rösten försvinner bara mer och mer

Ja som sagt så hörs jag knappt, eller jo ibland. När jag väl får upp "den ljuva" stämman så låter det som jag är i målbrottet. Haha, skrattar åt mig själv och aa, ni kan nog fatta hur det låter då :$
Åt nyss grillad kyckling och pommes, väldigt gott! Åt vaniljglass också för mamma och Rasmus sa att det "renar upp halsen". Fattar inte riktigt, men aa. Va inte sugen på det, så det va inte så jävla gott som jag trodde det skulle va. Men CocaColan satt ialla fall inte fel, hihi.

Nu ska jag gå och lägga mig, jag vet att klockan är halv 9,, men måste vila rösten. Ska upp vid 7 imon också för den delen, usch! Sen bär det av till Värnamo med älskade kusin som jag älskar så himla mycket, hihi :D Nej men vi ska äta på Donkis och sen gå runt lite i affärerna och aa. Ska nog hitta nån mer bikini, har 250kr kvar på H&M ju, riktigt bra faktiskt. Man hittar alltid nåt där inne!

Sängen väntar för min del, så tar med mig 2 FRIDA-tidningar och lägger mig nu för huvudet värker och aa, ni fattar! Jag som skulle plocka ögonbryna ikväll ju, fan då. Hann jag inte det heller, jag som verkligen behöver det, usch va fula dom är nu! -.- Får göra det imon, tar ju typ 2 minuter!

Puss
frida

+ No pictures!

nu ska jag nog ner en stund till kusin

Hejsan!
Som sagt så får ni stå ut med denna dåliga uppdatering!
Ialla fall så har jag hunnit med skit mycket idag, jobba i 3½ timme, målat lite och sen plocka undan en söndrig kruka! Och så hhar jag och kusin handlat också, och ätit och herre gud va duktig jag är :D
Nej men aa, så typ. Nu ska jag ner till kusinen min och säga till han att vi ska fika lite, hih (a) Fika är gott, haha. Vet ni, om man tar tjocka bitar på mjuk pepparkaka så blir man tjock, men inte om man tar smala :D Hahahah, fyfan as garv!
Just det, jag har inte nån röst heller, jätte krångligt att prata vet ni, haha. Jag som älskar att prata .. :'(

Puss
frida


Stekig MiniCooper va? :D

Kusin har landat

Hejsan!
Nu ska jag sova, dagen har mest bestått av hostande och halstabletter -.-
Nej men kusin har landat i Smålandsstenar också, härligt!
Måste lägga mig nu, imon ska man upp vid 8 och sen jobba i typ 4 timmar. Värdelöst! Får ju dock pengar för det :D

Kommer som sagt inte bli så mycket bloggande eftersom jag inte har tid att sitta här!

Puss frida

Väntar på att klockan ska bli halv

Yesbox, sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli halv ett, för då ska jag ner till stationen och möta kusinvitamin :d Huvudet värker, och halsen värker och jag hostar. Kul va? Nejnejnej! Puss frida

nu måste jag ta och städa

Hejsan!
Idag vaknade jag vid ungefär 6, för jag hostade så mycket och kunde typ inte andas. Då låg jag och spelade spel på min iPhone, tills mamma vaknade för då gick jag ner med henne. Tog ett glas med nyponsoppa och la mig på soffan och sov till 10. Nu har jag ätit en halv fralla, för usch känner mig inte alls rolig idag!
Nu måste jag städa eftersom min kusin kommer idag, måste ju fan skrapa potatis också kom jag på! Wooupsi,,
Ialla fall så är det riktigt dammigt på rummer, det är fan jämt det. Himlans katt (a)

Men när Rasmus kommer så ska vi äta och sen blir det nog att ligga ute och steka i solen. Fyfan va härligt!
Han kommer säkert typ slänga i mig i poolen för haha, det tar lite tid för mig att komma i .. (a)
Jag kommer nog inte uppdatera så himla bra nu denna veckan ut, för på fredag kommer också hans föräldrar och så, och det är ju ganska osocialt att sitta här och skriva då liksom. Men ni får nog nåt varje dag ialla fall!

Nu ska jag damma och dammsuga.

Puss frida


Hahhaa, känner mig bara för cool ibland (h)

svar på kommentar


För er som inte ser vad det står så står det: "var hittade du din fina design?"

Svar: Jag har gjort den själv, eller asså det är inte design eller så. Man får liksom använda koder.
Jag tar hjälp av designadinblogg.se, som är rent ut sagt skit bra!
Lycka till!

Yeah, jag och Ebba är kungar

Hejsan!
Idag va jag med en kung utan pung, hon heter Ebba (a)
Nu ska jag städa.
Bilder kommer nån annan dag. Som sagt så kommer min kusin imoN!

Ni får bara några bilder nu, typ två. Seriöst, datan har fått pest! :s

Puss frida



Jag älskar dig<3

ska kolla tv nu sen sova

Nu ska jag gå in till mamma och kolla tv, eftersom pappa inte är hemma sover jag i hans säng inatt (a) Men nu ska jag in och kolla tv, sen blir det helt klart att sova. Är sjukt trött!
En dag i poolen är värsta sömnmedicin (y)

Ni vet att ni kan smsa ofc! :D

Puss frida


dagens bilder


Amanda, jag & Nellie

Amanda aka. Sälen

B-wach, eller hur det stavas ? (a)


Klicka på de små bilderna för att få de stora.

Har fler bilder, men orkar inte lägga in dom :)
Men visst är dom somriga? Hahha!

Puss frida

shiit, mitt ansikte

Asså usch, har verkligen bränt mig på kinderna och näsan! Hemskt, gör ju skit ont rent ut sagt. Imon blir det sola igen med min lilla Ebba! Ska nog tvinga henne till Borlången kanske? Tycker jag skulle göra rätt i (y)

Nästa inlägg blir en bildbomb så ni vet det! Hihi, tycker att bilderna är sjukt somriga!

Nu så ska jag fixa det inlägget.

Puss frida

allt steker

Hey there sunshine!
Sitter här nu, det spänner i hela ansiktet för man har kanske bränt sig lite. Solat från 12 ungefär tills nu och klockan är nu kvart över 6. Amanda och Nellie har man vart med idag, och shit va vi har badat!

Nu säger mamma att vi ska ut och cykla en runda, kan jag väl kanske göra med henne :)

Lägger in massa bilder sen, som vi tagit då!

Puss frida


Stekarn (hh)

Ligger i sängen och tänker

Hello,, ligger i min säng och tänker lite. Det är sjukt varmt här inne, usch. Jag måste nog typ sova nu, men skulle mest bara berätta att jag faktiskt sluta bita på naglarna, dom är faktiskt ganska långa nu. Det är riktigt soft faktiskt! Och ialla fall så vill jag mest att det ska bli tisdag så man får träffa sin kusinvitamin! Pusss frida

nu ska jag sova

Haha, nu ska jag ta och sova. För ska upp klockan 6 imon, ska ju prata med pappa innan han drar till Norge imon! Han sticker vid 7 typ, så aa.
Men måste sova nu, imon ska jag sola som fän! Måste ha mer färg, ska bli brun!
Fick lite färg idag ju, men inte mycket så får väl fixa det imon nu när madrassen är i poolen, härligt att flyta runt på den och steka!

Puss frida


Jag älskar dig, pappa <3

blablabla

Tänk ifall jag haft dig, tänk va bra allt hade varit. Tänk om jag va den rätta för dig, som du är den för mig. Varje gång jag ser dig vill jag bara kasta mig i din famn. Varje kväll så önskar jag att du skickar ett sms och skriver att jag är den rätta för dig. Jag vet att det är sjukt att skriva det, men jag undrar hur länge jag har tyckt om dig. 4-5 månader skulle jag tro. Men ända sen jag såg dig har jag fattat att det är dig jag vill ha, det är dig jag vill dela kärleken med!
Tänk om det kunde bli du och jag .. <3



är han inte bäst?


Filmen säger allt och lite till - han är bäst!

varning för långt inlägg

Hello,,
Förlåt för den usla uppdateringen, besöksantalet har sjunkit med typ 30 st. Inte så roligt, men nu är jag tillbaka ialla fall! Okej att det kanske inte kommer blir särskillt mycket bloggande nu på sommaren, det är så fint väder ju, då vill man inte sitta inne inte!
Men nu ska jag berätta vad jag gjort dessa dagar jag inte skrivit!

Torsdag: Idag va jag hemma med mamma ju, vi städade och lagade mat till fredagen. Eller köttbullar och sånt där. Sen så på kvällen gick jag och Ebba ut, och sen åkte vi hem till henneoch så stannade jag där till halv 12, för då följde Oliver mig hem. Han åkte moped jämte när jag cyklade, hih :)
Sov när jag kom hem tror jag.

Fredag/Midsommarafton: Jaha, idag va det midsommarafton och mycket stress, usch (a) Men mamma väckte mig vid halv 11 för då skulle jag hjälpa henne eftersom alla skulle komma vid 1. Så aa, vi fixade allt och så. Sen så vid 1 kom alla då, det va Ebbas familj (Ebba, Lotta & Niclas) och sen Matildas familj (Matilda, Ellen, Stefan & Pia). Vi åt nästan direkt, sen så badade jag. Hihi :) Ebba badade inte för hon va förkyld, så hon fick allt titta på. Jag tog faktiskt året första dopp då. Hihi (a) Men ialla fall så sen vid 3 så åt vi jordgubbar och glass, sjukt gott :)
Ialla fall så badade jag efter det också, sen vid halv 5 kanske så ringde Oliver och då skulle jag fort upp ur poolen för att fixa mig. Duscha, föna håret, platta håret, "fluffa" håret, sminka mig och aa ni som känner mig vet att det kan ta sin lilla tid. Så aa, va färdig vid tjugo över 5 tror jag. Dukigt ändå! Så aa, vi stack upp direkt, jag skjutsade Ebba. Grillade direkt när vi kom upp dit då, kyckling grillade jag och Ebba. Jätte gott va det :) Sen började folk ösa in, eller aa. Dom som va bjudna då såklart :D Sen blev det fäesta såklart, woho (hh)
Aa, sen vid kvart i 10 stack alla till Becka, fäest där också. Sjukt kul! Jag och Sandra va typ ute och cyklade ganska mycket, sjukt mysigt :)
Sen vid halv 2 skulle jag och Ebba hem, men det blev helt klart en lyckad kväll. Tack så mycket alla!
Jag och Ebba tog varsin Coca Cola när vi kom hem, satte oss och snackade. Vi gick och la oss vid 3 typ!

Lördag/Idag: Vaknade vid kvart över 11 idag för det ringde, och dom som varit på mitt rum när det ringer vet att det är sjukt dryg signal -.- Men jaja, va törstig också, så väckte Ebba och bad henne ge mig vattnet (a) Hhaha. Hennes mormor kom och hämtade henne vid typ kvart i 12, och då så gick jag hit och satte mig och gjorde inte så mycket. Sen så åt vi och jag glömde skriva i bloggen. Men jag va istället ute och solade lite, fick faktiskt färg. Och det syns där uppe, ni vet bandeau bikini banden? Glömde ju ta ner dom så har rand efter dom, fult -.- Sen badade jag idag också, hihi :) Kommer komma ganska mycket bilder under vattnet i sommar, och massa fina andra sommarbilder kan jag lova :)
Sen så har jag inte gjort så mycket mer faktiskt, vart med pappa ju. Han åker till Norge imon och jobbar, kommer hem om 4 veckor. Jag kommer sakna dig pappa! :( <3
Men är ganska van vid att han är borta så länge, typ Dubai och allt. Men jaja, tråkigt ändå!
Rasmus kommer på tisdag, saknar dig kusin! Inte träffat den jäklen sen i julas, det är länge sen, typ 6 månader! Men vi ska la bada i Borlången och så när han kommer, ska till Värnamo också nån dag och aa. Fullt upp hela veckan! :D

Så nu fick ni ett långt inlägg tycker jag!
Ska sova vid tio idag typ, för ska äta frukost med pappa imon, vid 6 typ. Så aa!
Lovar att bli bättre med uppdateringen!

