag och Ebba här efter en dag i skolan. Eller vi har hunnit med rätt mycket kan jag säga, vi har vart nere i samhället och så med. Vi åt direkt efter skolan. Lasagne (L)
Kortfattat om skoldagen då:
Först va det typ samling ju, rätt soft. Dom bara snackade och så, och shit va alla har förändrats! :o
Yes, men sen vid tio typ va det matte och där gjorde vi ingenting mer än att prata och få böckerna. Sen hade vi rast och sen hade vi tyska. Fick böckerna och glosor, som vi har till torsdag. Surt! (n) Mat efter det, pyttipanna. Så jag och Viktor och Alle gick ner till Netto, Viktor köpte ett flak med cola och jag fick en Hustler av han. Hihi, snällt :) Sen så va det engelska efter det, vi fick böckerna och sen fick vi glosor där med.
Svenskan därefter var rätt nice, för vi pratade bara lite och sen så skulle vi på konsert i Torghuset. Typ afrikaner som hoppade runt på scenen och spelade bongotrumma och skrek Salami (?!) Haha, yes. Men huvudvärk fick man också för den delen.
Sen gick vi tillbaka till skolan och jag och Ebba satt och snackade med Max, Jennifer, Fannie, Viktor och Hanna. Hahah, shit vad jag skrattade. Pinsamt ju!
Men det va sjukt kul att träffa alla igen, och alla sjuor är såhääääär små :o Hahah, gulligt!

Nu ska jag ner och typ käka nåt snabbt och sen vidare på träning. Men ska inte träna för jag sträckt mig i baklåret, onödigt av mig va?
Men skriver mer när jag kommer hem!

Hoppas alla kära läsare haft en bra dag?



Typ första gången vi va på 3 år typ :o

slut på det roliga

Nu var det slut på det roliga, nu blir det att gå till skolan måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag .. VARJE VECKA! Känns inte så himla kul.
Jag gick upp 20 över sex idag och duschade. Och nu är jag klar med allt, så ska bara borsta tänderna också. Sen vid 5 i åtta ska jag möta Amanda vid rondellen.

Uppdateringen kommer inte vara så rolig idag kan jag säga, kommer nog inte uppdatera förens vid typ 3 eller halv 4. Men yes, ni får stå ut. Ebba följer nog med mig hem idag också, soft.


nu är det så att jag ska lägga mig nu

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Hellre det än att vara uppe och inte komma upp imon. Jag måste också plocka fram lite kläder inför morgondagen. Kommer helst seriöst inte hinna med morgonen imon, usch! Vill inte börja skolan :(
Det hade vart en grej om det va att börja gymnasiet, men nu ska man gå ett till år på jävla Nordinskolan. Fyyy, det känner jag inte för :( Men yes, får väl bara stå ut sista året liksom! Va äldst på skolan, det är väl coolt? NEJ! Fy, saknar alla gamla nior redan! :'(

Men nu ska jag gå till garderoben och se vad jag hittar förnåt skoj där inne, sen blir det att vandra till sängen. Sen sova, och gud så skönt! :)

Godnatt sötnosar!


JOSSSA & JAG

jag är duktig

Nu har jag varit duktig och vart ute och gått. Nu ska jag va duktig och plocka mina ögonbryn.
Sen ska jag va duktig och gå och lägga mig vid tio, duktig jag är idag va? :)

Det va riktigt skönt att va ute och gå, ska nog börja med det nu, för man blir mycket piggare på nåt sett. Så nu ska jag ut och gå några dagar i veckan. Och imon kan jag inte gå på träningen för har sträckt mig i baklåret. Så yes, men på onsdag blir det träning!
Och jag testade mina fotbollsskor som varit borta ett tag, och jag kunde ha dom. Super, jag vet! För dom är snyggare och dom är bättre på foten. Dom andra är typ förstora.

Nu ska jag ut och gå

Nu ska jag ut och gå, har precis ätit lite. Så nu när det inte regnar får jag väl passa på att gå ut och gå en runda, steka lite. Kommer va sjukt skönt, jag lovar! :)
Skriver när jag kommer hem, så aa.


nymålade naglar

Nu har jag nymålade naglar, så det är rätt svårt att skriva. Men ska försöka få ihop ett litet inlägg ändå :)
Fast nu skrek mamma att det är mat, så får la gå ner och äta lite nu då.
Men skriver innan jag går och lägger mig istället, för nu ska jag äta och sen blir det att plocka ögonbrynen! Lär ju lägga mig tidigt idag, för annars kommer jag aldrig komma upp imon! Haha, soft att försova sig första dagen! (y)

Nu blev här ett litet inlägg ändå, haha. Men yes, nu ska jag äta :)

och förresten

Har jag varit otydlig när jag sagt att veckans blogg tävlingen är slut? För det är fortfarande människor som röstar,, fattar ingenting. Men yes, DEN ÄR AVSLUTAD!

dagens uppdatering = urkass

Fy, dagens uppdatering har inte varit den bästa. Men har inte kännt för att blogga idga faktiskt. Så ni får ursäkta mig! :)
När jag vaknade idag så det första jag ser är en sjukt stor spindel vid taket, shit va rädd jag blev. Så jag skrek på mamma så kom hon. Då dammsög hon upp den, smidigt!
Åt lite frukost och så när jag gått ner, sen blev det att titta på TV hela förmiddagen. Suttit lite vid datan också. Men tror att jag ska ta och göra nåt nu, för inne kan jag inte sitta sista dagen på lovet.
Får ångest på riktigt av att veta att det är sista lovdagen. Fy :(

Så nu ska jag dammsuga mitt rum, och sen får jag se vad som hittas på!


sista dagen på lovet

Idag är det allra sista dagen på sommarlovet. Kan ni fatta hur snabbt 10 veckor har gått eller?
Nu börjar man nian, usch! Kommer sakna dom som gick ut nu, dom va så sjukt roliga. Dom livade upp skolan!
Tur att några är kvar man tycker om, gänget som festar tillsammans! Men vi får inte tappa kontakten nu bara för ni börjar på en annan skola.


navelpiercing

Jag fick en as fin navelpiercing av Jennifer när hon va i Kroatien. Den är rosa! :D
Jag har inte testat den förens nu, och den är hur gullig som helst!


2 vinnare av veckans blogg

Och dessa två vinnare är:


OCH

Jennifer knezevic

GRATTIS TILL JENNIFER SOM FYLLER 15 FUCKING ÅR IDAG!
Fatta att vi snart känt varandra i 15 år!
Jag älskar dig syster <3


svar på kommentar


Från Sabina: Kan du visa i ett inlägg hur du laddade ner det ? =)

Svar: Ja det kan jag försöka göra nu, men vet inte riktigt hur.
Jag gick först in på google och sökte på det, alltså sökte jag så här "PhotoScape download free". Då kommer många länkar upp och då klickar du på den översta. Sen kommer nog 3 rutor upp och då klickar du på översta, sen så förstår du nog själv hur man gör. Det är superlätt, jag lovar!


billigt och snyggt?

Det finns nog fler än jag därute som inte är bra på att spara pengar. Men man vill ändå ha nåt nytt. Därför tänkte jag säga att det finns faktiskt billiga, men snygga kläder. H&M är en riktigt bra affär när man letar billiga med snygg kläder.
Alla dessa fina tröjorna finns på H&M, och alla kostar bara 99kr. Billigt och snyggt på samma gång!

frida tipsar ..

Kommer en ny kategori heta som ni kan hitta i mina kategorier.
Där kommer jag tipsa om kläder, musik, bloggar och sånt.

Hoppas ni kommer tycka om den! :)

kikar runt på lite kläder




Jag behöver lite nya tröjor och dessa va väldigt fina tycker jag!
Dom två översta ser riktigt mysiga ut, så tror jag ska klicka hem dom,
ska be mamma lite snällt, hihi :)
Men det tråkiga när man är i affären är att man aldrig hittar tröjorna
man vill ha, så aa. Det blir liksom nog att skicka efter!

nytt bildprogram i datan

Jag har laddat ner ett nytt bildprogram till datan nu,, som faktiskt är bra! :)
Man kan göra en bild av flera bilder, fattar ni? Exemplar längst ner!
Man kan göra en tecknad bild av en vanlig bild, massa sånt där roligt kan man göra. Jag har fortfarande inte lärt mig det riktigt, men yes. Det kommer väl! :)
Det heter PhotoScape för er som vill testa det, kan verkligen rekommendera det!


Nu har jag och mamma vart ute lite också

Jag och mamma kom hem för en liten stund sen bara, vi har varit ute och cyklat. Vi cyklade till Åke och Carina och pratade lite med dom. Sen började det regna när vi skulle cykla till Ica, så såg nog hemsk ut där inne. Där köpte vi ialla fall morötter och dipp. Så himla gott kommer det bli ikväll! :)
Nu ska jag ner och fixa ihop lite dipp då, och sen blir det skära upp morötter!

Lyssna och njut:

jag älskar verkligen regnet

Ja, jag älskar verkligen regnet. Eller inte, usch. Jag har inte vart ute på hela dagen, mysigt va? Inte jätte asså, haha! Så nu ska jag hoppa in i duschen, fräscha till mig lite. Känner mig verkligen hur äcklig som helst.
Mitt hår är fett känns det som, och nej fy, är verkligen ofräsch!

Just det, igår bestämde jag och Amanda att vi ska sminka oss nån gång mycket och ta massa fina bilder. Typ ute i skogen, jag vet inte. Men nånstans,, mysigt va? :)
Såklart kommer dom bilderna upp på bloggen när dom är tagna, hih!

Nu ska jag in i duschen, sen så får jag se vad jag hittar på. Ikväll ska jag och mamma ialla fall kolla på film, hihi. Mysigt va? Vi ska äta morötter och dipp och sånt gott, härligt som fan :)

frida vill

- Att vintern kommer nu
- Bli brunhårig igen, nästan svart
- Ha massa pengar och en Mini Cooper.



snabb update

- Måste dammsuga mitt rum
- Äta efter det, lasagne blir det.
- Sen klä på mig
- Glöm inte att rösta på vilken du tycker ska bli veckans blogg
- Veckansblogg vinnaren röstas fram imon.


Ligger i sängen, nyvaken

Nu ligger jag i sängen och har precis vaknat. Ska nog ner och äta lite frukost, för börjar bli rätt hungrig. Usch, skolan börjar på måndag och jag har just nu lite ångest över det. Det blåser ute idag, för den där himla rullgardinen är ju bara för jobbig när den åker fram och tillbaka. Så nu stör jag mig och måste verkligen gå ner. Skriver sen :)

redigerarna

Nu sitter jag hos Amanda, vi har precis gjort om en bild riktigt mycket. Haha, så himla söt blev den :)
Innan va vi och köpte glass, och jag sprang runt i min skinnjacka som är det bästa i ytterklädväg och Amanda gick i shorts och linne. Sjukt roligt måste det sett ut, men yeah. Man är ju som man är (a)

Ska hem om 20 minuter för att äta, sen vet jag inte om vi träffas igen idag. Men det gör vi säkert!


ska gå till amanda nu

Nu ska jag gå till Amanda, eller ringa henne först och sen går jag dit.
Jag och mamma har precis vart nere och handlat, godis (a) Hihi, nej med vi pantade massa flaskor och shit, herre gud. Vi hade ju samlat på oss typ 9 påsar. Pinsamt :s
Men köpte godis och tuggummi och en Monster så jag överlever faktiskt. Så nu vandrar jag till Amanda, så blir det bra :)

Ska se till om vi kan ta lite bilder, hih. Det vill ni väl? :)


dagens outfit


10 finalisterna

1. http://eelsamansson.blogg.se/


2. http://jenkkan.blogg.se/


3. http://annaturkanovic.blogg.se/


4. http://juliahbaby.bloggplatsen.se/


5. http://eebbamelin.blogg.se/


6. http://liiinnealovisalindell.blogg.se/


7. http://adrenalineaddict.weebly.com/


8. http://pollis.blogg.se/


9. http://lowzz.blogg.se/


10. http://tiepamandahh.blogspot.com/


Nu får ni rösta på eran favorit, men bara en röst per person.
söndag får jag fram vem vinnaren är!
LYCKA TILL! :)

svar på frågestund

Vad är det mest pinsammaste du gjort? ;)
Svar: Jag har inte så lätt för att skämmas, så jag vet inte riktigt.

