nu blir det sola

Godmorgon! Sitter här nu, för det är tråkigt att sola. Men ska ut och sola nu faktiskt, hela dagen typ. Blir nog ganska mycket bad också eftersom det är riktigt varmt ute.
Idag gick jag upp vid 8 för mamma väckte mig, klädde på mig och sen stack vi till Monika och hämtade Lou, Ebbas hund. Vi gick ut med honom, rätt långt och så. Sen så cyklade vi hem när vi gått färdigt.
Nu så ska jag nog ta nåt förmiddagsfika eller nåt, eftersom att när man kommer upp denna tiden så måste man äta hela tiden enligt mig. Haha, kanske därför jag inte har så bra kondis? Vem vet, nej men aa. Måste träna upp den igen, inför Eskilscupen och så ju!
Fatta, nu är det bara 9 dagar kvar tills Ebba kommer hem, haha. Amanda den lyxosten sticker till Thailand på måndag, fusk! Och Jennifer sticker till Kroatien den 26 juli. Kan man bli mer sur eller?
Tur att lilla ebba kommit hem då liksom!

Jaha, ska alla ni läsare också ligga ute i solen idag? Det tycker jag ni ska göra eftersom det är rätt fint väder ju!

Men nu ska jag simma i en timme typ, ha det bra! :)


kommentarer
Postat av: simone

Det låter riktigt niiice :d

2010-07-16 @ 11:42:47
URL: http://fattybom.se
Postat av: LINA.H.

NY BLOGGDESIGN SÖKES! Om du har kunskaperna att designa min blogg som jag vill ha den får du som tack din blogg länkad på min blogg tills jag byter design igen (vilket kan ta väldigt lång tid) Observera också att du är den enda länkade bloggen på min blogg i så fall! Läs mer här -> http://linahammarstrom.blogg.se <- om du är intresserad!



Kram! :)

2010-07-16 @ 11:47:28
URL: http://linahammarstrom.blogg.se/
Postat av: LINA.H.

SV: jo precis.l Jag önska att jag också kunde men synd att du inte kan :( :)

2010-07-16 @ 14:15:47
URL: http://linahammarstrom.blogg.se/

kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0