Puss frida

Usch riktigt dåligt av mig

Nu har jag inte skrivit på 2 hela dagar!
Men måste verkligen plocka upp på mitt rum, så skriver efter maten!

Puss frida

fick lite ryck och måste dampa lite

BLLÖÖ, min ryyyygggg och mina knääääään -.-
Seriöst, finns det nåt värre? Nej nej nej och mera nej!
ÅÅÅÅHHHH, FÅR SÅN JÄVLA CP DAMMMPP!
Kommer ha ont på midsommar, kul (y) Nej inte jätte där va!
- Förlåt för mitt damp men blir arg :s

Puss frida


Känner inte för att blogga nu

Godkväll,, känner inte för att blogga nu. Ont i knäna för man va så dum och ställde sig och kickade i en kvart på tomten och sprang runt efter bollen. Sjukt onödigt -.-

Men ja, jag skriver om jag får lust till det. Annars så hörs vi väl imon, då mamma är ledig och jag och mamma ska till Gislaved för hon skulle lämna tillbaka en tunika som hon köpt. Så ska nog in på TeamSportia för kolla på en till bikini. Vi ska hämta min imon på ICA, hihi :D

Puss frida

+ Tog inga bilder innan.

snart ska jag städa lite

Snart ska jag städa lite, men först ska jag gå ut och ta lite bilder.
Det är dock inte så fint väder och då blir det inte så fina bilder, men jaja. Behöver lite nya bilder, heehe :)

Erkänn jag typ har bilder i varje inlägg nu ju, förutom dom jag jag slänger in med iPhonen, det går typ inte att lägga in bilder från den och så, lite smått surt men annars så (y)

Puss frida

summerfeelings

Hejsan!
Kom precis hem, eftersom min mamma är så snäll och gav mig pengar till chips, cola och korvbröd :D
Hahah, vi ska grilla korv ikväll igen, gott är det som fän. Man får liksom sommarkänslor som bara den. När jag skulle hem så kom Simon och han kompisar så jag ställde mig och snackade med dom en stund. Eller typ en halvitmme. För jag tvingade in Simon på Netto för att köpa Hustler, jag gav han en för jag är så snäll :) Så aa, stog och snackade med Pontus och nån? :D
När jag nu kom hem så öppnade jag min Hustler, och nu ska jag öppna chipsen och sen blir det städa. Sen blir det nog film eller nåt i den stilen för aa. Trött (n)
Jag är as snäll och har lovat mamma att städa lite idag och imon, för aa. Då kan man ju fjeska till sig lite pengar, hih :) Nej så dumt sagt (a)

Men nu så måste jag ha chips innan jag får chipsdamp, hihi. Typ beroende av dom ju, hihihihihi.
Så aa, sen städa så ni får la ett inlägg att läsa senare.

Puss frida


Verkligen mina favoritchips, jag är egentligen inte så förtjust i det, men ååh man kan bara inte sluta äta dom!
5/5 flamingos

vissa kanske skulle ta och lugna ner sig


Jag fattar fortfarande inte hur man kan ta ett spel så jävla hårt?

as kallt idag

Hej alla fans!
Hahah, wannabe "Livet enligt Rosa" (a)
Nej, men tja!
Idag har jag typ inte hunnit göra så mycket faktiskt. Ska nog vila senare, eller nåt i den stilen. Tyvärr har jag inga pengar till att gå ner och köpa chips, jag har ingenting. Bara mynt och det är pinsamt att handla med det ..
Hahah, okej. För aa, tappade min 100lapp igår, fitta kuk cp anal damp åååh fan! :o
Men yes, får månadspeng snart, tur det. 59kr, jippie (y) Hahha, nej men nu sitter jag och snackar med Samson, han är ju lite stekefet (y)
Nej, men aa. Undrar vad mina små kompisar ska göra idag? Hmm, jag ska nog kolla film ialla fall. Men måste ner och köpa chips och cola (a)

Puss frida


Ligger på soffan

Nu ska jag sova igen, ligger på soffan nu för va tvungen att gå ner och äta för uusch va hungrig jag blev. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ta dagen lite som den kommer :D Men vet ialla fall att jag ska laga mat till pappa och mig, färskpotatis och fiskpinnar (a) Haha. Nu ska jag sova, puss<3

äntligen har dom åkt

Yes, då va man ensam (h)
Usch, va trött jag blev mot slutet, eller asså, har vart trött hela dagen men asså höll på att somna i sängen när dom satt vid datan! Så jag typ tvingade ut dom från mitt hus (a)

Men nu så har man precis borstat tänderna, för vill inte väcka mamma och pappa senare, snäll är jag :)
Men blir inte sittande här jätte länge ikväll heller för den delen, ska ju upp och laga mat till mig och pappa imon, haha så snäll jag är ändå :)
Men yes, får se vad som händer imon, kanske drar mig till träningen och försöker göra nåt ialla fall. Knäna håller inte riktigt med om att springa. Fick as ont idag när jag "spelade" basket med Nermin (?), haha -.-
Så aa, fick sätta mig. Sen gick jag, Ebba och Oliver till Konsum och köpte tuggummi, fick ett helt tuggummi paket av Oliver, så snäll :)
Sen hem till mig och så stack dom typ för en halvtimme sen. Nej men det va la trevligt :)

Nu ska jag kolla bilddagboken och facebook och sen sätta på mig min stora tröja och sova!

Puss
frida

ebba och oliver är här och steker

Jaha, Ebba och Oliver är här och steker. Eller aa, dom "spelar" på min telefon?!
Men jaja, vi har inte gjort så mycket faktiskt, det sög på nöjet, usch :s

Dom ska nog snart hem, tror jag.

Puss frida

jag är bäst


.. och Ebba är nästan bäst.


sitter hos ebba då

Sitter hos Ebba nu och äter massa glass. Eller Ebba äter inte så mycket, först åt vi sån där glass i tallrik och nu tog jag en strut också (a) Haha, cooling.
Nu ska vi kanske ut en stund? Sen ska jag skjutsa henne till nöjet ialla fall, och så ser vi väl vilket folk som är där. Nu ska jag vara lite social mot Ebba, fast hon är dock inte så social mot mig för hon sitter och kollar TV och målar naglarna, kanske skulle måla mina också? :D

Jaja, okej jag tog lite bilder nyss (a)
Fick Ebba att ta lite bilder med mig, dom kommer här nedanför :)

Puss frida&ebba





- Vi tog fler, men dom vill vi kanske inte visa (a)





- Hehe, man har tråkigt ibland (a)

Nu ska Ebba måla mina naglar, eller hur? :D

omg, fest?

Fest på midsommar eller? Här i Smålandsstenar helst, haha :D
Nej men säg till!

Puss frida

stora problem

Usch vilka problem jag har. Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig?!
Va fan, jag kan ju inte springa runt i bh och trosor?
Okej, jag vet att jag ska ha tights, men upptill? Tror fan det blir linnen. Enklast, ska ju bara till Ebba. Men sen blir det nöjet troligen! :)

Nu måste jag fixa mig!

Puss frida


- Bild sen konfan, några stycken då!

tidsfördriv

FÖR ETT ÅR SEDAN:
Hur gammal var du? - 13
Vilken klass gick du i?- 7a & 8a.
Vad hade du för hårfärg? - blont, brunt och svart typ
Hur lång var du? - 158 kanske?
Vem var du kär i? - Ludwig (a)
Hade du någon pojk/flickvän? - Ja
Vad brukade du göra på fritiden? - fotboll, data, kompisar, sova
Vilka umgicks du med? - Jennifer, Amanda, Elin, Ebba
Hur såg du ut? - Som nu typ, fast nu har jag "växt till mig"
Var allt bättre då? - både och
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - ibland
Har du förändrats? - Ja

NU:
Hur gammal är du? - snart 15
Vilken klass går du i? - ääeh, mittemellan 8a och 9a.
Vad har du för hårfärg? - mörkblond i underhåret och blond i över
Hur lång är du? -  162 typ?
Har du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukar du göra på fritiden? - datan, kompisar, fotboll, sova
Vilka umgås du med? - Amanda, Ebba, Jennfier och Lisa :)
Hur ser du ut? - ssom innan?

HAR DU:
Slagit ner någon? - nej :o
Ljugit för en bra vän? - ja
Svikit någon? - ja
Fuskat på prov/läxförhör? - kanske
Blivit kallad Bögjävel? - nej
Kallat någon Bögjävel? - ja
Druckit alkohol? - ja

VEM:
Skrev du senast till på msn? - Anton
Kramade du senast? - Mamma
Kan du lita på till 100%? - ingen
Är den finaste personen som finns? - Mamma <3
Vill du vara med just nu? - Ebbba & Lisa
Ringde dig senast? - Ebba
Skickade ett sms till dig senast? - Ebba
Skickade du ett sms till senast? - Ebba

VAD:
Drack du senast? - saft
Köpte du senast? - morötter och dip
Gjorde du igår? - sov & städade
Ska du göra imorgon? - ingen aning
Vill du göra just nu? - va med ebba!
Åt du senast? - mat :)
Är närmast dig som är rosa? - mitt rum, omg (a)

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - nja
Du har sårat nån så den börjat gråta - tror inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - typ när man va liten men räknas inte! så nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - aa
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - mm
Jag har smygit ut utan lov - aa
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - aa
Jag har en hemlighet som ingen vet - aa
Jag har fuskat i ett spel - aa
Jag har struntat i ett prov - aa

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande - nej
jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö -  nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej, bara tänkt på det

vara med ebba sen då

Hejsan!
Nu måste jag skynda mig, för jag ska duscha och allt innan jag sticker till ebba!
Så aa. Idag vaknade jag vid 11 för mamma ringde och sa att jag va tvungen att skrapa potatisen, så gjorde det. Hann inte äta nån frukost :( Men så kom dom hem vid 12 och då åt vi.
Sen fick jag fixa allt och så, efter maten alltså. Dom säger "Men du har ju sommarlov och all tid vi världen", så aa. Vad ska man göra?! ^^
Nu måste jag hoppa in i duschen, eller gå (a) Nej men aa, ska cykla till Ebba vid halv 3 och klockan är 10 över 1, skynda dig!

Puss frida


- En galen dag hemma hos Ebba!

säger godnatt nu.

Nu säger jag godnatt till alla bloggläsare för nu ska jag göra mig i ordning.
Sen blir det att ligga i sängen och vara inne på msn, och sen blir det sova verkligen!
Man är trött nu på sommarlovet, haha.