Vilka bloggar läser du ? :)
Svar: kissies.se , dessies.se , gaybloggen.com , kenzas.se och några "vanliga" bloggar.

Vilken hårfärg har du egentligen?
Svar: Jag har blont hår när jag inte färgat eller något.

Hur är det med killarna? (;
Svar: Haha, bra fråga. Nej men det är väl helt okej?

Följa varandra med bloglovin? :)
Svar: Visst.

Varför började du blogga?
Svar: Min kompis Jennifer började före mig och jag tyckte att det verkade rätt kul så jag testade. Det va kul och nu har bloggen blivit lite mer seriös än vad den va förr.

Vad var det du åt för vitamin att få längre naglar och att håret växer fortare :D?
Svar: Det är B-vitaminer som är bra för naglar och hår. Jag äter B-vitamin från Apoteket. Men tror
det finns att köpa lite överallt.

Favorit godis?
Svar: Mitt favorit godis är lakrits, hah! Men sånna segar nappar om man måste välja sort.

Vad gör du på fritiden?
Svar: Jag spelar fotboll, sitter vid datan och är med kompisar för det mesta!

Vem är din bästa vän?
Svar: Jag har inte bara en bästa vän, jag har 5 bästa vänner. Det är Ebba, Jennifer, Amanda, Lisa och Emma.

Om du bara fick välja en blogg som du fick läsa vilken skulle det bli?
Svar: Det skulle helt klart bli Kissies!

Varför bloggar du? :)
Svar: Jag vet faktiskt inte, vill ha nånstans att skriva av mig.

Gjorde det ont att ta hål i naveln? ;o (;
Svar: Det gjorde inte ont, men det kändes. Efteråt kändes det mer tycker jag!

Hur lång är du?
Svar: Jag är runt 160-165 cm :)

Vad är din favoriträtt?
Svar: Jag älskar verkligen lasagne!

Favoritplagg?
Svar: Helt klart mina Burserydsbyxor (a)

Hur mycket pengar får du i månaden?
Svar: Jag får 500kr i månaden, som månadspeng då.

Är du medlem på någon sida som gör att man får fler bloggläsare?
Svar: Bloglovin bara.

Vilken mascara har du?
Svar: Jag har Maxfactor False lash mascara. Och sen har jag två till som jag inte vet vad dom heter (a)

Musiksmak?
Svar: Allt typ :)

Var eskilscupen kul?
Svar: Ja, den va helt okej!

Är du oskuld?
Svar: Yesbox

Hur många seriösa pojkvänner har du haft?
Svar: En bara :)

Var bor du?
Svar: Mellan Halmstad och Jönköping tror jag man kan säga. Smålandsstenar heter det :)

Gillar du att dricka vitamin well?
Och vilken är din favorit isåfall? :)
Svar: Jag gillar vitamin well jätte mycket, min favorit är Everyday och .. Den med fläder :)

Vart gör du dina headers?
Svar: På scrapblog.com

Favorit ..
- Ämne i skolan?
Svar: Syslöjd och svenska
- Hårfärg?
Svar: Blont, brunt och mörkbrunt

- Kläder?
Svar: Tights och linnen eller joggingbyxor

- Affär?
Svar: Gina Tricot och HM

Första bästa vän?
Svar: Jennifer och Oliver

Hur länge har du haft blogg?
Svar: Jag har haft blogg ett bra tag, sen 07 - 08 tror jag.

Är detta din första blogg?
Svar: Nej, detta är inte den första. Jag har haft nog 2-3 innan denna tror jag :)

Häst eller hund?
Svar: Haha, båda :)

Vilken mascara använder du? :))
Svar: Jag använder mest Maxfactor False Lash Effect. Sen har jag två till som jag bara har över för att
få mer effekt. Men vet inte vad dom heter, dom kommer ialla fall från Maxfactor!

Gillar du din granne? ;)
Svar: Jag har inget emot henne, men hon kallade mig hora. Och det tycker jag är rätt oschysst.

Hur många besökare har du varje dag ? ;p
Svar: Det går upp och ner hela tiden, vissa gånger är jag nere på 50-60 om dagen och nu har det varit
90-140 typ. Så det är olika. Men ska ta bloggen mer seriöst nu och då hoppas vi det stiger! :)


Är du oskuld? Om inte, hur mångar har du haft sex med?
Svar: Jag är oskuld.

Storlek på BH?
Svar: Tänker jag faktiskt inte berätta, så ni kan gissa istället.

Hur lång är du?
Svar: 160 - 165 skulle jag tro, har inte mätt mig på ett tag.

Hur mycket väger du?
Svar: 46kg.

Har du kille?
Svar: Nej det har jag inte.

Bästa storbloggaren?
Svar: Kissie.

Favoritklädaffär?
Svar: HM eller Gina Tricot.

Hur orkar du hålla på med blogg?
Svar: Jag tycker antagligen att det är kul? :)

Erkänn du vill ha sex med mig?!
Svar: Nej :)

Vad tycker du är fina pojk/flick namn?
Svar: Pojknamn - Anton     Flicknamn - Linn

godmorgon sista fredagen på lovet

Nu blir jag lite sur, detta r sista fredagen på lovet. Hur kul känns det va? Innan va jag lite glad över att börja skolan igen, men nu. Ångest, usch!
Så yes, vad ska man göra idag? Jo jag kanske ska va med Amanda, vet inte om vi sa nåt. Men jag tror det!

Svaren från frågestunden kommer i nästa inlägg. :)

frågestund - SLUT


datan börjar bli tråkig

Asså nu börjar till och med min data bli riktigt tråkig. Så ska nog gå in till mamma och läsa min FRIDA-tidning som kom i måndags som jag inte läst än. Haha, har bara läst den lilla tidningen man fick med, som bara handlar om killar. Haha, den va lite rolig tycker jag allt.
Om ni vill veta hur tråkigt jag har, så fattar ni nog om jag säger att jag sitter och spelar bilspel på datan, haha! Så jävla tråkigt har jag, pinsamt.nu asså!

Men nu ska jag gå och tvätta bort min foundation och pudret i ansiktet, sen blir det att läsa lite FRIDA. Soft, jag vet! :)
Så med detta lilla inlägg säger jag godnatt, och att ni inte ska glömma att imon lottar jag ut finalisterna i Veckans blogg och jag svarar på alla frågor från Frågestunden.


DAGENS OUTFIT

ni har väl inte glömt?


- INLÄGGET


- INLÄGGET

ny header

Nu har jag ny header, eftersom jag inte va jätte nöjd med den gamla.
Men denna tycker jag blev rätt bra faktiskt. Så ja, denna blir det nog ett tag ialla fall!

Vad tycker ni om den nya headern? Hiss eller Diss?

+ Tryck F5 om ni inte ser den.


nu har jag nog städat färdigt

Nu tycker jag att jag har städat färdigt faktiskt, för hur mycket som helst kan jag inte städa! Haha, nej men det ser ialla fall skapligt ut här uppe nu :) Eller ialla fall mitt rum tycker jag! Nu vill jag verkligen göra om mitt rum, ångest över det,, serious! :s
Vill verkligen ha ett snyggt "ungdomsrum", som man verkligen inte behöver skämmas över. Svart och vitt och blått typ, så himla nice hade det vart!
Men yes, jag får ialla fall en snygg data, så jag är lite glad ialla fall. Men sen så ska vi göra om hallen, sen typ tvättstugan och sen mitt rum typ. Det är ju år och dar tills dess! :(

nu ska jag städa



nu måste jag dammsuga

Nu har jag och Amanda kollat på 2 filmer. Dear John och The last song blev det vi kollade på och Amanda lipade som bara den.. NOT! :)
Nu leker hon skådis och hon skrattar som bara den! Haha, eller jga skrattar nog mest men så brukar det vara.

Nu dör hon av solen säger hon, buhu :(
Nu somnar hon i solen och ska bränna sig och blablabla, hon är en blåst blondin för er som vill veta. HIHHHI! :D


hos amanda

Nu sitter jag hos Amanda, vi "sjöng" nyss karaoke på datan (?!). Så yes, det lät typ såååhäääär bra, härligt jag vet :)
Nu ska vi gå hem till mig och kolla på film, Dear John blir det nog vi kollar på. För den är så sjukt gullig!

Skriver mer ikväll.

nu har jag precis ätit

Kom precis hem från mammas jobb, jag har ätit mat där. Så nu ska jag gå till Amanda, sen ska vi nog va här och kolla film om jag får henne till det :) Sen ikväll blir det att dammsuga upp allt gräs jag drog in från träningen igår, hihi.
Usch, jag känner mig verkligen äcklig idag. Inget smink, inget fixat hår, joggingbyxor och en stor slapp tröja har jag på mig idag! Det känns riktigt skönt, men ändå så ofräscht. Så nu blir det nog att sätta på sig ett par tights och ett linne till och ha kvar denna sjukt sköna tröjan. Måste verkligen bara byta sockar, jag råkar typ ha röda sockar idag :$

Skriver mer hos Amanda med min iPhone kanske, om jag har lust :)


AMANDA - NELLIE - JAG (och min blåtira)

vaknade för en stund sen

Nu sitter man här, och fryser för fönstret är öppet. Det verkar sjukt kallt ute idag :s
Idag hostar jag som fan, och aa. Det är ju inte alls roligt. För det gör ont i halsen, men yesyes. Nu ska jag klä på mig lite, sen ska jag ner och käka. För jag vaknade vid halv 7 i morse av att jag va sjukt hungrig, så får väl gå ner nu då.

Usch, jag känner att mina inlägg blir bara kortare och kortare. Men det får jag fixa nu tycker jag! :)
Men skriver när jag kommer tillbaka från frukosten!


Förresten, fick en kommentar om vad datan heter.
Så här kommer svaret:
Datan heter Asus Eee 1008P och är gjord av nån designare typ. Älskar den verkligen, helt tuff! :)

Nu ska jag kolla tv

Nu ska jag kolla TV, för datan tar verkligen livet av mig. Längtar verkligen som bara den tills jag får min nya laptop, och vet ni! Amir-gaybloggen har en sån data jag vill ha! Haha, så jävla nice :D

Men med detta inlägget säger jag godnatt till mina kära läsare.


gräsigt värre

Nu har jag ätit och duschat och så efter träningen med. Skönt som bara den! Vi hade nån konstig övning, typ sammarbete. Så man blev gräsig eftersom man skulle krypa hela tiden!
Sen när jag kom hem blev det in i duschen direkt och sen blev det äta toast, är typ beroende av toast. Älskar det! :)

Men nu ska jag nog måla mina naglar blåa, sen ska jag låta dom va det ett tag. För jag målar om dom hela tiden, asså typ varje dag. Och det är ju inte så bra kanske. Eller shit the same, jag låter dom va i dessa färger jag har nu, alltså typ grön och rosa med glitter på! Det blir kanon, ska lägga på sånt där topplack på nu :)


ESKILSCUPEN - MOA OCH JAG

nu ska jag gå till amanda

Nu ska jag gå till Amanda, får se om jag stannar där en stund eller nåt. Tror det blir så,, ska lämna hennes kjol som jag hade tänkt ha på mig i lördags, men tog Ebbas istället (a)
Så yes, innan idag lagade jag mat till mig och mamma. Sen så gick jag upp hit och ringde till Amanda och nu så ska jag gå till henne :)

Så vi hörs sen när jag kommer hem, för då ska jag och mamma klippa gräset och sen blir det fotbollsträning för min del! Hoppas på att den går bra också, så yes.

Vi hörs sen :)


Ebba den fjollan ringde och väckte mig

Här ligger man så skönt och så ringer Ebba och väcker mig bara för hon inte vill gå utan att prata med nån när hon går med hunden. Är hon blåst eller? Så ja, snäll som man är så pratar man med henne i en kvart. Och nu måste jag ner och äta nåt innan jag dör av hunger, toast blir det :) Skriver sen, nu ville jag bara uppdatera med iPhonen (a)

Älskar dig Lisa



GODNATTT!

målar naglarna med ebba

Nu sitter jag och Ebba här framför datan och lyssnar på Justin Bieber (h) Nej men han är rätt bra faktiskt, ialla fall dom nya låtarna. Typ "Somebody to love" och "Baby". Hihi, han är söt med!
Mina blir gröna och rosa glittriga, sjukt gulligt asså! Typ lite cirkus (a)

Men yes, innan va vi på Alex så jag kunde käka pommes, sjukt gott! Då kom Martin, Andy och Anton. Jävla bra tag sen man träffade Anton asså, så får det inte va :(
Sen drog vi förbi nöjet och kolladdvvlka som va där, och det va bara Simon som va kul så vi stack igen!
När vi kom hem så satte vi oss här och nu sitter vi och målar naglarna. Imon får ni hur fina dom blev!

Glöm inte att kommentera vårat videoklipp, nu när jag och Ebba äntligen fick för oss att göra ett.

hahah fail


Vi ska nog till nöjet snart

Nu ska vi nog snart dra till nöjet och steka lite. Min iPhone är världens bästa och aa,, ni förstår. Mitt humör är fortfarande på topp! :)
Oliver var här nyss och lämnade en laddare till Ebba eftersom hon är så klantig och tappar sin mobilladdare ute nånstans igår när hon cyklade!
Men yes, Ebba ska bara äta lite nu och sen blir det typ nöjet somsagt! :)

Vi ska göra ett videoinlägg nu, sen blir allt perfekt (y) Haha, skojar! Men yes, det får ni innan vi sticker sen.


äntligen, saknat iphone så mycket

Nu sitter jag hos Ebba, min iPhone ligger på laddning och jag är fortfarande lyckligast i världen. Simkortet är isatt i den också nu för den delen, soft eller hur? Men alla mina inställningar och shit är återställda, så får liksom ställa in så som jag vill ha det sen ikväll eller nåt :)
Nu lyser solen till och med lite ute, härligt som fan. Ebba fönar håret, och jag sitter här på en sån där gympaboll och rullar lite,, måste platta min lugg sen, haha!

Nu ska jag se om min iPhone är så bäst som jag kommer ihåg, hahaha! :D Nej skojar, men ska sitta och leka lite med den. Sen ska jag tvinga Ebba att kolla film med mig för ute orkar jag inte va.
Och förresten, när jag skulle hit så fick jag ta pappas cykel eftersom mamma har min vita och den svarta lät när man cyklade på den. Så fick ta pappas ju, haha. Och när jag skulle hoppa av så slår jag i fittan .. :(
Nu vet ni det också, hihi!
Glömde kameran btw, sorry! :/


JAG ÄR VÄRLDENS GLADASTE!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU! MIN IPHONE LEVER, KAN NI FATTA?!
Den har luggit i sin låda nu .. Några dagar. Och nu så tryckte jag bara på knappen och så funkade den, magic!
Nu ligger den på laddning för den va urladdad som fan. Jag är så jävla glad.

Måste sminka färdigt mig nu, hihi. ÄLSKAR MIN IPHONE :D


utbränd flyktbild i Smålandsstenar


Klicka här.

ska klä på mig nu

Nu ska jag klä på mig, göra mitt hår trassligt och sen sätta upp det i en tofs! Sminka mig orka jag inte göra, för det kommer typ regna på mig sen ju. Eller okej, jag kan sminka mig lite (a)
Kameran följer med hem till Ebba, och ett videoinlägg blir det hemma hos Ebba idag! Såå det får ni när jag är hos henne, hihi.

Nu måste jag skynda mig lite, för annars ringer la Ebba snart och frågar om jag är världens segaste människa. Frågan är bara vad jag ska ha på mig .. Haha, blir nog tights och linnen ffs. Ska ju bara va hos Ebba liksom, ohyeah (h) Ska in på Ica innan jag sticker till henne också, ska köpa chips så vi kan kolla film sen med :)


ni måste kolla

Sexxxig jag är va? ;)

Idag är jag inte så sjukt trött

Idag när jag vaknade märkte jag att jag inte va så trött idag, men det kommer nog framåt kvällen.
Jag vaknade först vid kvart i 8 av att jag hade sendrag i baksidan av låret, fan va ont det gör! Sen vaknade jag vid tio i tio och då kunde jag somna om! Nu är klockan lite över 11 och mamma kommer nog snart hem.
Hon sa att det va värsta polispådraget är i trakterna, typ att det hade vart skottlossning mot Polisen inatt i Hyltebruk och att dom hade tänt på en bil i Burseryd. Så det va helikoptrar ute och letade efter dom nu. Värsta läskigt asså, så det blir nog mest att sitta inne och kolla film idag.

Men yes. Tess kom in inatt vid halv 1 tror jag med en jävla mus i munnen, då blir man verkligen så glad. Men yes, så bara somnade om.

Nu snackar jag med Ebba och vi kanske ska va dag, hihih :)


kan typ inte andas nu

Jag kan typ inte andas nu, näsan har täpt igen sig .. Fandå! :(
Innan va jag och Jennifer ialla fall ute och träffade Viktor och G:son. Vi gick och köpte slush-ice och stekte som fan. Sen så gick vi till Viktor, eller vi typ höll på och skjuta och så i deras fotbollsmål på baksidan. Haha, så jävla kul va det! :)
Vid halv 9 skulle dom upp till nån, vet inte vad han heter .. Men yes, så då stack Jennifer också hem och jag gick upp hur och satte mig här.

Nu sitter jag och smsar lite, kul jag vet (a) Men nej, jag har inget annat att göra. Så det blir nog snart att gå in till mamma och lägga mig och läsa FRIDA :)

Fortsätt fråga och tävla i veckans blogg! :)


Jennifer sitter här jämte mig

Nu sitter jag och Jennifer här. Kajsa stack nyss hem för dom skulle ha gäster!
Vi va ute innan typ, gick en runda. Sen så gick vi hit igen och då målade Jennifer sina naglar. Sen ville hon inte ha det längre och då tog hon bort det :D
Nu ska vi kolla film tror jag. Jennifer tycker vi ska kolla skräckfilm, men det känns ju läskigt vafan.

Nu sitter hon och gör nåt i FRIDA-tidningen, haha. Nåt test typ, röd och rosa shitsnack ;)

Orkar inte blogga mer.
MEN FORTSÄTT FRÅGA I FRÅGESTUNDEN OCH VA MED OCH TÄVLA I VECKANSBLOGG!

it's time for ..



FRÅGA FRÅGA FRÅGA!
- Jag svarar på allt melnna himmel och jord. Dock inte för
privata frågor.
Så kom igen nu, jag förväntar mig många frågor!

morgontrött typ

Mamma ringde och väckte mig 10 ungefär. Man blir lite sur då, haha! Men så ringde jag till Ebba eftersom hon hade ringt när jag sov. Det brukar vara jag som ringer henne när hon sover, så blev lite förvånad (a) Men yes, vi snackade lite och så. Min förkylning är typ borta, jag kan andas med näsan! Woho, inget mer näspray .. :D
Sen hade Jennifer smsat att hon kunde bli tvstjärna,, så va tvungen att ringa henne också. Men då visade det sig att hon va i Ullared och att dom hade sprungit runt med kameror där. Men dom hade nog missat Jennifer! HAHAHA, rätt åt dig :D
Nu ska jag ner och ta nåt att äta, för min mage ropar efter frukost!
Och just det, jag har vilat naglarna hela natten nu från nagellack. Det känns hemskt att inte ha nån färg på naglarna .. Men så är det väl ibland. Så idag blir det några snygga naglar.


blä på dig.

naglarna växer hela tiden ..

Och jag är inte ens på och tuggar på dom! Fattar ni hur bra det är eller? Jag kommer ha långa naglar inom kort om det fortsätter såhär ju! :)

Nu är klockan halv tio och jag typ halvsover framför datan. Så vid 10 tror jag faktiskt att det blir att lägga sig för mig. Tyvärr glömde jag min ipren nere, men yes. Får försöka sova utan den inatt då.
Nu ska jag fan sova bort febern, för det är det ända som typ hjälper!
Hemskt att vara sjuk ju,, ialla fall nu när det är slutet av sommarlovet och man vill njuta det sista. Men icke, då ska man istället ligga hemma och va sjuk. Typiskt mig asså!

Förlåt, jag vet att uppdateringen är den sämsta i världen. Men ni får stå ut, jag tycker att det är sjukt tråkigt att bara sitta vid datan hela tiden. Typ tröttnat, så när jag får min mini sen så blir det mycket bättre kan jag lova! :)

Glöm inte att delta i Veckans blogg. [inlägget]


Nån random bild på mig och Amanda :)

nu kör jag igång med en ..


Det ända ni gör för att delta är att skriva "Jag är med" i
kommentarsfältet.
Vill ni kan ni lägga in på eran blogg att du är med och tävlar.

På fredag (20/8) drar jag ut 10 finalister. Den blogg som får
flest röster vinner.

ladda upp med frågor

Imon så påbörjar jag en frågestund. Så ladda upp med en massa frågor för jag är beredd på allt!
Jag svarar på allt mellan himmel och jord.
(Okej, inte allt för privata frågor)
Frågestunden kommer vara mellan 16/8 - 20/8. På fredagen avslutas den och på lördagen får ni alla svaren.

sociala frida

Jätte social jag känner mig asså.
Haha, precis kollat film .. "Grease" blev det jag kollade på. Den är bra faktiskt, haha!
Mamma va ju på kalas innan, och jag kunde inte följa med ju, så fick hem lite gott. Hahah, prinsesstårta, chokladmuffins och bulle typ. Fett gott, så har nåt att äta på ikväll, hihi :)

Men yes, igår så cyklade jag till Ebba vid halv 4. Då satt hon vid datan och städade lite, så då satte jag mig vid datan och aa. Sen duschade hon och så, sen vid halv 6 - 6 kom Jennifer och Oliver och åt hos Ebba. De åkte sen, och fixade sig och så. Då gick jag och Ebba runt och valde kläder och fixade oss och så. Haha, men sen vid halv 8 hade inte vi klätt på oss. Men då kommer John och Markus såklart, så då fick vi skynda oss ju. Sen vid 8 - halv 9 nån gång började folket komma.
Sen va det party föfan! :D
Så aa, vad ska man säga. Det va roligt och aa, haha!
Vid halv 2 typ, eller nåt. Ingen koll på klockan, hihi. Men yeah, då stack alla för Ebbas föräldrar kom hem. Så då städade vi, haha! Sen gick vi och la oss vid halv 3 kanske. Jennifer och Oliver sov också över, så alla vi 4 sov i källaren. Jag och Ebba låg och as garvade åt att jag sa 'aa' och 'mm' när hon sa 'Frida!', så sa hon hela tiden typ 'plutt'. Moget Ebba (y) Hahaha, fyfan vilken natthumor :)
Somnade vid halv 4 kanske!

När jag och Jennifer vaknade idag, vid .. halv 10 - 10 så låg vi och skrattade. Sen vaknade Ebba av oss, hahah. Då gick vi upp och sen cyklade vi hem. Då fick jag helt plötsligt 34 sms, för jag inte hade nån täckning i deras källare. Haha, tänker inte säga från vem (a)
Kom hem och la mig på soffan, åt lite frukost och så.
Sen vid halv 3 åt vi mat och sen gick mamma vid 3 på kalaset. Sen kom hon hemmed värsta godsakerna, mums! :)

måste snabba mig lite nu

Ska bara säga att jag överlevde gårdagen (a) Ebba tog alltså inte livet av mig, haha!
Men jag skriver sen, för nu måste jag ner och skala potatis till mig och mamma. Hon är typ .. ute nånstans tror jag, och jag har lovat henne att skala potatis.
Jag är sjuk, kul va (n)
Nej men sen så är det kalas för Charlie eller Mingus, vet inte vem av dom (a) Hhaha, men jag ska inte dit för är ju sjuk. Blir inte så kul om man smittar småbarnen.
Så det blir att sitta hemma och kolla på Harry Potter, haha!

Nu ska jag ner och skala potatisarna. Skriver senare om kvällen igår, då kommer kanske nån bild om Jennifer eller Ebba lägger in bilderna sen :)


taggar hos ebba

Nu sitter jag hos Ebba, som står i duschen. Usch, är verkligen förkyld. Mamma ville typ inte att jag skulle bort ikväll, för mår ju inte så kanon! Men yeah, ska fan ha så jävla roligt jag kan ikväll! :D
Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig, hehe. Kan ju ta en stund. Sen kommer typ Jennifer och Oliver snart och ska äta här eller nåt? Vet inte, haha. Håller inte så mycket koll, sjukt busigt jag vet :)
Så nu taggar jag till lite med härlig musik, väntar såklart på att Ebba ska bli färdig. Det lär ta ett tag kan jag typ säga. Men yes.