Lite fuskis saker då:
- Lisa är i Spanien!
- Ebba ska utomlands i sommar!
- Jennifer ska utomlands i sommar!
- Amanda ska utomlands i sommar!
- Jag ska ingenstans! :(

Sitter och käka morötter och dipp

Hejsan!
Sitter och käkar morötter och dipp, igen!
Det är sjukt gott är det. Morötter med tacodip (a)

Men ialla fall så har jag nog inget mer att skriva för kvällen, bara att jag går och lägger mig skapligt idag så jag hinner upp och duscha och allt innan mamma och pappa kommer hem imon!
Sen ska jag va med Ebba, får se vad vi hittar på då :)

Puss frida





Bilderna jag tog igår :)

blablabla

~ becouse i tought you once, now i tought you twice

Allt är färdigt nu!

Nu är rummet färdigt, har dock inte dammat. Men det orkar jag inte med nu!
Måsta och göra en rejäl storstädning på mitt rum, köpa nya möbler och tapetsera om. Usch, mitt rum är fult, hatar det faktiskt. Skäms över att ta hem kompisar i det och allt, men yeah.
Vet inte riktigt vad som fattas i det egentligen, men jag och pappa har bestämt att ta bort garderoben och göra en stor garderob där jag har min vind just nu. Så det kommer blir sååå mycket bättre faktiskt. Och jag vill ha en bäddsoffa på mitt rum, för då får man plats med fler människor på mitt rum!
Sen en platt tv, men det ska jag snart få har pappa lovat. Jag vill ha ett nytt databord eller vad man säger, för detta är sjukt stort och fult :s
Man kan typ ta bort "överdelen" på detta, men då måste jag köpa ny hylla till min högtalare, så då sätter jag nog den över där då. Det kan nog bli ganska nice! (y)

Men nu ska jag skriva up lite Mini Cooper bilder, för iihp vad dom är fina!

Puss frida


this or that .?

Blogg.se eller devote.se - Blogg.se
Chocklad eller godis - Godis
Chai latte eller latte - Inget (a)
Skolan eller jobba - Jobba .?
Läsa bloggar eller blogga - Båda faktiskt
Donken eller burger king - Mc'donalds
Pojkvän eller KK - Pojkvän såklart!
Rosa läppstift eller rött - Berors på vem, på mig inget :)
Coca cola eller fanta - Coca cola
Hemma fest eller natt klubb - Får inte gå på nattklubb, så hemmafest
Drinkar eller vin - Måste man välja? Drinkar isåfall för vin är inte gott.

- Tog från Dessie.

ordning och reda?

Sitter här nu, helt slut faktiskt. Det va stökigare än jag trodde på mitt rum, haha. Nu fattas bara dammsugningen, men den får vänta tills efter kvällsmaten!
Diadem, tofsar, läppsyl och pennor överallt! Ingen ordning hade jag, kläder på hela stolen och sängen och på golvet. Nu är det ialla fall ordning på allt, eller ialla fall det mesta (a)

Så till alla läsare, en dagens fråga:
Har ni bra ordning på rummet?


Puss frida


Dagens "städ-outfit".

härligt jobbat Portugal!

Härligt Portugal, 7-0 mot Nordkorea.
Cristiano Ronaldo gjorde sista målet. Första halvlek var inte så bra för Portugal, men de gjorde 1 mål i första. I andra spelade dom mycket bättre och gjorde alltså 6 mål. Ronaldo var ganska grinig i första halvlek, men i andra så blev det bättre, och han spelade som en lagkapten!
Förlåt att jag bara skriver om Ronaldo, men älskar människan!

Kollade på matchen som började vid halv 2, Portugal mot Nordkorea. Jag och mamma satt och fikade och myste, sen skulle hon tillbaka till jobbet. Så jag satt och kollade själv, och då blev det ett mål och jag blev super glad!
Men sen orkade jag faktiskt inte bli särskillt glad när dom andra målen kom, bara sista :D
Ialla fall så ska jag städa mitt rum nu, här är inte så fint. Men så kan det vara när man inte haft ork till att ens fixa på sitt rum! Så nu ska det bli rent och fint här inne så jag kan ta hem folk hit igen, hehe (a)

Just det, igår tog jag massa "blombilder" när vi va hos farmor och farfar och klippte gräset. Så de kommer nog senare när jag lagt in dom på datan. Okej attd et inte är dom bästa bilderna eftersom dom är tagna med min iPhone, men så får det va :)

Puss frida




Godmorgon måndag

Hejsan!
Vaknade för en halvtimme sen ungefär, och nu kommer snart pappa hem så vi ska äta.
Måste dock klä på mig nu!

Skriver sen när mamma och pappa åkt till jobbet!

Puss frida

Blev ingen film

~ Jag vill känna kärlek.

Nej, som sagt blev det ingen film. För seriöst så orkade jag inte. Mamma väckte mig ju kvart över tio idag så jag är jätte trött. Har ju också vart ute och cyklat med Amanda idag, typ hela Smålandsstenar!
Nu har jag ialla fall piggat upp mig med en Coca Cola, och har beslutat att faktiskt spara pengar!
Inte köpa upp allt på onödiga saker som typ glass och sånt där, för seriöst. Tänk så mycket pengar man slösar bort på det? Glass, godis, läsk och chips och sånt där!
Nej, nu blir det slut på det. Isåfall så bara ibland (a)

Men nu ska jag ta och fixa iordning mig, eller först ställa ner alla saker som jag har här uppe nu och sen fixa mig för natten. Usch, kommer inte överleva om jag ska sitta uppe inatt också (a)

Puss frida


Bild från förra året, men satsar på lite blondare än vad håret är där!

baggarna anfaller mig

Euww, så fort jag går utanför dörren så är det typ 1000 baggar i håret som fastnar i hårsprayet! :o

På eftermiddagen va jag med Amanda, skulle hjälpa henne med nåt :)
Så vi cyklade runt här i Smålandsstenar och la ut massa lappar, hihi skit nice! Sen fikade vi lite också, as nice! typ bullar, hihi gott (y)
När jag sen kom hem så åkte jag, mamma och pappa direkt ner till Ica och handlade. Jag köpte morötter, dipp och sånt där. Sen skulle mamma in på Konsum och köpa potatis för den va slut inne på Ica så då köpte jag en Coca cola när jag ändå va igång. Så nu ligger den i frysen och kyler sig (a)

Ikväll ska jag kolla film och käka söndagsgodis!

Puss frida


Saknar dig em




Jag saknar dig bästa vän. Det var 4 månader vi träffades sist.
Det är alltså 4 för många månader!
Du måste komma hit snart, annars blir jag sur!
Saknar dig så mycket :(

Jag älskar dig. (L)

Nu ska jag nog ut och steka

Ska nog ut och steka lite nu för nu kom solen tillbaka ju (y)
Eller asså det blir nog att springa runt med en boll på gräsmattan och leka Cristiano Ronaldo. Okej, jag är inte någon kille, men man kan ju alltid leka fotbollsstjärna :D
Men jaja, ikväll ska jag kolla på film .. Typ kanske "Valentines day" eller "Min stora kärlek". Vilken tror ni är bäst? :D

Puss frida


Waka waka (this time for Africa) - Shakira

Tack för alla fina kommentarer om bloggen

Hejsan!
Nu ska jag typ ner och käka.
Mamma väckte mig klockan kvart över tio för skulle hjälpa pappa med gräsmattan hos farmor och farfar eftersom dom är utomlands :)
Så hjälpte han med det och så, sen hem och håva upp massa äckliga baggar ur poolen. Sen la jag mig och solade, men sen gick solen imoln. Moget (y)
Jag gick in då och satte mig här och nu snackar jag med Mirson! Hahah, så jävla roligt faktiskt! Saknar våra stunder i skolan Mirson, när jag blir skit tjurig på dig och allt (a)

Nu ska jag ner och käka nåt gott, jag som alltid äter Mirson! Hahah.

Skriver senare.
Men ville bara säga tack för dom fina kommentarerna om nya designen och allt! (y)

Puss frida


Sova snart skulle jag tro

Nu börjar jag bli trött faktiskt.
Fyfan, hjärnan hänger inte med här fan. Fattar inte något av vad någon säger (a)
Det är inte lätt när man är trött, men orkar inte gå till toaletten och borsta tänderna så jag blir sittande här ett tag till kan jag säga er.

Usch, det är mörkt i hallen utanför mitt rum, hehe (a) Kommer inte hitta till toan för den delen heller, hehe.

Puss frida


~ boom boom boom boom, i wan't you in my room.

Fotbolls VM

Kollar ni på VM?
Det gör faktiskt inte jag, men på måndag blir det till att sitta vid TV:n vid halv 2, för då spelar Cristiano Ronaldo, hihi.
Asså jag har faktiskt koll på hur lagen spelar och så, men kollar inte faktiskt. Jag har bättre saker för mig ju, liksom :)



Länk till spelschema här

Nu är bloggen typ färdig

Nu är bloggen typ färdig. Orkar ialla fall inte hålla på med den mer så blir nog att lägga sig nu också!
Orkar ialla fall inte kolla på nån film nu, för då kommer jag typ inte vakna imon (a)

Imon så ska jag nog bara ta det lugnt som idag ungefär. Kanske är med nån? Det får vi se imon hur det blir med den saken.

Hur tycker ni bloggen blev? Tyck till, alltid kul!

Puss frida


nu blir det "renovering" i bloggen

Nu så ska jag "renovera" bloggen, härligt va? :D
Kommer bli mer roliga färger och sånt där.
Resultat blir nog ikväll / inatt för nu ska jag börja och då så kommer jag fortsätta tills jag är färdig! :D

Nu har jag ingen tid med att blogga utan nu så börjar fixa-Frida med sin blogg.

Puss frida

Smart Frida!

Shit, jag gick ner och fikade vid 3 typ. Då kollade jag lite på bröllopet, och sen så somnade jag tills halv 7. För då skulle mamma ner och handla och då fick jag inte sova mer. Fy va skönt det va att sova :D

Ialla fall så nu ska jag vänta på maten och sen äta då! Sen blir det typ kolla film?

Puss frida

~ hell yeah

Stackars fågeln

Åt nyss då, köttfärslimpa (a)
Det är riktigt gott om jag får säga det bara!
Men okej, när jag kom ner då och skulle äta så låg det en fågel på räcket runt altanen eller vad man säger, aa. Då hade ju såklart min katt tagit den. Men den hade inte skadats för min pappa hade tagit den och lagt ut den där då. Sen när vi ätit så gick jag ut och pratade med den, för aa haha (a) Eller sa till den att det va onödigt att ligga där och så där då. Sen gick jag in och sa något till mamma och sen kollade jag ut och då hade den flugit iväg!
Bra va? :D

Nu ska jag kolla på en film jag lånade av Jennifer, typ "2:37", eller nåt sånt ^^

Puss frida


Idag gifter sig Viktoria och Daniel

Hejsan!
Kom hem för ungefär en timme sen från Jennifer. Sov där inatt, som ni kanske fattar då! Men ialla fall så hann jag inte skriva igår för när jag kom upp dit så åt vi direkt och sen så kom Kajsa och vi kollade film. Typ "spread", asså helt värdelös för det ända dom gjorde va att knulla, omg så helt värdelös :s Men jaja, sen så kollade vi lite på "dear John" istället. Den är så mycket bättre asså! Hahah. Men sen så stack vi ut till Borlången, haha, pinsamt när vi kom dit för då va det inga där mer än några vi inte kände så vi satte oss på bryggan. Sen kom typ Philip och Alexander, så aa. Sen så kom det några fler och några fler och sen så stack dom som satt vi elden och då tog vi den (a)
Hahah. Sen vid halv 12 tror jag så åkte vi hem, och då kollade jag och Jennifer på "en galen dag i New York". Haha, as längesen man kollade på den. Den va ju bra, så lånade hem den (a)
Vi orkade inte kolla klart på hela så vi sov istället och i morse så kollade vi färdigt på den.
Vid 12 ungefär så stack jag hem, och nu ska jag äta!