Förlåt för den urusla uppdateringen idag. Men dagen har vart som den vart, och det kan ingen ändra på. Så får liksom ta igen det imon och på måndag och på resten av dagarna. Imon har vi ialla fall match mot Forsheda/Bredaryd. Kommer nog inte kunna spela så mycket eftersom jag är så förkyld typ.

Men nu låter det som att Ebba är färdig där nere, så får gå ner nu :)

Ha en sjukt härligt kväll flickor och pojkar!


ska till ebba nu

Nu måste jag skynda mig lite med detta inlägget. Men jag måste åka till Ebba nu, vi ska fixa oss och så. Sen blir det party!
Idag har jag sovit, och jag har lite feber. Haha! Det känns ju alltid bra, hiihi :)

Bloggar hos Ebba sen, så får ni outfit också. Tagen från Ebbas cam blir det nog :)

Vad ska ni göra ikväll?


godmorgon förkylda frida

Godmorgon! Usch, idag är jag jätte snuvig. Jävla fredag den 13onde igår asså. Hahah!
Idag ska vi, jag och min mamma, klippa gräset. Men ska jag säga en grej, jag mår sjukt illa. Känns som jag ska spy när som helst. Så får väl äta mina B-vitaminer och sen får jag se hur jag mår efter det :)
Nu ska jag klä på mig och sen ska jag ner till mamma!
Duscha och så när vi är färdiga, sen äta lite mat och sen blir det ju att dra till Ebba! :)

svar på kommentar


Från emma: När ska du ha dina efterlängtade videos? och tävlingar och frågestunder? :D

Svar: Det kommer nog nån gång nu i veckan, så håll utkik!

mår inte bra

Jag mår inte ett dugg bra!
Täppt i näsan, ont i halsen och lite ont i huvudet. Usch, detta kom nu ikväll liksom, kul! (n)
Så ja, jag ska strax gå och lägga mig för jag vill att detta ska försvinna tills imon. Kan ju inte springa runt och va förskyld liksom, det funkar inte att ha det så!
Nu kom min katt och hälsade på, haha!
Imon ska jag upp vid 9, för jag och mamma städade aldrig övervåningen idag. Så det ska vi göra imon, och så ska vi klippa gräset! Det börjar liksom bli rätt långt nu, haha. Sen vid 2-3 nån gång ska jag till Ebba har jag bestämt. Haha, sen blir det lite partyy och sen ska jag sova där! :)
Jag vet, riktigt soft lördag!

Men uppdaterar imon, för nu mår jag inte bra.

Godnatt!


blablabla

http://open-spotify.com/track/43CpOeNkZ6UxgOy70FCTCB/

tuff bild

Nu är jag hemma från Jennifer. Deras internet funkar typ inte, därför kunde jag inte skriva innan.

När jag kom dit ialla fall så satt Jennifer i shorts och BH och kollade på One Tree Hill, så vi kollade färdigt på det avsnittet. Sen så gick vi upp på hennes rum och låg och snackade länge. Och hon sminkade sig och så. Sen så låg vi och snackade lite till i hennes säng, tills hon kom på att hon kanske skulle klä på sig, haha! Så hon gjorde det och sen så gjorde vi kladdkaka. Smeten va jävligt god ialla fall, haha! Sen ställde vi in den i ugnen i 30 minuter, men den ville inte stelna eller vad man säger. Så den blev väldigt kladdig, haha! Kladdkaka med betoning på kladd! Sen kollade vi på film. "Det regnar köttbollar" blev det, shit så rolig (a) Hahaha, as söt med. När han skulle kyssa hon .. Sam eller vad hon hette (a) Naaaw.
Sen vid halv 8 stack jag hem. Och då när jag cyklade förbi två småbarn som cyklade så sa tjejen som cyklade framför den lilla killen .. Asså dom va typ 3 år. Så sa hon: Theo, om jag ramlar får du cykla hem till mamma och säga till!
Naaww, asså ni skulle sett. Så jävla gulligt!!

När jag kom hem tog jag mig en Hustler, och nu är jag väldigt rastlös. Haha, kanske ska titta förbi på nöjet? Eller inte kanske, jag vet inte :)


svar på kommentar


Från Emma: Hur kopierar man sådär kommentarer så det syns så när man laddar upp det på bloggen?! :)

Svar: Okej, ska förklara i steg.
1. Man trycker på tangenten där det står "Print Screen", ibland står det "Prt Scr".
2. Gå in på Paint.
3. Klicka på "redigera" som står längst upp i Menyfältet. Klicka sedan på "klistra in".
4. Sedan klipper du ut kommentaren så stor du vill ha den.
5. Öppna ny paint och klistra in.
6. Förminska själva bildstorleken så där, kan till kant tills det bara är kommentaren kvar.
7. Spara.

Hoppas du fixar det! :)

haha, fail


Va tvungen att se skillnaden mellan mascara och utan mascara. Man ser faktiskt en rätt tydlig skillnad! Haha, rätt coolt ändå (a)
Bilden ser fortfarande helt efterbliven ut med det står jag ut med.
Nu måste jag fortsätta sminka mig, bilden tog jag för 2 minuter sen typ :)

Skriver kanske när jag är hos Jennifer!

ska fixa mig nu

Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag upp till Jennifer. Vet inte vad vi hittar på, men det blir säkert nåt kul! :)
Jag ska se om jag kan fixa ett videoinlägg grej också när jag är där uppe, men yes. Eller så gör jag det när jag kommer hem. Men några bilder blir det nog, fast dom blir tagna med min värdelösa Sony Ericsson mobilkamera. Så dom blir nog rent ut sagt fucked up!

Ska bara dammsuga först, sen fixar jag mig. Dagens outfit kommer ikväll! :)


Sjukt cool bild från nån fest hos Ebba.
Jag - Fidde - John

100 frågor

1. Fullständigt namn? - Frida Larsson
2. Ålder? - 15 i oktober
3. Vart bor du? - Smålandsstenar
4. Färg på ditt hus? - rött och grått :s
5. Hus eller lägenhet? - hus
6. Klass? - snart 9a
7. Vilket år tar du studenten? - 2013 typ ..
8. När gick du upp i morse? - halv 9
9. När ska du sova? - ikväll
10. Vad har du ätit idag? - toast
11. Dagens klädsel? - mjukisbyxor och linne
12. Dagens smink? - inget än så länge
13. Dagens roligaste? - inget än så länge

Socialt:

14. Har du många vänner? - ja
15. Har du ovänner? - vet inte
16. Vem chattade du med senast? - daniel från göteborg (y) Hahah!
17. Har du pojk-/flickvän? - nej
18. Vem pratade du med sist? - mamma
19. Vem fick du senast sms ifrån? - marc

Favorit:

20. Film? - dear john, the last song och remember me
21. Låt? - i believe
22. Mat? - kebabrulle
23. Dryck? - coca cola
24. Färg? - vit, svart, blå och rosa
25. Stad? - stockholm och göteborg för deras sjukt sköna dialekt!
26. Land? - italy
27. Ämne i skolan? - syslöjd
28. Människa? - mamma & pappa

Senaste:


30. Gången du bakade? - vet inte
31. Gången du stulit något? - aldrig stulit nåt?
32. Gången du rökte? äeh, vet inte
33. Gången du drack? - hmm .. vet inte
34. Personen du kramade? - ebba :)
35. Gången du pussade någon? - länge sen nu :/
36. Personen du dampade på? - hahaha, mamma
37. Personen du bråkade med? - vet inte
38. Personen du blev ovän med? - vet inte
39. Gången du fick skrattattack? - ääh, igår
40. Personen du snackade i tel med? - ebbbabebis
41. Gången du grät ? - ett tag sen
42. Gången du var kåt? - hahahha, vet inte (y)
43. Personen du sa snygg till? - ääh, vet inte.  

Antingen eller:

44. Svart eller vitt? - båda
45. Hund eller katt? - katt
46. Ute eller hemma? - berors på humör
47. Tvspel eller datorspel? - tv-spel
48. Singel eller upptagen? - upptagen
49. Hångla eller ha sex? - vet inte
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn
51. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad är väl alltid kul :)
52. Blont eller svart hår? - båda
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
54. Choklad eller lakrits? - lakrits jämt, choklad när jag har mens
55. Coca cola eller fanta? - coca cola
56. Pizza eller kebab? - båda :$
57. Randigt eller prickigt? - randigt xd
58. Blatte eller svenne? - jag är svensk, men har inget emot blattar :)
59. Älska eller bli älskad? - Båda!
60. Leva eller dö? - leva
61. Vänner eller familj? - båda


62. Personer du älskar? - älskar mest är mamma och pappa
63. Personer du hatar? - vet inte
64. Glassar du ätit på en dag? - för många
65. Gånger du haft minnesluckor? - för många
66. Gånger du varit hög? - aldrig
67. Personer du saknar just nu? - pappa, emeliekusin, rasmuskusin, lisa och emma
68. Gånger ditt hjärta brustit? - för många

Vem:

69. Kommer du inte överens med? - ingen aning
70. Vill du kyssa nu? - ingen :)
71. Ska du träffa imorgon? - massa folk :)
72. Sjöng du senast till? - ebba (h) HAHAHHA!
73. Skickade du senast gb till i pea? - ?
74. Spelade du tvspel med senast? - ääeh, ingen aning :o
75. Vill du ta med på resa nu? - Ebba!
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ebba! :D
77. Förtjänar att dö? -  Ingen!
78. Är söt? - alla
79. Vill du sova jämsides med i natt? - höhööhöh


Vad:

80. Gör dig glad? - olika :)
81. Gör dig ledsen? - olika :(
82. Vill du helst göra nu? - skriva klart
83. Önskar du att du slapp göra? - städa
84. Vill du ha nu? - tuggummi
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en mini cooper, data, pengar
86. Längtar du till? - imorgon :)
87. Tycker du om dina betyg? - skapliga
88. Ångrar du i ditt liv?  - inget
89. Är det bästa som hänt dig? - vet inte

Vad tycker du om?

90. Rökare? - inget emot rökare
91. Bråk? - vet inte
92. Killar? - graowr
93. Tjejer? - kompisar (y)
94. Skola? - tråkigt
95. Framtid? - minicooper <3333


Övrigt:

96. Är du kär? - nej
97. Hur lång är du? - 164
98. Första tanken när du vaknade? - är klockan bara halv 9 :o
99. Lyssnar du på musik nu? - ja
100. Hur mycket är klockan nu? 13.51

tips till bloggen!

Tack för kommentarerna! Man blir väldigt glad när folk kommenterar :)

Men nu har jag fått lite tips:
- Tävlingar
- Frågestunder
- Dagens outfit
- Videor


Kom med mer ideer, så ska jag fixa bloggen! Videoinlägg tror jag faktiskt kommer redan imorgon om ni har tur, eller i eftermiddag när jag är med Jennifer.
Men jag ska försöka börja med dagens outfit, försöka hålla det också! :)

Måste städa nu tyvärr.
Dagens outfit idag (utan bild) :
-Svart linne - Vero Moda
-Blåa mjukisbyxor - Ullared

svar på kommentar


Från A: radiomagasinet har gått i konkurs :)

Svar: Jo jag vet, men dom vet inte när dom ska stänga eller om dom ska stänga. Vi snackade med han som äger stället igår när vi var nere. Så det blir nog kvar ett tag till hoppas vi, jag menar .. Man måste ju ha en elektronik affär i samhället! :o

nu skriker mamma på mig

Hahah, nu skriker min mamma på mig.
"Nu har du suttit där i 3 timmar",, bla bla bla. Så ja, nu blir det väl sängen för mig. För det finns helt seriöst inget annat att göra :s
Skriver imon, vet inte vad jag ska skriva mer än att mina naglar just nu är blåa! Ska måla om dom på lördag tänkte jag!
Imonkväll ska jag och mamma ha 'myskväll' och göra taccos och gotta oss med lite godis och så. Sitta på altanen och bara snacka skit! :)

Godnatt, vi ses imon :)


bloggtorka typ

Asså jag känner att jag inte är särskillt rolig bloggare, vet inte riktigt vad som är "min stil". Så ja, kom med lite förslag så får jag väl se vad jag tycker låter vettigt!
För nu skriver jag bara om vad jag gör och allt är bara tråkigt. Så ja, kom med förslag! Det är ni som läser, det är ni som ska vara nöjda! :)

dagens fråga typ


Nu är det så att jag har världens största problem. Jag kan inte spara pengar, kan verkligen inte det. Just nu försöker jag spara pengar så man kan åka och "stor handla" kläder till mig. Skor och sånt där ni vet. Nej men det är alltid bra och ha pengar. Men jag kan verkligen inte spara, jag har skit svårt för det. Jag kan handla upp 200 kr på en dag bara för jag vill ha godis och cola och sånt skit. Så det ska jag sluta med, för det är bara dyrt till slut. Och så jävla onyttigt!

Hjälp mig med en sak, snälla

Aa, jag är osams med rubrikerna faktiskt! Vet aldrig vad det ska stå i dom. Det är tyvärr lite sorgligt!
Men yes, jag åkte från Ebba vid kvart i 6 för mamma och jag bestämde att vi faktiskt skulle gotta till det med en kebabrulle idag! Så vid 6 träffades vi utanför Flinta och då beställde vi en kebabrulle. Ja, det tog typ 5 minuter! Sen så cyklade vi hem med den och en stor fet Coca Cola! Det slängde vi oss rätt fort, haha. Sen kom Åke och tittade förbi, han skulle hämta lite tomater, varken jag eller mamma äter ju det! Så då kom han, och nu verkar det som att jag kan få jobb snart. Låter bra tycker jag, money (L)
Vattnade lite i drivhuset, och eftersom att tomater innehåller ungefär 75% vatten så behöver dom rätt mycket av det! Sen gick jag in, och skulle ta ett tuggummi. Då va ju alla tuggummi slut, katten har nog ätit upp dom (a) Nej men så gick upp hit och satte mig lite. Nu ska jag nog måla naglarna lite, för va ju så dum och tog bort mitt nagellack hos Ebba. Är man störd på riktigt eller? Typ första gången jag va riktigt nöjd med mina naglar så tar jag bort det, smart (n)

Nu vill jag ha hjälp med en grej, som ni läsare kan hjälpa mig med!
Om ni tycker om min blogg, så skulle jag vilja att ni hjälper mig med att hitta läsare! Tror ni att ni kan fixa det? Tack på förhand! :)


älskar verkligen min gamla mobil


inte ett moln, så långt ögat kan nå

Okejdå, några stycken! Haha, men yes. Sitter på Ebbas gräsmatta nu och chillar med en påse Polly och en flaska Coca Cola. Steker såklart i mina snygga solbrillor och Ebba i sina då (a)
Det är riktigt skönt ute, så aa. Vi steker på :) Eller jag solar inte, för jag orkar fan inte. Men jag skrattar åt att Ebba är så ful typ! (h)

Nu ska vi skratta och ha kul och inte förstöra mitt humör jag är på just nu.. Ebba sa att jag va dålig, tack (n)

"På sommarn är man kåt, för det mesta är man våt .. "



måste städa lite

Nu måste jag plocka undan lite på mitt rum, annars gör jag det imon när jag och mamma ska städa övervåningen. Vet inte, kan inte riktigt bestämma mig. Haha!
Men sen ska jag cykla till Ebba, och på vägen dit sticker jag in på Ica och köper Toblerone till mig, inte till henne. Hon får inte smaka :)
Yes, så jag spenderar nog min eftermiddag hos Ebba. Hon brukar få mig på bättre humör, hoppas hon lyckas idag också (a)
Hon säger att vi ska sola, jag som inte blir brun. Jobbigt läge, haha!

Har ni sol idag?


Förra sommaren

Dåligt humör

Nu är jag på världens dåligaste humör.
Det är så att jag glömde kvittot på min iPhone hemma, så ja .. Den gick ju inte att lämna in, JÄVLA KUK!
Så ja, jag ska försöka leta upp det där himla kvittot, sen ska jag ner där imon istället. Så nu får jag väl försöka överleva med min gamla mobil, alltså Sony Ericsson w959i. Sorgligt som bara den, gråter nästan när jag tänker på det ju!
Nu lär det inte bli nåt videoinlägg på ett tag, haha!

Nu ska jag försöka muntra upp mig lite, så vi hörs sen!

godmorgon torsdag

Godmorgon torsdag! Vaknade vid 9 av att det va rätt ljust på rummet. Så det första jag gör är att springa till fönstret och rulla upp rullgardinen. Det va ljust ute, men ingen sol! Så jag blev lite besviken, och då satte jag mig här!

Min lilla bebis funkar fortfarande inte så jag ska gå med den ner till Radiomagasinet och se va det är för fel! Jag får ha min snygga vita som inte har några knappar typ. Jobbigt när man haft bra touch och allt!
Men yes, nu ska jag skynda mig. Skriver när jag kommer hem och säger vad dom gjort med bebisen!


Hemma från Amanda nu

Nu har jag precis kommit hem från Amanda, som kom hem från Thailand igår! Fick ett rosa iPhone skal, tack så mycket! :) Vi snackade länge, sen lånade jag hennes kjol som hon köpt där, busigt jag vet. Den ska jag ha på lördag! Vet dock inte vad jag ska ha till, men det löser sig alltid.

Innan träningen så kom Jennifer till mig, för hon skulle med på träningen, kolla alltså. Hon spelar ju i SGoIF, haha. Så fick jag en jätte fin navelpiercing av henne, typ rosa! Ni får bild på den när jag satt i den, imon alltså! :)
Så aa, vi åkte till träningen och tränade då. Det va typ en lugn träning eller nåt, men shit jag blev trött ändå, pinsamt som fan! Men yes, kämpade på ialla fall och det är ju huvudsaken. När jag kom hem duschade jag fort som tusan och sen åt jag lite. Gick direkt till Amanda sen! :)
Nu ska jag inte göra så mycket, sitta här typ. Nu är det så att min iPhone typ dog? Asså det hände nåt så den funkar liksom inte .. Jag får lägga den på laddning och se om det hjälper! Stackars min bebis :(
.. NEJ MEN DEN STARTAR INTE, serious :o

Nu ska jag försöka få liv i den, sen ska jag lägga mig och kolla på TV med min mammi. Gulligt faktiskt, lite ialla fall :)

Godnatt flickor och pojkar :)


Gammal bild?

ombytt och klar nu

Nu är jag ombytt och klar, Jennifer kommer snart för hon skulle med på träningen idag!
Nu ska jag bara fylla min vattenflaska och sätta på mig skorna, sen bär det av till Burseryd för en träning. Inte tränat på väldigt länge så det ska bli kul faktiskt :)

Skriver när jag kommer hem om jag inte är med Jennifer då, haha!


nu har jag kollat film

Nu har jag kollat film, fast det blev inte The back-up plan, den verkade tråkig! Haha, så kollade istället på Starstruck! Den va väldigt bra faktiskt, men så som den filmen händer bara på film! Att man träffar en kille, helt utan mening. Och sen så åker man typ och sen aa, nej sånt händer bara på film!!

Så nu ska jag städa lite på mitt rum, sen så blir det typ träning ju! Måste äta nåt därimellan också, haha.

Vad har ni gjort idag? :)


- Ja det hade ju vart rätt nice med sol och värme ..

rubrikbrist typ

Asså rubrikerna är jobbiga, hah! Man vet liksom aldrig vad det ska stå i dom!
Men yes, nu ska jag städa lite på mitt rum. Sen blir det att typ vid 3 åka ner till Ica och köpa banan och glass. För ska göra banan milkshake! Eller så skiter jag i det och kollar film nu och sen städar. Sen blir det ju ialla fall träning för mig. Duktigt jag vet!

Men nu ska jag faktiskt kolla på film, så är det bara :)


Antingen är jag seg eller mamma snabb

Haha, antingen är det jag som är seg eller mamma som är väldigt snabb på cykel! För när jag står här i BH och ska sätta på mig en tröja så hör jag att en nyckel sätts in i låset på dörren. "Hallå?!" ropar mamma när hon öppnat dörren. Jag blev väldigt förvånad för hon skulle komma hem vid 12, busigt!
Jaja, så gick ner och då så skalade mamma potatis och frågade om jag kunde dammsuga snabbt. Klart, snäll som man är så dammsög jag hela nedevåningen och hängde ut mattorna.
Så nu har jag tagit en B-vitamin tablett och hoppas snart på att maten är färdig för idag blir det jävligt god köttgryta! :D
Nu ropade mamma att det va färdigt, så ska ner nu :)
Skriver senare, hoppas på att ni är sugna på att läsa nåt då med!

+ Vitamintabletterna jag äter är orangebruna :D

blir träning idag faktiskt!

Idag ska jag träna, eller ikväll eller vad man säger. Första gången typ på väldigt länge! Måste verkligen börja med träningen igen, tror dessutom att vi har match på söndag,, mot Forsheda!
Ja, så träningen kommer köra igång igen för mig nu. Måndagar och onsdagar för er som undrar!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vill hitta på nåt.
Men yes, nu ska jag klä på mig och sen skala potatis till mig och mamma! Så ja, vi hörs senare vänner! :D

svar på kommentarer


1. Från Anonym: när kommer dina videoinlägg? skulle tycka det vore jätte kul om du gjorde det! din blogg är verkligen bra :)

Svar: Jag vet inte riktigt när mina videoinlägg kommer, jag vet inte riktigt när jag har tid att göra dom. Haha, eller jag har tid hela tiden, men vet inte när jag vet vad jag ska säga. Och om jag gör nåt videoinlägg kommer jag låta helt fail, för aa. Kommer skratta hela tiden!
Tack så jätte mycket, kul att du tycker den är bra! :)

2. Från Anonym: Var köpte du tabletterna och vad kostade dem? :)

Svar: Jag köpte dom inne på Apoteket, mamma frågade i kassan och då sa hon att dessa var bäst. Så vi får hoppas på det!
Dom kostade 80 kr, så alltså inte så dyrt.
Hoppas du också hittar de!


Dricker varm choklad

Sitter och dricker varm choklad och kollar på Karlsson på taket, hah! "Hejsan hoppsan Lillebror". Nu är det tyvärr slut, haha! Men måste dricka upp nu innan det blir kallt, sen ska jag skala potatis typ. Skriver senare!

fy va jag gråtit nu då

Jag kollade istället på The last song, den är för gullig!
När jag såg den hos Ebba så grät jag ingenting, jo lite. Men nu grät jag typ halva filmen! Tess, min katt, kom in och skrek på mig och hoppade upp i knät. Haha, gullig jag vet :)

Nu ska jag lägga mig faktiskt, för ska upp imon skapligt så jag hinner köpa potatis ?! Haha, oj (a)
Men ja, jag är skapligt trött också, så ja. Nu blir det sängen för min del!

Godnatt kära vänner :)


Ätit precis

Nu har jag precis ätit två toast'ar (a) Haha, bara med ost. Skinka är inte gott på det.
Men sowhat, jag och mamma klippte aldrig gräset innan. Vi satt bara och pratade och kollade på TV, det är typ Sim-EM eller nåt nu ju, som ni kanske vet. Hon Therese tog guld om ni ville veta (a)

Sitter här nu med mina coola solbrillor. Jag menar solen lyser mig i ögonen, så får sitta inne med solglasögon. Stek jag vet! Så nu ska jag kolla på film, blir nog Sex and the city 2 eller The back-up plan som jag laddade ner idag!

Men yeah, snackar lite med Max nu, hur länge sen va det inte man träffade den saken nu då? Jo typ .. 100 år sen känns det som :(

Nu ska jag titta film!


Precis vart nere i samhället

Kom precis hem från samhället nu, har köpt sånna där B-vitamin tabletter till mitt hår (a) Vill ha längre och tjockare hår, så ska äta sånt och se vad som händer!
Blir kanske att träffa Vonki lite sen, men ska nog ialla fall ut och klippa gräset snart med mamma, haha!