Just det, idag så gifter sig Viktoria och Daniel. Mamma kommer sitta fastklistrad vid TV:n, omg :o

Puss frida

Fjortiszonen?

Är du i fjortiszonen?
Får du över 17 är du fjortis

[x] Du har bilddagboken.

[x]  Du har/hade över 20 bilder på dig själv där.

[ ] Du ersätter S med Z

[x] du pratar i stil med "han bah .., och "hon bah"

[ ] du använder uttrycket DAH?

[ ] du har ägt en nokia 3310?

[x] du har laddat hem ringsignaler för pengar.

[ ] du lyssnar på Green Day.

[ ] du har träffat mindre än 9/10 av dina kontaktlista på din msn.

[ ] du lyssnar på techno

[ ] du är medlem på lunarstorm.

[ ] du vaknar med huvudvärk oftare än varannan lördagagsmorgon?

[ ] du har aldrig arbetat

[ ] du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder

[x] Msn är ditt liv .

[/] du skriker " Heeej " i korridoren och kramar dina vänner som om det var 5år sen du såg dem sist. -

[x] du dejtar spegeln minst 10ggr/dag

[ ] det var ett halvår sedan du såg en nyhetssändning

[ ] du tycker att sverigedemokraterna är coola

[x] du har tjuvrökt/tjuvröker

[x] du säger " jag döör " ofta och "jag dog"ofta

[ ] du har ofta en klubba i munnen, och tycker det är sexigt ?

[ ] du kör med hjälmen hängades på cyckeln?

[ ] du har med plattång till skolan  -

[  ] du använder Daxwax, trots varningarna om hårlöshet

[ ] du tycker att dom medföljande lurarna till din mp3 är skitbra

[ ] du diggar Eddie Meduza?

[ ] du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12

[x] du har en mobil värd över 1500kr? När jag köpte den kostade den mera men jag tror inte att den är värd mera nu. ^^

[ ] du tittar efter mopeder på blocket när du redan har en?

[ ] du handlar godis mer än en gång per dag för att skolmaten är äcklig?

[x] dina föräldrar betalar godiset?

[ ] du vet inte vad din mobilräkning uppgår till?

[ ] du har keps?

[/] du kan inte spela ngt instrument

[ ] du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt

[x] du tuggar  5 paket tuggummi - oftast

[x] du har färgat håret?

[ ] du har inte varit i en kyrka på 10 år

[/] du läser frida

[ ] du kan bli störtkär i någon på ca. 10 min ?

[X] du lyssnar på RixFm

Summa: 14 och en halv ^^

Nu blir det upp till Jennifer

Nu är jag färdig, ska bara lägga i en tandborste i väskan. Sen drar jag upp dit.
Ska bara hitta mina hörlurar så jag kan lyssna på lite musik på vägen upp :)

Slänger in ett inlägg senare.

Puss frida

Ojojoj, skynda dig nu

Ja, som sagt så måste jag skynda mig!
Ska in i duschen, packa och sen cykla till Jennifer. Sova där inatt!

Så jag slänger in ett lite längre inllägg där uppe istället, för duschen väntar!

Puss frida


Jennifer smygfotar när jag pratar med mamma.

Jennifer och jag kom nyss hem

Hejsan!
Nyss så kom jag och Jennifer hem från Ebba. Det va typ först jag, Jennifer och Ebba hos mig och då stack vi till Konsum. Sen till Ebba för hon skulle byta om eller så,, sen så skulle vi va hos henne också. Sen kom Anton, John och Oliver. Vi gjorde inte så mycket mer än att sitta och prata och skratta, haha.

Nu så tycker Jennifer att jag kan skynda mig :o
Så ska hon slänga in ett inlägg i sin blogg och sen så ska vi nog kolla film?

Puss frida

Tyvärr blev det typ inga bilder

Jaha, tyvärr blev det inga bilder. Vi satt mer inne och kollade film. Eller sen gick vi ut och kickade lite och kollade när "A" och "B" försökte ta sig in i min grannes hus! Hahha, omg. Snälla, ta sig in när den inte vill öppna, moget (y)

Men nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig sen liksom, Jennifer och Ebba kommer sen typ. Vi ska nog kolla film? Hoppas på det, för det vill jag. Knäna är inte på topp idag heller, fan då :(

Ska välja kläder och sen ut och steka lite!

Puss frida

Nu ska jag ut i solen och steka

Sitter just nu och laddar ner 4 filmer. Tittar på film ofta nu ju, härligt! :)
Lyssnar också på en skön låt, helt värdelös egentligen men så skön att höra!

Nu ska jag ut i solen och försöka få lite färg! (y)
När Jennifer kommer sen så ska vi nog ta lite bilder, och då får ni dom!

Puss frida


Klantigt frida

Haha, förlåt att jag inte kommenterat innan. Men jag har inte hunnit typ. För aa, jag har ju haft fullt upp med att sova .. (a)
Men asså rakade benen nyss, asså så skar jag mig! Det svider! :(

Nu ska jag hjälpa mamma, sen kommer Jennifer vid tre kanske :)

Puss frida

ska lägga mig nu

Nu ska jag lägga mig. Så aa, bloggar när jag vaknar imon!

Puss frida

EEEUW

Eeeuw, asså jag har sånt där "stop'n'grow" på naglarna. För aa, som sagt så biter jag ganska mycket på dom .. Men nu fick jag sånt på läppen. Hallå?! Hjälp mig, asså det går inte bort.
Det smakar sjukt illa, asså seriöst. Fattar varför man har det på naglarna,, så tänk så slutar jag bita på dom? Då blir nog mamma stolt (a) Haha.



blablabla

Ibland behöver man tid för sig själv. Men min sån tid är över, jag vill ha någon. Någon att älska, som älskar mig också. Snälla Gud, ge mig kärleken ..
Jag är trött på att bara vara själv, får aldrig någon.
Jag gjorde ett misstag, ett misstag som jag ångrar så fruktansvärt mycket. Ibland känns det som att livet är slut, för jag aldrig får någon att älska. Någon som håller om en när man är ledsen, eller som värmer en kylig sommarkväll.

Filmen va sjukt bra

Det blev "Just like heaven" jag kollade på, så sjukt bra!
Jag och Ebba ska kolla på den nån dag också, så ska inte skriva här vad den handlade om!

Ialla fall så fick jag ett önskemål innan av Rebecca Nerman, att jag skulle ha en frågestund. Men när jag hade det förra gången så var det typ inga som frågade nåt, som om ni frågar nåt kan jag ha det.
Men får tänka igenom det!

Puss frida

Nu blir det faktiskt film på riktigt

Så, nu har jag tagit beslutet att hämta choklad och cola och sen starta filmen!
Men vet fortfarande inte vilken film jag ska kolla på? Men jaja, hihi :)

Nu har ni slutat kommentera igen, jag tycker jag lägger upp riktigt mycket inlägg men ingen kommenterar, det är sjukt tråkigt att ingen vill göra det. Så snälla, släng in en kommentar, det är roligt för mig att läsa också! :)

Puss frida

+ Imon blir det att leka med Systrami, hur länge sen va inte det? Eller okej, men yeah :)

blablabla

Jag vet, jag är så himla på hela tiden. Men vet du varför? För jag tycker om dig så sjukt mycket, det har jag gjort sen första gången vi träffades.
Tiden går och det är nästan ett år sen vi träffades första gången, och då förstår du hur länge jag velat ha dig. Sen kom en annan kärlek emellan och jag tänkte inte så mycket på dig faktiskt.
Men nu när vi snackar och så igen så blir det bara att jag gillar dig mer och mer för varje dag som går.
Jag tror du vet vem du är, så snälla. Ge mig en chans, för jag tycker verkligen om dig!

surt

Jag saknar Lisa Fisen Fredriksson så otroligt mycket att du fattar inte gumman! :(
Jag saknar också Emma Fjollan Jönsson riktigt mycket. Inte alls kul!

JAG ÄLSKAR ER <3

Hahaha, så cool jag är

Hejsan.
På så här *visar* mycket bättre humör nu, asså fy. Vädret är på topp, men dock orkar jag inte vara ute för ryggen är cp. Hjälpte mamma lite med uterummet nyss, duktig är jag! :)

Ialla fall så blev det ingen film innan så det blir det nu ialla fall, eller kanske efter vi ätit? Vad vet jag?!
Kanske blir den ni vet .. Just like heaven, eller så blir det 17 again, för det va ett tag sen man såg den, haha. Tror jag kollade på den med Ludwig? Vem vet, hahahahah ^^

Jag är ialla fall fett cool, eftersom jag sitter och lyssnar på Cartoons, shit det va mitt favoritband när jag va ty 6-7 år, hahah. Dom är ju lite roliga. Hittade nämligen den skivan jag hade i uterummet i en låda, haha shit.
Men nu ska jag göra nåt.

Puss frida


Nu blir det att kolla film

Jajemensan, nu ska jag kolla på film!
Ska nog kolla på typ .. Avatar kanske? Så har man nåt att göra i tre timmar ialla fall, nästan tre timmar (y)
Asså jag har lust att snacka i telefon, men aa. Ingen rolig att prata med (a)

Så nu ska jag kolla film.

Puss frida

Shit mitt hus är sjukt läskigt just nu

Jag vet, klockan är bara tjugo i 3 och solen skiner som bara den! Men vet ni, mitt hus är sjukt läskigt ändå. Allt knakar och har sig. Sjukt läskigt, man tittar bakåt hela tiden så nu beslutade jag mig för att gå ut och sola sig lite. Kan verkligen behövas ju!

Skriver ikväll om jag har tid, har 3 filmer jag ska kolla på då (a)

Puss frida


Usch, ingenting är bra med dagen

Hejsan.
Idag är man inte på det bästa humöret. Mensvärk så jag tror jag går under och allt känns helt pisss rent ut sagt. Vafan ska man göra liksom?
Svanken värker, magen värker, huvudet värker och jag kommer nog snart spy. Tankarna är inte dom bästa heller idag, känns meningslöst.
Jävla äckel mens, stick med dig :o

Nu ska jag ner och se om jag kan få bättre humör utav att gå ut och ta kort när det är sol ute. Hoppas bara att jag har batteri i kameran. Suck -.-

Puss frida


Fixad och så nu då

Yes, nu har jag fixat färdigt mig. Ska bara packa min väska och plocka undan på mitt rum och sen cyklar jag till Ebbababe.
Usch, det åskade innan, inte så roligt kanske -.-

Men nu måste jag skynda mig lite, Ebba kommer dampa annars kanske (a)

Puss frida

måste fixa mig nu

Hejsan. Nu måste jag fixa mig för sen ska jag cykla till Ebba.
Ska nog sova där ikväll, sen blir det nog Borlången ikväll med folket? Hoppas på det.

Kanske slänger in ett inlägg när jag är hos Ebba, men nu måste jag fixa mig.
- Tuppera håret och puffa (a)
- Plocka till ögonbryna
- Puder
- Mascara
- Ta bort all mascara som kommer utanför
- Spraya igen i håret
- Borsta tänderna

För mycket att göra, för lite tid (a) Hahah, eller inte :)

Puss frida


lägga mig nu

Yesbox, nu ska lilla jag lägga mig för usch va trött man är. Det är sommarlov, man har faktiskt rätt till att vara trött (a) Hahah, eller inte!
Men jaja, nu ska jag försöka sova ialla fall, tvätta bort sminket och så.