Jag vill till Emma nästa helg, hoppas fan att hon kan! Annars tänker jag åka dit ändå, så liksom .. Hon har inget val (h) Hahaha, nej men ska snacka lite med henne. Så det kommer nog funka ändå (y)

Nu ska jag byta byxor, sen gå ner :)


ska fixa håret nu tänkte jag

Nu ska jag fixa håret, nyduschad (y)
Ikväll ska jag nog kolla på "The back-up plan" som jag laddade ner innan idag! Den verkar väldigt bra faktiskt, haha.
Vet inte vad jag ska hitta på nu när ingen kan va .. Får la ringa nån och sysselsätta mig med det!
Kan annars kolla på film ju, haha. Nej vet inte vad jag ska göra, sorgligt som bara den :(

Skriver sen, så får ni veta vad jag hittar på idag!

+ Jag ska kanske köra igång med en frågestund snart, så ladda upp med frågor!

svar på kommentar


Från Anonym : har frida svensson hoppat av ert lag? :O

Svar: Nej, Frida har inte lämnat oss! Hon va på smålandsfotbollen läger typ den helgen tyvärr :/ Därför var hon inte med oss på Eskilscupen! Hon hade nog stått annars kan jag säga, haha!

Fridas vill ha


då fastnade jag här då

Skulle ut och springa, sen kom jag på : Ja men jag har ju träning imon!
Så det blev därför ingen runda för mig idag, haha! Istället sitter jag här och lyssnar på Byz, är han inte bäst? Jo det är han, sjukt jävla bäst!
Nån gång i mitt jävla liv ska jag se han när jag är i Sala! Tror ni jag lyckas eller? Det tror jag allt, haha :D

Men jaja, nu ska jag klä på mig och sen sminka till mig lite. Sen kommer nog mamma hem och lagar mat till mig och henne, då äter vi och sen får jag se vad som händer. Kanske skulle va med Viktor (?!), tror det blir så ialla fall. Men yesyes!
Nu är himmeln helt svart där borta vid träden som man ser från mitt fönster, alltså typ vid skolan! Kanske blir typ regn idag? Nej jag vet inte, haha ^^

Jag saknar Amanda också, och Jennifer har kommit hem!


Vaknade nyss

Vaknade nyss, lyssnar på lite skön musik nu och försöker somna om. Men nej nej, det vill inte min hjärna. Blir kanske ut och springa nu när man vaknade skapligt då. Så man får lite skön luft i sig, haha :) Kanske till och med vaknar till då ju, det hade ju alltid vart något! Nu ska jag ner och äta frukost, sen blir det att sätta på sig löparskorna och springa en liten runda, det ser dessutom ut att vara rätt fint väder ute, skönt va? Dagen kommer inte spenderas hela dagen inne! Nu ska jag ner, skriver senare vad som händer under dagen!

glöm inte!

Glöm inte att ni kan följa min blogg på bloglovin!

Godnatt! :*

ska nog dra och lägga mig snart


Från Anonym : vilken sida gör du din header på ? sjukt fin header! :)

Svar: Tack så mycket! Blev inte jätte nöjd med den, men bättre än den andra ialla fall tycker jag.
Jag gör alla mina headers på en sida som heter scrapblog. Tycker den är väldigt bra, väldigt lätt att lära sig också! Sen finns det massa olika roliga stickers och texttyper! Och olika former man kan ha bilderna i, ramar och sånt finns också! Jätte bra sida enligt mig,, verkligen nåt att testa om man har problem med sina headers!

ingen bild på naglarna

Men ett tuggummi tips istället!
Ny smak på Ica typ, från Stimorol. Dom heter Stimorol Shift! Dom byter alltså smak efter en stund man tuggat på dom. Nu har jag hallon till mint! Dom hade också Apelsin till mint, men det lät inte lika gott tyckte jag!
Och faktiskt, så funkar dom. Trodde inte det, så köpte ett paket för att se om dom verkligen funkar. Och tror ni inte att dom gör det eller? Jätte goda är dom.
Okej, dom smakar liksom inte helt mint nu, men hallonmint på nåt sätt!
Tipsar verkligen dessa tuggummi till er läsare!



precis målat naglarna

Nu har jag målat naglarna, nagellacket har inte ens torkat!
Men det tar sån väldans tid, så jag bloggar medans det gör det.

Ska ner till mamma när jag skrivit färdigt, sen blir det nog att käka nåt! Går nog upp hit sen igen, för simning suger att kolla på :s Så ja, ni får nog några fler inlägg senare! Och då får ni kanske en bild på naglarna också! :)

dålig header

Sjukt dålig skärpa och allt på headern :s
Det måste jag verkligen göra nåt åt, för så får det bara inte se ut! Skäms lite över det typ..

Nu har jag kollat på "Remember me", så himla bra! Och Robert Pattinson är så sjukt jävla snygg, graowr (a) Grät lite då och då, mest i slutet! Men ska inte berätta vad den handlar om, för då kommer jag att berätta hela filmen!

Nu ska jag nog typ måla mina naglar, vet inte om det blir blå igen kanske ;) Hahha, jo det blir det!
Men nu så skriver jag inte mer, för då har jag inget att skriva sen (a)

NY HEADER

.. Hiss eller diss?

svar på kommentar

Nu är det så att jag inte orkade kopiera och så den kommentaren, haha. Men fick ett önskemål om videoinlägg! Att ha ett videoinlägg en gång i veckan ungefär. Men nu är det så att jag inte vet ifall jag vågar det, haha. Jag kommer börja skratta och så, det är lite pinsamt då ju. Men jag kan försöka snart, men det kanske blir när jag fått min mini laptop, så alltså typ om en månad eller något i den stilen!
Men ska försöka få ett lite tidigare, men som folk vet så skrattar jag mest. Haha, kan väl försöka få ett seriöst nån gång! :)

datan laggar

Usch, datan laggar sönder.
Men nu har jag precis gjort ny header! Vet inte riktigt om det blev så bra, men tog typ bara 10 minuter att göra den. Tröttnat på den jag har nu ju, haha!
Nu ska jag snart packa upp väskan, rör mig inte snabbt från denna stolen. Hahahah, fy vad lat jag är!

Men yes, skriver senare :)


LAGBILD FRÅN ESKILSCUPEN

laddar ner filmer

Nu håller jag på att ladda ner tre till filmer.
- Sex and the city 2
- Farsan
- Remember me

Dom verkar bra, haha. Så jag har nåt att göra idag, mer än att packa upp sista väskan.
Dessa filmer laddar jag ner från denna sida, som bara har filmer med svensk text, svenskt tal för filmer, spel och program! Så denna sida lär jag använda rätt mycket nu, hittade den på google idag faktiskt .. så ja, den verkar helt okej bra! Hoppas på detta ialla fall.

Nu ska jag packa upp sista väskan, sen ska jag leta upp en sån där tejp .. Vet inte riktigt vad sån tejp heter, men sån vit. Ialla fall så ska jag måla naglarna, göra nåt coolt mönster på tummen typ :)
Så vi hörs sen :)

svar på kommentar


Från Anonym : kan du inte lägga ut vilka filmer du laddar ner, och var du laddar ner. vilken sida alltså :)<3 / en läsare

Svar: Jo det är klart jag kan göra.
Just nu så har jag precis laddat ner The Last Song, den blev färdig nyss :) Den laddade jag ner från thepiratebay, som jag laddar ner de flesta filmer ifrån. Men när det är nya filmer, som kom ut detta året, brukar jag söka på google. Då skriver jag så här: filmensnamn torrent swesub
Då brukar det komma upp flera olika sidor man kan ladda ner från, så tar man någon som verkar bra!
Jag kan börja skriva vilken film jag laddar ner och vilken sida jag laddade ner den.

Klicka här för att komma till nerladdningen till filmen.


132 tonårsfrågor

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - yes
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - yes
hur många har du varit kär i? - några stycken
är du kär just nu? - kanske

Tio frågor om dig själv
namn? - Frida Larsson
när fyller du år? - 23 oktober
några piercingar? - naveln och öronen
vad har du på dig just nu? - joggingbyxor, linne och adidaströja + underkläder (y)
vilken årstid är bäst? - sommar och vinter
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna med nån man tycker om
vad tycker du mest om hos dig själv? - vet inte riktigt, typ mitt hår när det vill som jag vill (a)
vad är du bra på? - prata
vem älskar du mest på denna jorden - mamma och pappa
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - nej

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen vet allt, men Ebba, Jennifer, Amanda och Lisa vet mycket
vem är den roligaste av dina vänner? - Hahaha, alla :)
vem är snyggast av dina vänner? - alla är lika snygga
vem är mest partyprisse? - Lisa!
vem är den du helst har filmkväll med? - Emma :)
vem av dina vänner är mest "evil"? - Ebba, moaahhaha!

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - aa
vem är farligast i din familj? - jag
vem ser roligast ut i din familj? - pappa (a)
vem är coolast? - jag
har ni något husdjur? aa, en katt
vem har du mest gemensamt med? - mamma
vem står för underhållningen? - jag
vem sover du oftast med? - mamma, haha :) När pappa är borta sover jag i hans säng
roligaste kvällen med familjemedlem? - vet inte
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 10 minuter sen kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 11 dagar sen :(

10 frågor om idag
vad har du gjort? - sovit och ätit och packat upp
har du varit glad idag? - jadå!
har du varit ledsen idag? - nej :)
har du gjort något bra idag? - plockat ur diskmaskinen :)
vad ska du göra nu? - skriva klart?
har du gjort något dåligt idag? - suttit här?
vad har du ätit idag? - aa!
har du duschat idag? - nej, haha
är du trött nu? - aa
vad händer imon? - vene
går du i skolan? - aa, eller nu har jag ju sommarlov (h)
har du varit i skolan idag? - nej

ANNAT
Hur mår du just nu? - bra!
Har du piercat dig? - inte själv
hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 13.15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bdb, facebook, blogg, thepiratebay

Telefon
Vem ringde du senast? - albin tror jag
Vem sms:a till dig senast? - Ebba
Vem sms:a du till senast? - Ebba

- ÖVRIGT
Gillar du punk?- Nej
Har du sminkat dig idag? - nej ffs

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - aa
Vilket är ditt favoritband? - olika, men artist är byz
Vad gillar du för musik? - olika

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - aa
Har du fler än 3 jeans? -aa
Har du fler än 5 tröjor? -aa

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? aa
Använder du wax? - kan hända
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - kan hända
Använder du hårspray? - ja?
Använder du volymspray? - nej, tupperar :)
Andänder du mousse?  - gjorde förr
Använder du deodorant? - aa
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - aa
Använder du läppglans/läppstift? - läppglans kan hända
Använder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - berors på humör
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej
Duschar du varje dag? - varannan typ
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej, typ en gång i veckan :)

KÄRLEK
Är du kär just nu? - kanske
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? -nej
Är du romantisk? - vene
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - aa
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - marcus hahah
Hur länge höll det?- ingen aning
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej, det är bara så jävla onödigt :s
Vem sov du senast bredvid? - mamma :)
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - vet inte, va ju ett tag sen!
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
När fick du din första kyss? - ingen aning
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - har inga syskon
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - vet inte
Vad gillar du för stil på tjejen/killen - ha sin egen stil!


måla naglarna snart

Hejsan!
Vaknade idag vid tjugo i elva av att mamma ringde, dumt av henne! Då gick jag ner och plockade ur diskmaskinen. Sen kom mamma hem och började med maten. Medans maten va på där nere så packade vi upp min ena väska,, den med massa kläder i. Så det gjorde vi, sen va maten färdig. Åt lite, sen la jag mig på soffan och kollade på Cityakuten, så bra är det! Gick upp hit nu, så aa. Det är vad jag gjort nu på förmiddagen!
Senare idag ska jag nog kolla på nån film, kanske Harry Potter? :D Hahah, det är så roligt. Eller så tar jag någon jag har på datan, också rätt många som jag inte kollat på än där!
Ska ladda ner lite nya fina filmer, massa sånna där gulliga .. Man bara gråter av, hihi (a)

Sen måste jag måla naglarna, hihi. Ska försöka få till nåt snyggt nu, fast blir nog bara på tummarna!

Dagens visa: Enrique Iglesias – I Like It


ska sova nu

Nu är det så att jag faktiskt ska gå och lägga mig!
Jag snackade nyss lite med Albin i telefon, haha. Han mobbar mig för jag inte orkade springa nånting på matchen mot .. Vet inte vilka dom va! Men aa, så jag tycker han är lite dum mot mig!

Men jaja, ska sova nu. Trött som bara den, och det är ju inte så himla roligt. Skriver imon när jag vaknat, så kanske blir framåt lunch nångång!
Imon ska jag bara va hemma och ta det lugnt, packa upp och så.

Har så sjukt ont i benen, pinsamt! Går typ som en tant,, pinsamt!

Godnatt sötnosar!

~ Buhuhu, saknar Emma :( <3


hemma från en helg i Helsingborg!

Nu är jag hemma från en helg i Helsingborg, helt okej va det faktiskt!
Orkar inte skriva så mycket, men vi spelade fotboll och hade kul! Lite olyckor på skolan hände också, typ en som klämde av lite på sin tumme, Jossas knäskål hoppade ur led, nån från Askims fick sin axel ur led typ. Amandas ljumske är inte bra, och Moas höft nåt med. Inte kul, men spelat fotboll har vi gjort!
Nu ska jag ner och beställa pizza till mig och mamma, så jag har nåt gott att käka på ikväll! Det ska bli världsgott, aldrig vart så här sugen på pizza! Ska nog beställa en SGoIF!, rätt god är den. Pommes på pizza, graowr!

Men aa, tog inga bilder typ. 2 tror jag, och dom va inte så fina. Just nu hittar jag inte kameran heller! Ska be Elin skicka lite bilder, så får ni några typ :)

Och tack för alla kommentarer jag fått medans jag vart borta, och förlåt att jag inte svarat på dom. Det är så sjukt jobbigt att göra det med iPhonen .. Tyvärr! Men ska svara på alla nu innan jag går ner, så ni får några svar!
Och förresten, jag svarar inte på kommentarer som inte är från bloggar, det är jobbigt. Hihi (a) Förlåt, men jag får se kanske hur jag gör med det :)

Nu är jag hungrig, så skriver mer sen!


JAG HAR SETT MASSA JÄVLIGT UNDERBARA MINI COOPER OCKSÅ!

Sitter i bussen

Sitter i bussen nu, vi förlorade första och vann andra matchen idag! Första spelade vi sjukt dåligt, haha ^^ Min kondis är fan sämst, as pinsamt! Men jaja, får la tåla det :) Nu har vi precis fixat oss färdigt, duschat och sminkat oss. Nu så sitter vi i bussen på väg till bowling, kommer äga skiten ur alla på hela bowling saken! Skriver sen istället, värsta skakigt i bussen!

Gilligt

Gulligt med folk bakom mig som sitter och sjunger Sveriges nationalsång och typ dansbandslåtar och den där om nån Ludde och hans kudde. Själv så sitter jag och sjunger tyst för mig själv, byz blandannat. Tur att du är med mig iPhone, min bästa vän! Kul att jag lyssnar på depp musik också, taggar verkligen inför denna jävla cupen! Hoppas vi inte får bo på nån äckel skola, då kräks jag!

Sitter i bussen nu

Sitter i bussen nu, usch. Jävligt social ser jag ut också, sitter med mobil och hörlurar och man hör musiken ut. Väskan och kudden jämte mig och folk som pratar högt bakom, kul (y) Det är verkligen värdelöst att sitta här ska jag säga också, vill inte! Kommer inte ha kul heller tror jag, får ringa till Ebba om det skulle va så! Buhu, alla ska tycka synd om mig nu! Ska nog öppna mina nappar, och colan och sitta och titta ut och mysa med kudden. Jag får liksom göra det bästa av detta, leva livet liksom, inte så lätt när det dessutomluktar popcorn i bussen. Hatar popcorn och chips, speciellt lukten. Tyvärr är sånt snusk det luktar nu, sadsmile. Aja, nu får jag la försöka hålla på batteriet nu och så. Skriver när vi är på matchen sen, glöm inte att smsa! Svarar på alla sms, och alla samtal!

om 40 minuter är jag påväg ner till torghuset

Och jag är verkligen på såhär bra humör. Vill inte till Helsingborg, vill inte spela fotboll, vill inte sova på nån skola, vill inte vill inte vill inte dit!
Men tyvärr måste jag nu, kan inte hoppa av i sista sekund liksom. Får väl göra det bästa av situationen. Jag är verkligen så glad att jag har nån att sitta med, not. Ingen har jag att sitta jämte, hur kul kommer denna resa bli va?
Jag kommer få skäll av Stefan att jag inte vart med på träningar, och att jag har sämst kondis. Jag kommer kasta min fotbollsko i huvudet på han och sen ringa till nån som kan hämta mig i Helsingborg. Lät kul va?

Sista inlägget från en data blir detta, önska mig trevlig resa och lycka till!
Skriver från iPhonen nån gång sen!

Ha en bra helg, ett bra liv o.s.v.


Jag älskar dig

Nu har jag köpt godis

Hihih, måste ju ha lite färdkost! CocaCola och godis va det jag tar med, haha! Bra start på fotbollscup, såklart! Sen kommer jag spara lite nappar, för jag köpte nappar, så jag kan ha på kvällarna och så. Vi får inte köpa godis typ, jag lovar!

Nu blir det snart mat, sen vet jag inte vad som händer faktiskt!

Vid tre åker vi ner till Torghuset där bussen kommer och hämtar oss från Smålandsstenar sen, sen bär det av till Helsingborg!



nu är jag färdigfixad

Nu är jag helt färdigfixad, bara kolla igenom väskan en gång till och se så jag inte glömt någonting!
Asså kan ni fatta, vi ska inte ha Frida i mål,, vi ska ha nån annan. Frida du är bäst :(

Men nu ska jag sluta klaga på allt, men hoppas det går bra. Annars får jag skämmas! Men vi utespelare får göra det bästa vi kan, och det ska hon också! Så får vi hoppas på det bästa!

Skriver mer senare, haha. Asså shit, jag ska sitta själv i äckel bussen i 2 timmar. Kommer dö, för jag inte kommer ha nån att snacka med :s Stackars mig säger jag bara, får la smsa med nån eller nåt. Blir nog lyssna på musik mest! :)

klä på mig

Nu ska jag klä på mig, det blir mina tights med sömmar och den där vita tshirten, som det står nåt på :)
Ikväll blir det typ allsvensk match, HIF mot DIF! Blir nog rätt mycket kort ska ni se, haha :)
Men jag tar nog inte med kameran, har ju iPhonen! För annars tar jag typ livet av mig, måste ha med den! Hittar tyvärr inte laddaren till mamma och pappas kamera, och min suger på land.
Nu hittade jag laddaren, den låg bakom min dataskärm, ahahha! Så mycket använder jag den laddaren ja, haha :)

Nu ska jag göra mig färdig och så, sen kan jag bara umgås med mamma innan jag sticker!


Godmorgon frida

Godmorgon. Ligger i sängen nu, vaknade nyss. Eskilscupen idag då, känner inte för det alls faktiskt, usch! Men har jag tur så kanske jag ser ----- hihi, busigt jag vet :) Nu ska jag ner till mamma och käka frukost!

dissa datan och hissa sängen

Yayy, så är det. Nu ska jag dissa datan och hissa sängen!
Eftersom att inte ----- loggat in på msn så tänker jag dissa denna människa! Så nu dissar jag även datan!
Imon kör jag en hiss&diss innan jag sticker till Eskilscupen, eller så kör jag en efter! Får se hur jag gör med det där.

Men imon sticker jag till Eskilscupen, och har fortfarande ingen att sitta med i bussen, pinsamt :s Får sitta själv i värsta fall faktiskt, men sameshit! Kommer lyssna på musik hela vägen dit, så whatever liksom. Annars får nån jäkel sitta längst bak med mig, hihi :)

Godnatt, slänger in några inlägg innan jag sticker imon!

-Lyssna och njut av denna sjukt härliga låten!

lägga mig tidigt idag

Jag ska faktiskt lägga mig skapligt tidigt idag. För imon ska jag upp skaplig tid, så jag hinner med lite grejer på förmiddagen imon! För vid tre går bussen från Burseryd till Helsingborg! Äntligen börjar jag bli på humör för detta, bara att jag inte vet riktigt hur dålig kondis jag har. Pinsamt kommer det bli, usch (a)
Just nu känner jag mig jävligt äcklig, ändå nyduschad :s Håret är inte uppsatt, bara hänger helt ofixat! Inte så likt mig, men så är det just nu! Är riktigt glad att det är så sjukt ljust, men vill busa till det och färga det ljust. Alltså helblont. Nu är det riktigt blont på ovansidan, men under är det lite mörkare. Stör mig!
Det ser skitigt ut när jag sätter upp håret i tofs eller boll, så jobbigt :(

Jag har kommit på, att i varje inlägg klagar jag över någonting. Kanske ska sluta med det? Är det därför ni aldrig kommenterar?
Ni är 50-60 per dag, men inte många som kommenterar. Bara typ 3 om dagen? Om jag har sån tur liksom. Det är kommentarerna och besökarna som är roliga, självklart är det kul att blogga, men skulle vara roligt om folk kom med sina åsikter om min blogg och det jag skriver om!
Jag vet själv att det är svårt att kommentera hela tiden, men kom igen. Ibland är det bra att kommentera, man kan få mer besökare.



Nu har jag ju gjort det mesta

Nu har jag målat tånaglarna, duschat, plockat ögonbryna, ringt till pappa och rakat benen! Jag är så duktig, om jag får säga det själv. Och förresten, så skar jag mig inte nånstans, proffsigt jag vet (h)
Nu ska jag smörja benen och sen så ska jag kolla väskan! Leta upp min sovsäck också för den delen, haha. Men ska jag ha med mig min ryggsäck eller så? Ha typ skorna i när vi drar på match och så,, beslutsångest.nu!

Men som ni vet kommer jag inte blogga nånting dessa dagar jag är borta, kanske nån gång med mobilen. Men tror typ inte jag kommer hinna det. För aa, ni vet. Det blir typ såhär : Vakna, frukost, klä på oss, match, kolla annan match, match, åka hem, äta och sen sova.
Fullt upp liksom, men tror jag hinner nån gång!
Nu kom jag på att jag inte bestämt med nån att sitta i bussen med, pust va allt ska va jobbigt.

Ska göra nåt vettigt nu, typ .. Aa, smörja benen :)

nån fucking tjejlista

Får du : 0-20 mer pojke än tjej.
Får du : 20-30 pojkaktig tjej.
Får du 30-40: rätt så tjejig.
Får du 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig.

SAKER DU HAR/ HAR GJORT:
[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har/har haft en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har/haft rosa på ditt rum.

Totalt:  6

UTSEENDET:
[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.

Totalt: 5

ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[/] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur

Totalt: 5½

DU SHOPPAR/ HAR SHOPPAT PÅ:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[x] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters

Totalt: 5

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous

Totalt: 3

DU LÄSER:
[x] Frida
[/] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] Okey
[ ] Julia

Totalt: 1½

GILLAR DESSA FILMER:
[ ] Elizabethtown
[x] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ]  My girl

Totalt:3

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[/] Top Model
[/] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[x] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
[ ] Idol
[/] House

Totalt:2½


SUMMA: 31½

nu har jag ätit

Så nu har jag ätit! Ska nog måla på naglarna igen, ett lager till nu innan jag sticker och så. Sen kolla igenom allt igen också, för det är inte kul att komma dit utan knäskydd eller nåt sånt där. Typ skor hhaha!

Ska nog ringa till pappa snart, se om han är vaken! Sen får jag se vad jag gör, duscha, plcoka ögonbryna och checka igenom väskan står på listan ialla fall.
Så ska nog göra det nu, sen får jag se vad som händer! :)



nu har jag klippt gräset med mamma

Hahha, nu har jag och mamma klippt gräset! Har inte hunnit med nåt mer än det och packa sista väskan :s
Gick upp vid 11, eller vaknade då. För att det regnade ute, det verkligen öste ner! Så gick upp och gjorde mig två toast. Med bara ost, älskar toast sjukt mycket. Det ska inte vara nån skinka på, iså fall sån där jätte tunn skinka (a) Men sen så började Cityakuten, älskar det! Det va bra, så låg i soffan och kollade på det. Sen masserade mamma mig! Gick ut sen och klippte gräset med mamma.

Nu ska jag skala morötter och sen riva dom, sen blir det mat! :D
Skriver sen.

nu ska jag först ..

.. Låta nagellacket torka.
Sen ska jag sätta upp håret i en hästsvans.
Efter det ska jag borsta tänderna.
Efter det ska jag stänga av datan.
Efter det ska jag lägga mig.
Efter det ska jag sova!