Puss frida


Nån bild på Ebbas hund Lou. Haha, gillar den inte så mycket (a)
Nej men den är la söt :)

blablabla


Time to go, time to leave, leave the old me and start a new life.
I'm not good enough to be yours, but I'll do anything for you.

Please give me a chance, I will do everything to be yours
.

ojsan

Hahah, detta blir mitt 15:onde inlägg för idag.
Skulle bara berätta det, hiss eller diss med så många inlägg?

Lite onödigt blev detta, men haha. Erkänn ganska coolt ändå? :D

it's a boy girl thing

Precis kollat på "It's a boy girl thing". Den va riktigt bra faktiskt, haha :)
Handlade om en tjej och en kille, eller en pluggis och en football-spelare, asså så händer det nåt och dom byter kroppar massa saker går snett.
Verkligen en film jag rekomenderar!
4/5 flamingos, för den va så förutspådd eller vad man säger. Man visste typ i början vad som skulle hända i slutet, dock lite tråkigt så. Men hela filmen i sig va sjukt rolig! :D




Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Inte typ lönt att gå ut, för aa. Är ganska trött typ, det är jag jämt ju, asså pinsamt (a) Nej men sen så kanske jag kollar på en till film nu? Vad tycker ni jag ska göra?

Imon ska jag va med Ebba troligtvis, vi hittar säkert på nåt roligt som vanligt.
Ska säga till henne att vi ska ta lite bilder, för det ska typ bli sol och moln imon, nice med solen!

Puss frida

very cute cute


men asså vad är detta för sött


naaw, va söt


Haha, sån tur att man har en iPhone då (y)

det blir film istället

Nu ska jag kolla film istället.
Det är typ lite kyligt ute så jag orkade inte gå ut och ta bilder. Får ta imon istället! Hoppas det är sol imon också, för då ska jag och Ebba va, mysigt! (L)

Jaja, nu ska jag titta på nån film. Sen blir det nog att titta på en till film och sen blir det väl att sova antagligen, för aa. Det finns ju inte så mycket att göra annars liksom, haha ^^

Solen lyser i ögonen nu när man sitter framför datan. Så himla härligt, nu känns det nästan som om det är sommar. Kan det inte bara bli lilte varmt också? För då hade jag blivit glad.
Just det, bikinin jag beställde kommer nog snart hoppas jag. Ialla fall denna veckan!

Puss frida


Bikinin jag beställde. Inte jätte fin eller så, men same shit.
Behövde en ialla fall, och så ful är den inte :)

solen skiner

Nu skiner solen så ska nog ut och ta lite bilder kanske.
Behöver verkligen nya, ska snart göra om min header och allt sånt där!
Hoppas den blir nice sen då.

Ska ut nu, ni får nog några bilder senare.

Puss
frida


Dagens fridis.

Några få bilder från Göteborg


- Mina naglar när vi åkte Sagoslottet!



- Kejsarens nya kläder.



- Öhm, japp.


- Självutlösare på Liseberg.



- Cooling.


- Kaninresan.


- Kaninresan.


Det får räcka med bilder eftersom vi inte tog så många.
Har inte någon bild från stan, för aa. Där hade man ju
inte tid till att ta kort. Haha!

sjukt tråkigt

Asså jag har sjukt tråkigt, vad ska man göra idag egentligen? Amanda är på träning, ska inte träna för knäna. Sorgligt är det med mina knän, seriöst, dom är ju så unga (a) Hahaha, skojjar. Nej men ont gör det, usch!
Så ja, jag vet inte vad jag ska göra. Innan sa Oliver att han inte heller hade nåt att göra så frågade om vi kunde gå ut och gå en runda, för måste röra på mig lite ju! Men nu så skulle han fixa nånting, hm -.- Så jag har lite smått tråkigt kanske, usch. Snart går jag ut och går själv, för aa. Jag har ju verkligen tråkigt, ring nån?
Vem som helst får ringa, för usch ja tråkigt har jag -.-
So, call me babe! (y)

Nej får väl ut och gå själv, för usch! Dör snart av .. Tråkighet (a) Hahah, nej men vet inte vad det heter ju.

Ring hörni!

Puss frida

Nu ska vi baka muffins

Nu ska vi baka muffins med nåt i, as goda blir dom nog!
Sen ska vi kolla på Dear John och käka våra muffinsar :D

Bilder på saker kommer sen :)

Puss
frida

nu kom amanda

Nu kom Amanda, så nu ska vi göra nåt.
Hon ska ner och hämta nån muffinsbok som jag fick av henne i födelsedagspresent för jaha nu ska vi baka ^^
Hahaha, ialla fall så aa. Hon har med sin kamera så ni får nog bilderna från Göteborg idag :)

Puss frida


Söt gubbe på Liseberg :)

Blablabla

~ I can really need to use a wish right now.

Amanda kommer snart, hehe

Snart kommer Amanda, vi ska väl hitta på nåt kul :)
Mamma ringer också sen för då ska vi ner och fixa IDkort till mig, heheh, lite efterbliven (a)

Men nu måste jag fixa mig, annars lär jag inte bli klar idag! Hahah, lite seg kanske? Ja typ :D

Puss frida


Bild från Liseberg med Amanda! :)

as hungrig fortfarande

Asså jag åt fan nyss frukost, men jag håller på att hungra sönder :o
Idag så kanske man skulle va med Jossa, annars vet jag inte vad man ska göra.

Men skriver senare när jag vet vad jag ska göra.

Puss frida


ganska härlig sommarbild, från förra året (a)

ligger i sängen och halvsover

Godmorgon. Ligger i sängen nu, mamma ringde nyss och sa "Frida du kan inte sitta uppe halva natten och sova halva dagen!" Haha, ta det lugnt mamma, hihi. Men någon "morgonmänniska" kan jag säga att jag inte är. Men jaja, nu hoppade min katt upp till mig, blev as rädd :o Men nu hoppade hon ner igen för hon inte gillar mitt täcke typ, hon är typ rädd för det för det prasslar ^^ Nu ska jag ner och äta frukost, hungrar fan typ sönder, pusss.

kusin kommer efter midsommar

Yesbox, min kusin kommer ner hit efter midsommar. Fett nice, ibland är han ganska stek :D

Men jaja, nu ska jag nog fixa mig, asså borsta tänderna och sätta upp en tofs. Sen ska jag lägga mig, spela lite spel på min kära iPhone! Hihih, gör jämt det.
Asså har ni märkt att jag inte svär lika mycket, svär nästan ingenting i inläggen ju, det är härligt! Ska försöka sluta svära, det låter fult att göra det.

Nu ska jag lägga mig.

Puss frida


Haha, inne i nån affär på NK, Amanda tyckte att
det va en passande bild till bloggen (a)

2-0 till Burseryd

Grattis tjejer! Spelade 2-0 mot Anderstorp.
Asså jag va tyvärr inte med, för mina knän håller på att va helt cp hela tiden. Det är skit drygt, för asså dom typ domnar bort hela tiden. Så mamma ska beställa tid här nere på vårdcentralen, shit! Asså jag är skit rädd för läkare och sånt där .. Pinsamt ;$

Men ialla fall till matchen. Dom spelade inte jätte bra, men seriöst. Ingen, verkligen ingen va särskillt taggad och fokuserad på uppvärmningen, allt gick åt skogen. Men jag va med på uppvärmningen, skulle verkligen inte vart det! Men same shit, gjort är gjort liksom.
Men Joanna gjorde båda målen, bra!

Nu sitter jag och snackar med Jossakossa, vi kanske ska va imon? :) Fattar ni hur länge sen det va man va med henne eller?! Nej det gör ni inte.

Puss frida

+ Får inte ha bilden jag fixade på Jossa här

allt jag köpt


Vita converse - 699 kr Stadium


Vitt linne, blått linne, rosa linne - 99 kr/st Gina Tricot


T-shirt med tryck - 99 kr Gina Tricot


Linne med tryck - 129 kr Gina Tricot


Rosa shorts - 149 kr BikBok


Svarta tights med sömmar - 199 kr BikBok


Rosa spets BH - 129 kr HM
Leopardmönstrad med spetskant - 99 kr HM
Svart spets BH - 129 kr HM
+ Svarta spetstrosor. (Ligger längst ner i hörnet)

Det köpte jag i Göteborg. Sen gick mycket av pengarna till Liseberg,
men det va lätt värt det!

Puss frida

rådamp kanske

Asså nu skulle jag lägga in bilderna på sakerna jag köpt, eftersom jag gick och fikade precis efter det förra inlägget. Men såklart ska min data ha damp just nu, så det funkar dock inte att lägga in dom.
Det kan man bli lite sur på, men så kan det va ibland. Så jag lovar att ni får dom imorgon eller ikväll!

Snart ska man samlas vid torghuset, så aa. Måste fixa håret och packa väskan.

Puss
frida


dagarna i Göteborg

Ja okej nu ska jag berätta om Göteborg med Amanda.

Onsdag: Vi kom till Anders vid 12, då stack vi direkt till en Thai restaurang, riktigt gott va det! Sen körde Magnus oss till Liseberg. Det va ingen kö alls faktiskt, så vi fixade åkband och allt sånt där, sen blev det att åka massa karuseller, tror vi började med Sagoslottet, haha. Riktigt mysigt fän, vi tog massa kort och allt där inne vafan. Sen åkte vi Lisebergsbanan och när vi satt oss i den och börjat åka upp för backen så sa Amanda "jag kommer inte ihåg att den gick såhär fort". Hahah, fyfan va jag skrattade!
Sen åkte vi massa karuseller och spelade massor, Amanda vann på Centerhjulet. Men jag vann ingenting tyvärr. Sen vid 10 så kom Anders och hämtade oss efter en härlig dag på Liseberg. Tyvärr var vädret inte det bästa, men yeah. Så kan det vara! Vi gick och la oss när vi kom till Anders, va helt trött faktiskt.

Torsdag: Vi gick upp vid 9 ungefär, för vi skulle in till stan. Så vi fixade oss och så, sen gick vi till spårvagnen och åkte till nåt ställe, haha. Haga typ? Där fikade vi och så. Världens största bullar vafan, allt va skit stort. Jag och Amanda skulle dela på en hel kanelbulle, men vi åt inte ens upp den. (Bild kommer sen). Sen började vi gå och gå och gå, in i affärer, ut ur affärer. Vi gick nog i 6 H&M, 4 Gina Tricot och massa ni vet! Men tyvärr hittade jag inggen bikini i min storlek. Så himla sur blev jag, för behöver verkligen en ju.
Men sen vid 7 kanske så tog vi spåvagnen hem till Anders, sen åt vi kvällsmat där.
Somnade vid 11 kanske, härligt!

Fredag: Vaknade vid 9 idag också, för skulle in till Nordstan idag. Köpte inte så mycket eftersom alla pengar tog slut igår typ :p Vi åkte hem till Anders vid 3 ungefär, sen åkte vi hem. Sov hela vägen hem typ, sen när jag kom hem så va jag och Ebba. Sen sov hon hos mig, vi kollade film på kvällen för det va inte så bra väder ute, surt.

Det va mina dagar nu som jag inte skrivit om innan. Hoppas ni orkar läsa allt, haha.
Bilder på det jag köpt kommer i nästa inlägg.

Puss frida

fixa-dag

Hej alla glada.
Vaknade vid tio över nio imorse, eller mamma väckte mig för hon skulle tvätta och hon ville veta vad jag hade för smutsigt uppe på mitt rum. Då kunde jag inte somna om utan gick ner och åt frukost, asså man är aldrig hungrig på morronen, fett drygt! :o
Ialla fall så var det bara att klä på sig, eller satte på mig jogging byxor, linne och min Beveryhills-tröja. Ut till uterummet och städa massa, dammsuga och sånt! Det har ju stått orört sen i höstas, så ni fattar va spindelnät och damm och sånt skit det va där inne. Usch, jag som hatar spindlar. Nu ser det ialla fall ganska skapligt ut där ute, härligt! :)
Hittade ju till och med min sån där .. Delfin ni vet, sån där man blåser upp och har i poolen. Älskar sånna, haha! Ialla fall, mamma dammade och jag dammsög hela uterummet, inte så stort men jaja. Lite lagom, as mysigt är det där inne. Vi ska typ göra om massa och så också, måla blått och vitt tror jag, nu är det helt vitt. Vi skulle typ fixa nåt "sjötema" där inne, massa ankare och sånt där! Kanske hittar nån cool ankare, så man kan köpa och ha där inne. Hade vart riktigt coolt asså (y)
Sen skulle jag och mamma rensa en fisk vi ska äta idag till middag, men haha .. vi visste inte ens vart huvudet slutade, haha. Så pantade vi är, så ropade på pappa istället. Han klippte gräset så jag fick ta över det för han skulle rensa fisken istället. Men sen när jag skulle tömma gräsklipparen ni vet, så kunde jag inte sätta tillbaka den där uppsamlar saken, så åååh fick värsta dampet! Den bara trillade av hela tiden, omg så jag skrek på pappa och då va han färdig med fisken. Så han tog över gräsklipparen och jag stack upp hit! :D
Lunchen är nog snart färdig, så jag ska ner nu. Sen vid 6 är det match i Anderstorp, heja oss! Tagga tjejer!

Men ikväll när jag kommer hem kanske det blir att leka lite med Jennifer. Får se vad vi hittar på för kul, hihi :)

Nu ska jag ner och se om maten är färdig!

Puss frida

23.31 - söt bild

Asså nu har jag seriösa problem. Huvudet värker, knät värker, höften värker och jag är hyperaktiv på riktigt. Vet inte riktigt vad jag vill göra. Kan knapp gå med höften och knät, och vill inte ha hög musik för huvudet. Mamma och pappa sover typ, så kan inte göra nåt med dom. Nej livet är inte alltid så lätt :(

Men nu ska jag se vad jag vill göra, eftersom aa. Jag kommer knappast somna när jag är så här hyper. Colan kanske inte va så bra nu ikväll .. Wooupsi :$

Puss frida


hittade på annies blogg

dagens diss: att det regnade
dagens hiss: filmen - Dear John
dagens outfit: tights, linne, oversize tshirt.
dagens smink: inget

dagens frisyr: boll
dagens vill ha: dig
dagens planer: inga
dagens saknad: morfar
dagens måste:
chips
dagens humör: dåligt
dagens musik: massa olika, mest håkan hellström
dagens ord: ajemen
dagens drog: musik
dagens just nu: väntar på en ska skriva
dagens hat: ..
dagens älsk: mamma och pappa <3
dagens roligaste:
hahahah
dagens fusk: inget?
dagens sjukdom: ingen?
dagens "men fuck you!": att jag är tröttt
dagens vill: träffa 'han'
dagens prat:
mest med mig själv
dagens underkläder: svart spetsbh & mönstrade piecestrosor
dagens sockar:
randiga (a)

oseriös?

Jaha, Sabina tycker jag ska ha lite mer seriösa hissar & dissar.
Kan helt och hållet hålla med om det, för nu är min blogg oseriös på hög nivå!
Vet inte, men kanske ska lägga ner bloggen. Känner att den blir bara ointressantare för varje dag som går, och så ska det inte vara ju!
Jag kan dock säga att ni är ganska dåliga på att kommentera mina inlägg. Jag vet att det är svårt att komma på vad man ska kommentera, men jag ser hur många som kolla min blogg. 30 - 60 st varje dag, och inte en ända som lämnar ett spår efter sig. Det gör det lite tråkigt att blogga, jag vill att folk tycker om min blogg. Kommentera och visa att ni faktiskt läser den, inte bara kollar igenom och kollar om jag uppdaterar ofta eller så.

Jag skriver en blogg om mitt privatliv, jag tycker det är skit skoj att verkligen vara mig själv här i bloggen, man kan inte alltid vara det i real life liksom. Dock tycker jag det är tråkigt att ingen vågar eller vill skriva nåt.
Jag har mina åsikter, ni har era. Jag skriver ner mina här, ni kan också göra det här.

hiss & diss


~ Göteborg med Amanda!
~ OLWs ugnsbakade chips
~ Coca Cola


~ Mitt humör just nu
~ Min blogg
~ Regnet och vinden

förändring i bloggen snart kanske?

Tror jag ska köra till med en stor förändring i bloggen när jag har ork till det.
Tror det blir kanske gult eller turkost? Va tror ni blir bäst, behöver lite förslag.
Nu är bloggen tråkig, har vart såhär ganska länge nu ju, tycker den behöver
en stor förändring faktiskt.

Har ni förslag? Tar emot allt! :)


svar på kommentar


"hej frida jätte bra blogg:)
Kan du inte lägga in bilder på det du köpt i Göteborg?"


Jo då, det kan jag göra. Men just nu har jag inget batteri i kameran, ska fixa det imon!
Hade ändå tänkt att lägga in bilder imon, har ju några bilder på mobilen också.
Imon blir ett långt inlägg om vad vi gjort i Göteborg, missa det inte!

Nu har jag varken lust eller ork att skriva det, för ska nog kolla en film till.

Puss
frida

dear john

sorgligaste filmen jag någonsin sett, efter titanic då.
många tårar föll till filmen, så fin den va!

kärlek till filmen, 5/5 flamingos! :)
bara att slutet kunde va lite bättre.

nu ska jag kolla en till film kanske?

puss frida


omg, jag vill göra nåt

asså jag dör, jag vill göra nåt ju. men vafan, jag orkar inte.
jag kommer somna vart jag än kommer typ, så hm kul -.-

nej nu har jag bestämmt mig för att kolla 'dear john', hoppas den är bra!

puss frida

blir bara att sitta hemma ikväll

ska bara sitta hemma ikväll och kolla film.
det blir nog 'kick ass' eller 'dear john'. vilken tycker ni?
film tips i need it, fyfan!

men nu ska jag kolla film.
eller bestämma först ialla fall!

puss
frida

då va chipspåsen slut

hejsan!
sitter här nu, klockan är snart tjugo i 7.
chipspåsen tog nyss slut och aa, jag är ledsen för det :/
händer det nåt ikväll? ialla fall så kommer jag inte orka göra nåt för sent ikväll / inatt, för asså seriöst jag är trött som fan! jag har ialla fall tuggummi nu, inte haft på 3 dagar :o känns nästan lite konstigt! :(
men nu ska jag nog äta kvällsmat, grillat blir det.

sen blir det kanske nåt ut kanske?
måste duscha också, mitt hår är fräscht. eller inte :s

skriver senare kanske.

puss frida


- saknar mitt bruna hår

nu har både jag och ebba vaknat

godmorgon första lördagen på lovet!
fatta, det är typ .. 2 och en halv månad kvar på lovet, seriöst kan man må bättre?! :D

jag och ebba vaknade för .. halvtimme sen kanske? då låg ebba kvar i säängen och spelade spel på min iphonebabe, men nu sitter hon här jämte mig och ser slickad ut :D
asså i håret menar jag, hahha. misstolka inte dåååå!
jaja, haha. nu ska ebbas mamma komma och bli masserad av min mamma, sen så ska nog ebba hem med lotta :( men nu så ska vi göra nåt kanske? jag är as hungrig ffs, haha.

skriver sen!

puss frida

ebba är här och busar

hejsan!
hemma från göteborg nu, men ska inte va osocial mot ebba så skriver vad vi gjorde imon istället!
ebba ska sova här inatt, härligt! :D
men yeah, vi hörs imon istället!

puss frida


22.25 - shopping all day

hallå eller! sitter hos hemma hos anders nu, jag och amanda spelade nyss massa spel på min iPhone! vi går nog snart och lägger oss för shit så trött man är! en dag på stan sliter på en, och imon blir det in till nordstan. har dock inte så mycket pengar kvar, haha ^^ köpt massa saker fan, typ skor, plånbok, linnen, shorts och aa ni fattar typ! men nu så ska vi fixa oss kanske? imon får ni bild på allt som man har köpt, haha :) imon får ni också ett långt inlägg, missa det inte! just det, det va typ en pedofil som följde efter oss innan och tog massa kort typ, för det kom in nån efter oss in på McDonalds, men yeah! ska fixa oss nu, pusss.

22.25 - helt slut

omg, liseberg va skit roligt! Gick gasten, haha fyfan va jag skrek ^^ as läskigt va det fan, men yeah! Asså aa. Hemma hos anders nu iallafall och allt typ snurrar ^^ men nu ska vi typ sova, pusss

11.31 - hos anders

är hos anders nu, vi ska på nån restaurang och käka nu! ville bara säga detta, vi får se he vi gör med att åka till liseberg idag, blir kanske nån annan dag istället! nu ska jag inte va så osocial mot amanda, pusss.

22.12 - sova!

yeah, nu blir det sängen för mig för herregud va trött jag blev :o
ska upp vid 8 imon också för den delen (a)
men jaja! kanske bloggar imon, annars får ni ett långt inlägg på fredag!

puss
frida


- jag älskar dig!

21.56 - yeah bitches it is summertime!