Så aa, hinner inte skriva nu eftersom det är så fullpackat! (a)

Godnatt mina kära vänner!


Nagellacket jag har nu. Från H&M!

inget liv

Alltså jag har inget liv. Istället för att packa det sista så sitter jag vid datan. Gjort hela dagen tyvärr, sjukt tråkigt är det :s
Tuggat tuggummi hela dagen också! Imon blir det nog faktiskt fotbollsträning. Ååh herregud, kommer dö :s Annars blir det att springa en lite lagom lång runda, sådär runt kvarteret eller nåt (a) Hahha, eller inte. Nej men springa eller träning imon blir det, tror mest på springa.

Nu sitter jag och lyssnar på "det var en gång en fågel", haha. Asså shit, hur länge sen va det man lyssnade på den va? 2 år sen minst!

Sen blir det att sova, för ska upp skapligt imon och fixa det sista!




ska nog ner och äta kvällsmat

Nu ska jag nog ner och ta nåt att käka. Jag är inte ett dugg hungrig, inte vart på hela dagen.

Usch, varför är jag på så "anti-eskilscupen" humör? Känner inte alls för att åka på torsdag, hoppas verkligen att det kommer ändra sig. Och det blir vad man gör det till!

Sitter nu och lyssnar på lite udda musik enligt min musikstil .. Alltså reggae, eller vad det heter (a)
Matisyahu är artisten, rätt soft musik faktiskt. På nåt sätt blir man på nåt konstigt humör, glad typ. Vet inte riktigt vad det känns som, men helt okej musik!


Matisyahu - King without a crown

hur dum som helst

Hur dum som helst är jag, tror ni inte att jag läst fel dag på sidan eller? Det är på torsdag vi sticker till Helsingborg. Seriöst, ibland har jag bara lust att slå mig själv!
Men det va ju skönt, då hinner jag ju va hemma med mamma nån dag till. Sen så åker jag, sen är det bara 2 veckor tills skolan börjar och 3 veckor tills pappa kommer hem. Då ska jag få ny data, en minilaptop som ni flesta vet. Därför ska jag sätta mig här nu och kolla runt lite och se vad som passar mig!

Nu sitter jag och planerar hur mitt rum ska se ut när jag ska göra om det sen. Det blir kanske vid min födelsedag eller något liknande. Allt blir nytt, utan skrivbordet. Ett måste till min babe, som står här nu. Hihi, men sen får jag ju lillen också. Och den lär stå nån annan stans, typ i sängen (a) HAHAHHA, skojar :)

Nu ska jag göra nåt, typ .. Vet inte :)


Gammal bild, men whatever. Jag saknar dig!

packar & städar

Nu så har jag precis ätit mat, klockan är snart fyra. Dagen har gått riktigt fort faktiskt, skönt! Jag har packat en väska nu till Eskilscupen. Nu ligger min fotbollsväska ute på vädring, för den luktar ju skabb på riktigt :s Och fotbollsskorna och skydden också för den delen.
Men jaja, har ju hela förmiddagen på mig imon också och packa den väskan. I den ska det ligga fotbollskläder, handdukar, kudde, sovsäck, madrass och nessesär. Hoppas allt får plats ffs, haha :D
Men yes, inte för att jag är särskillt taggad för detta, men det blir nog kul som sagt. Hoppas på det ialla fall! Kommer dock va sjukt jobbigt, eftersom jag inte har tränat på ett bra tag! Haha, latisfrida (y)
So what liksom, det är sommarlov! Men jag ska träna upp mig lite inför borlångeloppet och allt nu, för det ska jag få bra tid på!

Yesyes, fattar ni att vi är inne i den sista månaden på lovet eller? Så himla sorgligt på riktigt faktiskt, vill ha mer lov. Mer av allt roligt jag vart med om i sommar! Mer av allt liksom. 20 dagar kvar på lovet, exakt 2 veckor och 6 dagar kvar.
Då börjar jag nian, sista året innan jag börjar gymnasiet! Kan ni fatta, jag blir äldst på skolan och allt. Det känns som att det var igår jag började sjuan, jag va så nervös. Hur skulle niorna vara? Skulle jag vara mobbad? Tänk om jag går fel! Det var allt, allt som man egentligen inte behöver tänka på. Allt gick så bra, niorna blev man kompis med, de flesta ialla fall. Nu är jag där, en av alla niorna! Det blir dock inte så många nior i år, för vi är bara tre klasser. Men att de som gick ut nian nu ska sluta, kan jag bara inte gå med på! Alla mina vänner, vi får inte tappa kontakten bara för detta! :(

hungrig, nyvaken och allmänt äcklig

Vaknade väl vid kvart i tolv, för då kom min mamma upp och sa: Frida, är du vaken?
Men som sagt så va jag inte det, och då kunde jag inte somna om så fick gå upp. Läser nu ialla fall lite om Eskilscupen, vad man ska ha med och sånt. Känner inte riktigt för det, men det kommer nog bli helt okej!

Nu måste jag ner och äta, för har ont i magen för jag är så hungrig, jobbigt jobbigt!
Sen idag ska jag bara packa, leta upp fotbollskläder och sånt skit. Sen blir det nog vila. Kommer bli skönt, kanske ut och springa en runda idag? Ja det kan jag ju göra, haha :D
Men jag skriver senare istället, nu håller jag på att hungra sönder!


Förra Eskilscupen, förra året då alltså!

lev ditt liv

"Lev ditt liv, jag lever mitt. Håll dig på din sida, sluta upp och snacka shit. Jag står för min sak, tills dagen jag dör. Dig har jag aldrig brytt mig om, jag tittar ovanför dig. Wohohohoho, du är luft, ingenting, någon annan. Du har aldrig vart intressant. Och du ser att jag ler för jag lever, jag är en lycklig man"
Lev ditt liv - Emilush, Sam-E & Byz


ebba är cpä

Nu sitter jag här och Ebba ligger i sängen och sjunger och gungar, hon är fan cpä .. Ni ska se henne, föfan!
Vi satt nere med mamma och Lotta och snackade innan, sjukt mysigt! Sen gick vi hit, för orkade inte sitta där mer!
Nu ligger hon och sjunger igen, hon är ful på riktigt faktiskt!

Ny filmade vi också, haha. Det får ni verkligen inte upp på bloggen, för pinsamt eftersom man ser ut som ett jävla ufo! Och mitt rum ser ut som ett bombnerslag.
Nu ska vi göra nåt, eller hon ska läsa nån blogg. Så cppää, jag vet -.-

Skriver imon, då får ni bilder också från igår!
Godnatt på er :)


GAMMAL RANDOM BILD

snart kommer nog ebba

Ebba och Lotta kommer nog hit snart, dom skulle typ hänga här ikväll!
Ska nog äta sen också, toast blir det för min del. Men äter just nu ett gott äpple som jag hittade i fruktskålen. Hahah :D
Sen när dom åkt hem så blir det nog att sova eller något liknande,, för usch, brukar inte va såhär trött :o

Men nu ska jag la göra nåt?

lalalala

Random rubrik, men det är drygt med dom. För man vet aldrig vad man ska skriva. Kanske ska börja med datum och tid? Kanskekanske, hade ialla fall varit bättre än detta. Men same shit,, får se hur det blir med det!
Nu så sitter jag här igen, kom nyss hem från Josefin och dom. Jag lämnade den söta MiniCoopern jag köpt till Charlie, som dock sov. Men lämnade dit den ialla fall. Både Chrlie och Mingus sov när vi kom dit, men sen vaknade lilla Mingus,, shit va han skrattade när mamma lekte med han!
Nu sitter jag här igen, ska ner till mamma lite. Kanske sätta mig ute på altanen och ta en Hustler? Det skulle ju varit fett gott ialla fall, så det blir nog så!
Skriver senare ialla fall, men kommer somna tidigt idag. För jag är sjukt trött!


Lägg märke till den sjukt söta uteliggaren som sover bakom mig!

Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma från en sjukt härlig helg med Ebba och folket i Halmstad city!
Har tid nu att skriva min helg i detaljer, eller aa. Nästan i detaljer ialla fall,, så hoppas ni orkar läsa allt nu när jag anstränger mig för att skriva!

Fredag: Klockan 12 ungefär åkte vi från Smålandsstenar till Halmstad. Vi va där vid 1 och då gick vi runt i massa affärer och kollade runt. Jag köpte jag saker också, brabra! Sen träffade vi också Emmy,, så aa vi va med henne i stan och allt. Sen stack vi hem runt 7 nångång, sjukt nice. Då så när vi kom hem så gjorde vi inte alls mycket faktiskt. Eller rättare sagt så vet jag inte vad vi gjorde, kommer inte ihåg. Men vi la oss vid 12 kanske.

Lördag: Vid 11 vaknade jag och då väckte jag Ebba, hihi. Då åt vi lite, sen gjorde vi ingenting faktiskt. La oss ute och solade lite, men ingen färg fick jag! Hahah. Sen kollade vi på film innan vi skulle sticka in till stan, då fick vi skynda oss som bara den ju! Sminka oss och sen fixa håret, men jag kunde inte ha nersläppt eftersom jag glömt min plattång. Så fick ha en sån sne fläta ni vet? Så vi stack in till stan sen, och då gick vi runt där och träffade massa människor, sen kom Lisa och Emmy till torget och då va vi med dom. Sen stack vi och åt och så, sen träffade vi dom igen och så. Snackade med massa randoms, haha. Sen vid 12 stack vi hem med taxi, haha. Så gick vi och la oss när vi kom hem tror jag .. Haha!

Söndag: Vaknade vid halv 12 tror jag. Då åt vi lite och sen så vet jag inte vad vi gjorde. Spelade lite spel på Ebbas data typ, haha. Så fula vi är! Fixade oss sen, hade sne fläta då med. Sen in till stan, till Emmys lägenhet! Vi hade hämtat Ludwig, Alex och Klang på Östra stranden innan det. Så det va vi, och aa. Ni fattar :) Sen gick vi till RixFm festivalen, jag och Lisa trängde oss fram så vi stog längst fram! Så sjukt kul, rätt många bilder tog jag med min iPhone också, men de får ni sen när jag hittat min datasladd, haha!
Sen så när det va slut så gick vi runt i stan och träffade massa folk. Haha, John är skylldig mig en cheeseburgare omg! Hahah, det är så gott (a) Ialla fall, sen började det regna vid 12 ungefär, och då lånade jag Josefs (en som vi träffade i stan) tröja, as skön! Hihi, sen så vid halv 1 ungefär kom Lotta och Niclas och hämtade oss vid gallerian. Och då så kom John och hans kusin Simon med ett McDonalds parasoll och då gick vi under där med dom. Haha, så snälla (a)
När vi kom hem så va jag galen och låg där och skrattade och pratade massa skit som inte ens Ebba fattade va jag sa. Hahah,, omg! Sen vid 2 ungefär, eller halv 3 blev vi hungriga så vi gick upp och åt! Hah, sen somnade vi rättså snabbt efter det.

Idag vaknade man vid halv 11 nån gång.  Då gick vi upp och åt frukost och allt, för vi skulle hem vid 12. Så då gjorde vi det, sen så packade vi ihop allt och sen stack vi hem. När jag kom hem så hade mamma köpt en sån fin graj att ha på väggen där det står "Carpe Diem", fint är sånt. Sen så hade pappa köpt en as fin ljusstake eller va man säger till mig. En typ med nåt fint mönster, fin va den tycker jag! Sen bad jag mamma köpa en Monster och en choklad till mig, hih (a)
Nu ska jag väl göra nåt vettigt, haha :)

sitter hos emmy nu

Sitter hos Emmy nu, vi väntar på lite folk då typ. Asså fattar ni att denna datan är liten eller? 10" är det, ska få en av pappa! Orkar inte skriva, men aa.

Ludwig tycker att jag s´ka lögga ner den,, tycker ni?


Sitter i taxin nu

Nu sitter jag i taxin, är snart i Ebbas stuga ju. Vi har varit i stan nu på kvällen, fett nice. Vi va med Lisa och Emmy, kul som fan! Men skulle bara säga detta, och att imon är det rixfm festivalen, kommer blir sjukt kul! Så skriver imon istället! Hoppas alla har haft en bra dag! :D

RSS 2.0