21.55 - snart packat färdigt

yes, snart packat färdigt allt jag ska ha med mig till göteborg imon!
jag och amanda ska till storstan, sova hos hennes farbror och ha det allmänt mysigt! :)  gå på liseberg imon, shoppa på torsdag och åka hem på fredag. sen fest på fredag kanske? :D
men iallafall, tyvärr har jag inte hur mycket pengar som helst heller, för har räknat ut att 600 kr minst går till liseberg imon, och sen ska jag köpa ett par converse också, 600 där med. jag har bara 2600 kr typ, och liksom hejdå 1200 kr :( men same shit, har 200 kr på kicks och 750 kr på H&M, härligt! :D

men okej, till dagen då. ska berätta min dag nu!
först så gick man till kyrkan vid åtta, där träffade man alla människor. trevligt! ialla fall alla va skit fina, tyvärr hade jag inte kameran med mig, men same shit! jag och amanda tog bilder sen för följde med henne snabbt hem. vi fick våra betyg efter kyrkan ialla fall, hade 9 vg och resten g, höjt mig i .. 4 ämnen? sen slutade vi och då drog jag till amanda! sen till skolan och hämta ebba och då drog vi till göstas och tog varsin fralla och cola! sen till skolan och kolla på niorna och så, as fina! det är riktigt sorgligt att alla ska dra från nordin, fyfan va jag kommer sakna dom :( men får väl umgås med dom nu på sommarlovet och så! jag ska ialla fall få färga alexander carlssons hår rosa, härligt! :D
men sen gick jag och ebba hem, tog massa kort och sånt där! (kommer sen). och sen så bytte jag om och då stack vi till ebba istället. ebba bytte om och så, sen så åt vi glass och hennes hund är galen, och tog min, eller inte själva glassen utan pappret runt, så den klarade sig (y) men yeahyeah, sen så satt vi vid datan och softade. sen gick vi upp och då somnade jag .. ebba satt vid datan, och så pratade hon med mig och då va jag helt borta :o haha, men ialla fall så stack vi hit sen igen och gjorde om bilderna och jag städade och packade lite.
nu ska jag typ .. packa det sista och så, ta det lugnt och sen sova typ. ska upp och duscha och massa imon på morgonen. + vet inte vad jag ska ha på mig än heller :s vad kan man ha på liseberg? typ .. tights och linnen? eller tunika? får se imon! men bloggar nog när vi är på liseberg eller nåt med iphonen!

nu ska jag göra klart det sista!

puss frida













geee mig


PAPPPA (a) *valpögon*
assså ser ni hur söt denna är eller? till min iPhone babe :D
hihih, ska se till att få den, på nåt sätt :)

puss frida

sommarlov förfan!

hejsan alla glada!
FATTA DET ÄR SOMMARLOV NU JUUUU!
okej, ialla fall så va jag och ebba på göstas och fikade och sånt innan, sen gick vi till skolan och träffade och sa hejdå till niorna och så, kommer sakna ALLLA! :o

men nu ska jag och ebba lägga in bilderna vi tog innan!

ni får dom ikväll kanske!

puss frida


yes, fräscht

nyplockade ögonbryn och nymålade naglar!
när nagellacket torkar ska man sova, för usch va trött jag är :s
upp och duscha imon på morgonen också, så upp vid halv 7 .. det blir nog bra! :D

detta blir det sista inlägget för ikväll!

puss frida


nu måste jag ta tag i mig själv

asså jag har varken målat naglarna eller plockat ögonbryna :o
ska ta tag i mitt liv och göra det nu!

puss frida

avslutningskläder


några små frågor

Ditt namn? frida larsson
Födelseår? 1995
Hur Lång är du? 1.60 kanske?
Spelar du något instrument? nixxx
Dina första tankar när du vaknar? men ååh, bara 5 minuter till
Vart befinner du dig just nu? framför datan typ
Biter du på naglarna? yes
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? pieces är det, massa fyrkanter typ. rutiga :p
Har du några husdjur? yes
Är du singel? yes, komsi babe? :*
Vem är snyggast? CRISTIANO RONALDO! (L)
Vem vet mest om dig? amanda, jennifer och ebba :)
Vad vill du ha just nu? en kram, är lite kramberoende ..
Ditt mål i livet? att at vara på livet, man lever bara en gång!

Rädd för? spindlar och spöken ..
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 94:a
McDonalds eller Burgerking? båda fast mest mcdonalds ofc
Sjunger du? aa, när jag lyssnar på musik
Vad har du för skostorlek? 35-36, fast på mina jesussandaler 34..
Vill du gifta dig? aa
Kommer du överens med dina föräldrar? jadå
Din hårfärg? ganska blont
Skor du hade på dig idag? först tygskor, sen fred perry skor
Vad sover du i? min säng :D
Kläder du har på dig? söndriga jeans, linne och tröja :)
favoritmat dryck? mat : pizza. dryck : cola
hur svarar du i telefonen hemma? "hej det är frida!"  eller " aa, hallå?"
Hur svarar du i mobilen? "hallå?" eller "tjabbba!" :D
Sov du ensam inatt? jaaa :(
Vad gjorde du kl 08 imorse? hade matte -.-
Vad var det senaste någon sa till dig? "frida, det är det där programmet, du vet när dom kör runt i en bana!"
Druckit idag? oboy, cola, vatten, loka, cola
Vad är det för väder hos dig nu? ääeh, moln, regn och sånt skit
Godaste glassmaken? vanilj :)
Drömmer du mardrömmar? aa, ibland.
Favoritklädsel? shorts och linne och tröja
Favoritgodis? hallon/lakrits skallar :)
Hur många kuddar sover du med? 3
Längtar du mest efter just nu? varma sommarkvällar med nån man tycker om
Vad luktar det nu om du sniffar lite?  chips och cola
Saknar du någon just nu? aa
Snus eller cigaretter? inget!
Vill du ha barn? yesyes
Längtar du till din nästa födelsedag? yes, men sommaren kan ta lång tid om den vill :D
Är du blyg? berors på om jag gillar den så aa, annars är jag coolingen själv (hh)
Tycker du att du har fin dialekt? nej :o
Tycker folk du är snygg? nej tror jag inte
Har du använt någon hårprodukt? hårspray? shampoo & balsam?
Vad har du för planer till helgen? fest kanske? :)
En bra film? 18 year old virgin!
Vem får en kram? den som vill :)
Vem får en puss? vill du allt veta va? :*
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Hund, råtta eller katt? katt
Pappa eller mamma? båda, mamma är snäll när ag är sjuk och pappa köper saker till mig (a)



tänk egentligen

tänk att det gått ett helt år sen vi började åttan typ, vi har gått två hela terminer i åttan! allt har gått så fort, man hänger inte med!
det ska bli lite sorgligt att sluta faktiskt, 9:orna som ska sluta kommer man inte se mer typ, kanske på fester och så isåfall men inte annars. fyfan :( det kommer bli tråkigt utan dom.


chips, äppelpaj, cola och glass

yes, åt en glass och tog lite cola innan också. äehm, det blir istället för att träna :o
hahah, nej men ibland får gotta till det, det är fan sommarlov imon liksom!
satte i min nya piercing innan, det är skit fin när den sitter i verkligen, kanske tar nån bild om jag har lust för det nån dag! men det är as kul att ta ut den och sånt hela tiden, thihih (a)

jaha, vad ska jag skriva idag då?
måste ialla fall plocka ögonbryna och måla naglarna ikväll, ser inte så roligt ut där!
sen ska jag plocka fram allt som jag ska ha på mig också, och sen får vi se om jag tar med kameran imon till avslutningen, tror dock inte det :/ för jag har inte någon ficka på jackan eller klänningen, så aa får se helt enkelt :)

nu ska jag fixa till allt!

puss
frida


nu sk aman äta äppelpaj

fyfan va tjock jag är :D
ska äta äppelpaj med vanliljsås nu, graowr ;)

skriver sen.

puss
frida

yeah, soft med chips

hejsan!
sitter och äter chips nu, ska ner och hämta nåt att dricka tror jag :)
får inte träna för mamma, mitt knä fortfarande -.-
men det är skönt, då kan man liksom lägga sig i tid för imon är det avslutning!
ska va med ebba efter och så :D

men okej, min dag då;
först skola och så, behöver inte berätta om det. vi städade och lämande in nycklarna ju, ganska nice fan! :D tyvärr regnade det som fän idag, det gjorde dagen lite tråkigt dock ..
men ialla fall så efter skolan stressade jag och amanda iväg, fyfan! vi skulle ner till stationen för bussen kom 10 över 2, och vi slutade 2. jaja, vi hann för anna-lena är så himla snäll! :D när vi kom dit skyndade vi oss ner till 'puss & kram', skulle ju kolla piercingen! den va fin och jag hade skött den bra och allt så ja, fete nice! :D
sen gick vi och kollade lite i affärer och så, och sen köpte vi bulle och stack till tåget. åkte hem och aa, in på ica och köpa chips! :D
nu sitter jag här och ska inte va med på träningen för knät. ganska skönt, för det regnar ju :s

men jaja, ska hämta nåt att dricka nu för törstar sönder! :s

puss
frida


yeah, sista skoldagen nu asså

godmorgon på er!
idag är det sista skoldagen, men det kommer bli nice.
vi ska typ städa, lämna in nycklarna och sånt där!
sen imon blir det avslutning! :D

nu ska jag borsta tänderna och sen gå till amanda.

puss frida


- älsklingslisa, saknar dig & älskar dig <3

ska föna håret nu

nu ska jag föna håret, sen blir det att sova!
imon så blir det skolan, städa skåpet och allt möjligt imon ju!
typ lämna in nyckeln, kommer sakna mitt skåp (a)
nej, men det kommer bli nice faktiskt, sommarlov på tisdag!

puss frida


äehm .. host?



paul smith, bäst!


- plånbok


- nyckelring


- skrivbok


- kjol


- nessesär



- handväskor


- laptop väska

jag menar vem vill inte ha alla dessa grejer?
vill ialla fall ha en väska och en nyckelring!

paul smith, bästa designern ever!
<- Paul Smith och hans mini cooper!

ohyeah

du är fantastisk hela du, kom och gör nåt med mig nu.

fyfan, orkar inte göra nåt fan.
ska dricka upp min cola, sen gå ut och kicka lite.
imon blir det nog värnamo med amanda älsklingen, för ska kolla piercingen ju! :D
sen på tisdag är det avslutning, ååh fyfan så jävla skönt!
men så jävla synd att niorna ska sluta, fyfan kommer sakna dom så jävla mycket :(
men då blir jag en nia ialla fall, och får väl typ säga till dom att dom ska komma till nöjet ibland, mohaha :D

skriver mer senare!

+ mitt knä är fortfarande helt cp, men jag orar inte bry mig.

puss frida

mohahaha, mördare ffs

yeah,, kom precis in. har typ börjat tömma fontänen på framsidan, ska fixa den imon! :D
sen så gick jag upp och mördade alla myror vi hade vid poolen, moahhaha!
dom bara flöt där, för jag hällde as mycket vatten på dom .. woupsii ;$

jaja, nu ska jag nog in i duschen, sen blir det att sitta här och inte göra så mycket.
dricker cola just nu, äter några godisar typ också, as goda :D

puss frida

inte orkat sitta vid datorn innan

hejsan!
ni är klocka 20 i två och jag tror att jag ska göra nåt nu.
asså poolen är bara halvfull än så länge, och vi har haft på vattnet hela natten. då fattar ni att det tar lite tid att fylla den faktiskt.
men jaja, is kallt är det i också för den delen, 10 grader max :o

idag har jag, mamma och pappa vart i gislaved och där köpte vi ny pressening till poolen, asså sån man lägger över. sen köpte jag ett par urgulliga trädgårdsvantar med jordgubbar på, eller hallon eller nåt (a)
sen så drog vi hem, och då klippte vi gräset. pappa klippte framsidan och jag klippte hela baksidan! jävligt duktig är jag, haha. nej men det va roligt, haha, man behöver bara gå efter och styra den liksom, kanon! :D
sen så va det mat, fläskfile, min favorit!
nu ska jag ner och ta min hustler och sen ringa till amanda.

just det, det är sveriges nationaldag idag!

puss
frida


- du gamla, du fria, du fjällhöga nord ..

nu blir det att sova

sådär, nu ska man sova! :D
eller lägga sig ialla fall, ska bara ta bort alla kläder från sängen.

vi hörs imon hörni!

puss frida


nu har ni blivit dåliga på att kommentera igen ..
tyck till, det är alltid kul med förbättringar här i bloggen! :D

hahah, så jävla härlig låt



fyfan, sean banan! hahah, så jävla härlig låt.
man blir så jävla glad när man hör den!

ässå, vill ändra lite i bloggen

asså ska måla en bild på hur min blogg ska se ut.
ska göra det på papper asså, haha (a)

ni kan få se hur den ska se ut imon kanske, hoppas det blir snyggt (y)

puss frida


- bilden säger allt typ

orkar fan inte kolla film

orkar inte kolla på film.
skulle kolla på monsters inc, men vafan orkar inte ^^
håller typ på att somna, så ska nog plocka iordning på sängen och sen typ,, vet inte.
men som sagt, imon är en ny dag :D

puss frida


då var det kväll

yes, då va det kväll nu också.
tror jag ska kolla nån film och sen blir det nog att sova.
men jag måste packa upp väskan och så som jag packade till halmstad,
fick beslutsångest om jag ville dit eller inte. så det blev nix.
mitt knä är helt cp, vette fan va det är med det faktiskt .. :/

men som sagt ska jag kolla nån film nu, imon blir det nog att fixa luftmadrasserna
till poolen och sen ligga och sola sig lite brun.
kommer bli riktigt jävla kallt, men det är lätt värt det,, och efter ett tag i vattnet så
domnar allt bort och man känner knappt att det är vatten ^^
haha, men det är riktigt jävla soft att steka i poolen!

nu ska jag ta och kolla film och sen blir det nog att sova!

puss frida


lite bilder då

nu kommer lite bilder.
några omgjorda!







alla bilder är ganska fail.
men klicka på dom små för att få större!

ni vet att nu kommer det komma typ "sommarbilder" varje dag, eftersom
man har undervattenskamera ;)

puss frida

åkte inte med till halmstad

hejsan.
riktigt dålig uppdatering va det idag. vädret har varit as kalas och jag, mamma och pappa har städat poolen ju :)
men ialla fall så har jag vart med amanda idag. ville inte åka till halmstad, för kände att jag inte orkade och mitt knä blir bara sämre och sämre, plus att jag har mensverk .. jobbigt läge! :o
men jag och amanda gjorde massa skoj, typ vi skulle sitta i hängmattan hos dom och så typ trillade jag ut och så satte jag handen i gräset. sen så började det svida och klia på armen och då ser jag att jag har massa pissmyror på den, så dom hade typ .. pissat? eller vafan dom gör, haha ^^ på tre ställen, sen så tog vi myrmedel, typ ett pulver och dränkte dom i det! mohahah, nu är vi kvitt va? ;)
vi stack hem till mig sen, gjorde inte så mycket utan vi drog till ica för amanda skulle köpa tandborste. haha, aa. och så typ, så jag skjutsade ner henne dit och sen så hem igen. ner i poolen, heheh .. iskallt va det, det är nog bara 9-10 grader i vattnet. va nere när och sprang och sjöng. amanda frös så hon ville inte va där nere.
hon tog massa bilder på mig, va helt galen där nere. pahahaha! (ni får bilderna snart, måste starta om datan bara)
men så och sen så stack hon hem för skulle äta och så.
sen kollade jag, mamma och pappa på tv och sen gick jag upp och satte mig här. nu sitter jag i joggingbyxor för jag fryser typ. haha ^^
knät värker också, men det är så livet är när man är viking .. (a)

nu ska jag ta och starta om datan och lägga in bilderna!

puss frida

yeah poolen helt ren nu

hejsan!
ska inte till hstad idag, ville inte ..
har rensat poolen istället!

ska hjälpa mamma nu så skriver ikv!

puss frida

hos jennifer nu

hejsan!
sitter hos jennifer nu, hon typ duschar eller nåt?
ialla fall så va vi ute innan, jag skulle ner och köpa chips och cola,, hehe fetegott där asså :D men jaja, det tog bara en så där 2 timmar för oss att gå heheh. nej men faktiskt så haltar jag, för mitt knä är fan helt efterblivet :s ser fan ut som halta lotta -.-
men så när vi kom hem så satte vi oss här vid datan och nu duschar jennifer!

skriver imon, för nu dampar jag gärnet på detta tangentbordet :o

men imon ska jag, ebba och jennifer till halmstad med några till? och sova i ebbas stuga, fett mysigt!
kanske inte hinner blogga ändå, för ska åka vid halv 10 imon på morgonen och jag kommer från jennifer vid typ halv 9 kanske imon! 

men nu så ska jag typ göra nåt annat :)

puss frida

shit så jävla härligt väder

hejsan!
ska ut i det fina vädret igen, så orkar inte skriva!
men får ialla fall inte bada, för mitt knä är cp. det kan typ bli inflamerat och så mycket grejer ni vet -.-
ialla fall så håller pappa på att fixa rent poolen, ska nog hjälpa till lite.
men nu ska vi fika typ, hihi så gott i det fina vädret!

tar nog lite bilder kanske, hihi :)

puss frida

~ naaw, du är söt :*

hiss & diss


~ solen och värmen
~ vårat fotbollslag
~ mina vänner
~ att det snart är sommarlov


~ lärarna
~ regn och sånt
~ min fula hy i ansiktet

bra spelat idag tjejer

fyfan, bra spelat idag tjejer!
vi vann över LL2005 med 5-2, härligt! det va typ pinsamt eftersom jag va back och lisa babe va topp, ahaha ^^ men sånt får man väl stå ut med! ialla fall så gjorde lisa och magie målen i deras lag, och joanna, ida, emmy och jossa gjorde våra mål. ida gjorde två tror jag!
mina knän känns helt värdelösa just nu, kan knappt gå med ena benet och aa. ni fattar, är lite sur på dom och så men jaja ^^
när jag kom hem så åt jag och så!
härligt väder vi spelade i idag ialla fall, värsta varmt. ÄLSKA SOLEN! :D

nu ska jag föna mitt hår och hämta voltaren så mamma kan massera mitt knä! :D

puss frida


ska ut och steka

hejsan!
fyfan va skolan va soft! först so, kollade klart på filmen och sen började vi med nåt?! men ialla fall jag, viktor och mirson satt mer och pratade. mirson och viktor bröt massa pennor, haha ^^  asså med ett finger, slå ni vet så som typ sånna som slåt i tegelstenar gör, fast i penna med ett finger! fyfan, så jävla grymt! :D jag gjorde med min hand, haha. jag bröt en penna (h)
jaja, sen svenska. vi fick gå ut på tipspromenad. gick med mirson, marcus och viktor. vi skulle gå i skogen och allt?! jaja, sen så va det liksom slut på svenskan. sen matte, vi fick gå ut och gå med sedigh, haha :D men yeahyeah, hellre det än att sitta inne liksom. men sen mentorn pratade vi bara i 10 min, sen fick vi gå och käka! hamburgare va det, så jävla gott :D or not, asså den är inte god :o

men nu ringde elin och dom kommer fan om 20 minuter, woupsi :o
måste packa, skriver när jag kommer hem!

puss frida

godmorgon torsdag

hejsan!
dagen blir nog ganska soft efetrsom vi ska va ute massa på lektionerna :D
men jaja, nu ska jag dra mig till amanda.

puss frida

just fan

ska till värnamo den 8:onde, shit :o
ska kolla piercingen, härligt! tänk om han säger att jag får byta, hhihih:D

nu ska jag sova, god natt.

puss frida

ååååh rådamp

hejsan!
just nu sitter jag här, ska sova snart!
mamma har precis pysslat om mitt knä lite, voltaren och så på det. fett ont har jag, och jag har match imon! efter den matchen måste jag vila knät lite, sen så ska mamma beställa tid till doktorn och kolla va det är förnåt med det.

jaja, men när jag och ebba ksulle ner och köpa glass innan gick vi till salongen, och då så fick vi pengar så vi skulle köpa kycklingsallad, as gott! då blev vi mätta och drog till nöjet och spelade fotboll, men vafan bra frida -.- knäna låste sig, krampade och hade sig. inte så mycket bättre eftersom jag skulle ta det lugnt idag för vi hade match igår också! asså frida du är dum :o
men jaja, sen hem till mig. sen drog ebba och jennifer och badade i borlången. jag gick ut och kickade, ännu smartare frida! sen efter det så hjälpte jag pappa med landen lite, typ rensa bland mina smultron och gräslöken. fick sitta på knä, ååh frida bra! -.-
när jag sen satte mig i soffan och kollade på tv så gjorde det inte ont, sen när jag då skulle ställa mig upp så gick det typ såhär bra |--------------------|, or not :s
asså det är fel på dom jävlarna, fuck off! så mamma fick massera in voltaren på ena, det andra har jag bara lite ont i. mamma tror det är nåt med menisken? men vi får la se!

nu ska jag ta och dra mig mot sängen och spela lite spel kanske :D

puss frida

~ jag önskar mig en liten sak, och du kan inte ens ge mig det.


- random bild på sandra från spexfotot ^^

ebba är här då såklart

hejsan!
ebba sitter här brevid och aa, smsar typ?! hon är ialla fall inte kontaktbar nu ^^
men jaja, skolan idag va trist, sen va jag hos tandläkaren och allt också ju, kul -.-

men skriver senare, för ebba ska blogga lite nu och sen ska vi nog ut och köpa glass har bestämt :D

puss frida


måste skynda mig lite nu

hejsan!
idag är det onsdag, benen värker och sen ska jag till tandläkaren (n)
asså fyy, vill inte dit :s
nu ska jag borsta tänderna och sen dra till amanda, sen till skolan och ha matte! sen efetr det är det håltimme och sen tyska och sen håltimme och sen lunch ^^
men jaja, nu hinner jag inte sitta här mer!

puss frida

Ligger i sängen och masserar mina ben

Hejsan! Ligger i sängen, är trött som fan men jaja ^^ måse blogga känner jag, så bloggar lite med min lilla iPhone! Matchen gick kanon idag, vi vann med 2-0, jag tyckte faktiskt att det gick hyffsat bra för mig idag. Det sa Stefan också, härligt :) när jag kom hem hade mamma fixat fralla och nyponsoppa till mig, så åt det. Sen fönade jag håret, och nu ligger jag här och masserar mina ben eftersom dom är helt cp ;s asså hade ont innan matchen, nu har jag as ont,, typ baksidan av låret. Men ska försöka sova nu, sen blir det skola imon. På fredag är det spex, haha fett nice! Sen på kvällen blir det nog film med Jennifer och bara ta det lugnt. Just det, på torsdag ska vi spela mot LL, asså shit kommer blir hur pinsamt som helst eftersom Lisa och magie spelar där. Och jag är back, och dom topp.. (a) jaj, skriver imon istället för det suger att skriva här ^^ Puss

fotboll sen, måste äta nåt nu typ

hejsan!
mitt tangentbord har damp så kanske inte blir så långt inlägg nu fan :s
men jaja, ialla fall skolan va niice idag! kom hem vid tjugo i ett, fyfan va nice! dragkampen efter lunchen va as rolig, alla va typ roliga! vår klass vann i 8:an, WOHO! :D
men aja, jennifer följde med mig hem och så. då satte vi oss på altanen, sen så spelade vi lite fotboll och skrattade som fän! :o
men jaja, sen så kollade vi lite på film, men sen skulle hon till gislaved och köpa en kjol!

snart ska jag ta och äta nåt, sen så hörs vi kanske senare. men jag bloggar med iphonen då, för matchen slutar, om det inte är typ förlängning och sånt, vid halv 9. så jaoo, vi hörs senare!

puss frida


amanda kommer nog snart

hejsan!
amanda kommer snart, har precis duschat!
vi hade fotbollsturnering innan, vi förlorade :s  men same shit, så nu har man duschat och sen blir det dragkamp! eller asså jag ska inte "dra", för jag ska hejahejaheja :D
skriver kanske sen, när jag kommer hem från skolan. men måste ialla fall skynda mig nu!

puss
frida

RSS 2.0