NY BLUGGISCH

http://ffridalarsson.bloggplatsen.se
- nya stället ni kan följa mig på! :)


OOOLD PIC

ny blogg

Jag tror faktiskt att jag ska ge upp denna bloggen, göra ny och fortsätta med bloggningen där istället! Tror det blir bloggplatsen denna gången, testa liksom.

Men nu ska jag fixa lite med den (a)  Ni får veta den när den är färdig :d

ska fixa mig nu

Nu ska jag fixa mig, har precis duschat! Morgonen har ägnats åt att sitta och leka med pappas data, ahha! Den är fucking tråkig :s
Aja, nu ska jag fixa mig, har precis duschat. I eftermiddag ska vi till Siv i Sjötofta på "kalas", blä va tråkigt. Men ni får smsa dååå! :D


hemma nu

Nu sitter jag här, hemma, i mitt tråkiga rum, och känner en stank av glögg :o
Mamma och Lotta drack glögg innan, bläää säger jag bara, det stinker. Men aa, nån gång i livet kanske man lär sig att gilla det också!

Innan så va jag hos Amanda då, så gjorde jag en helgul loppa och skrattade som fan åt den, pinsamt :$

Jaja, när jag steg innanför dörren här hemma så möts man av sin älskade pappa, saknat dig pappi!

Men nu ska jag fixa mig, sen blir det att sitta med den lilla söta datan en stund :)

Godnatt.

hos amanda

Nu sitter jag hos Amanda, vi gör inte så mycket! Hennes kusin är här,, så aa. Ska fråga om vi ska ut och göra snögubbe nu, love it :D

Men aa, vi hörs sen. Pappa kommer hem om typ .. en och en halv timme också ! Hahaha, härligt som fan.

Men jag bloggar nog lite senare, hoppas det ialla fall. Vet inte riktigt om datan står på där hemma, men det tror jag den gör ialla fall.

king without a crown


Nu ska jag måla mina naglar blåa, till denna sjukt härliga låten!
Lyssna & njut.

in i duschen nu

Nu ska jag in i duschen och fräscha till mig. För sen ska jag till Amanda, min bästaste vän, och leka lite med henne :)

Idag har jag inte gjort någonting asså! Luggit på soffan och bara drygat. Fyfan, jag känner mig äcklig och väldiiigt ofräsch. Så nu blir det duschen!


Precis städat rummet

Nu har jag precis städat mitt rum och så! Inatt ska jag "flytta" in här igen, pappa kommer hem inatt! Saknar honom faktiskt!
Ja, som sagt så sover jag inne hos mamma när pappa inte är hemma, hihi (a) Så aa, nu får jag väl liksom flytta in i mitt rum igen, men det är soft! :)

Idag ska jag kanske va med Jennifer,, vet inte riktigt. Isåfall ska jag se till att vi ska göra en snögubbe, gulligt (a) Hahha, nej men den får ni bild på sen isåfall!
Det har ju snöat hela natten så aa, det är lite lagom mycket snö! Men sen såklart så är det typ "varmt" ute, så det är blötsnö! Hahah. Men whatever, lättare att göra snögubbar då ju :D

Nu ska jag ner och se om mamma har börjat med maten, fiskgrattäng blir det idag! (y)


Förra året, snö & brunt hår!

hos amanda

Nu sitter jag hos Amanda, hon sitter med deras laptop och jag med deras stationära! Socialt liv eller vad säger ni? Hahaha! :D
Nej men vi har vart nere och handlat godis på Ica innan, och sen när vi kom hem satt vi vid Facebook och glodde lite! Spelade Robot Unicorn Attack.

Nu ska vi typ måla naglarna, och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Sen ikväll blir det ialla fall film, mysigt som fan! :)  Men nu ska jag säga till Amanda att hon ska måla mina naglar! (y)


Bild från i somras, älskar dig syster<3

snabb update

Sitter här och har precis duschat, nu ska jag föna håret och så! Sen blir det faktiskt att lägga mig i sängen och plugga SO, prov på fredag!
Tränade innan, det gick faktiskt väldigt bra idag! :)

Sofie va här innan också som ni kanske såg på bilderna i förra inlägget, haha söta :)

Men aa, nu ska jag dra!


- IF YOU EVER LOVED SOMEBODY, PUT YOUR HANDS UP!

är med sofie

Nu sitter jag här med Sofie, vi har matat fåglarna, haha!
Sen så gick vi upp hit och satte oss, softination! :)

Men skriver kanske efter träningen eller nåt, hihih! :)






Ebbbis är här

Nu sitter jag och Ebba här, vi har inte gjort alls mycket idag. Bara snackat, och det kan va riktigt mysigt :)

Efter skolan så gick jag till SYV och tvingade Ebba att vänta i en halvtimme på mig, softination! Det blir nog ialla fall Samhäll-media eller bara Media! Men aa, får se lite hur det blir asså! (y)
Sen gick vi hem och åt våfflor, gott som fan! :D Men aa, sen gick vi upp hit till datan och här har vi suttit ett bra tag, haha! ^^
Hahah, fyfan vilket skrattanfall vi fick innan, sheeeiit :o  Men aa, bloggar lite sen :)


Gammal bild, älskar dig<3

hemma från skolan

Tjaaa, nu sitter jag här och har precis ätit lasagne. Skolan idag va rätt okej faktiskt, dagen har gått fort! (y)
Först va det idrott, vi hade gymnastik, försökte att lära mig att hjula, kan inte det ^^ Men aa, sen så hade vi fysik, där va det prov! Det gick väl sådär asså, haha! Men whatever, så kan det gå. Sen så hade vi matte, usch. Gick igeonom provet, fick fan dåligt! Okej att det inte va någon i klassen som fick bra, men yeah!
Tyska sen, det va tråkigt. Lunch sen, köttfärssås och spagetti va det (y)
Engelska sen, det gick ju bra. Svenska sen, gick igenom grammatik, och sen läste vi! Så den lektionen gick snabbt också, just det, vi bytte platser också! Jag sitter jämte Alexander och Mattias, haha. Men sen va det slöjd, asså jag hinner ingenting på en timme, usch! Dataväskan är väl påväg att bli klar, men asså det går verkligen inte bra! Så aa, får se när den är färdig.
Slutade efter det, och när jag kom hem så ringde Jennifer och frågade om jag ville följa henne en bit för hon ville snacka lite, såklart är jag snäll och ställer upp (a) Hahha, skojjar. Men aa, jag cyklade upp till cykelställen och där stog hon och vi snackade en stund :) Sen cyklade jag hem och åt, och nu sitter jag och kollar på repriser av SOS Gute. Det är rätt kul, skön dialekt har dom ialla fall! (y)

Men nu ska jag kolla, sen blir det att typ läsa lite. Tråkigt som fan, men måste göras -.-



nu ska jag läsa

Nu ska jag lägga mig och läsa jävla boken! "Stolthet och fördom", värdelös! Men måste läsa den, eftersom jag fick "omuppsats", blä -.-

Men aa, skriver imon :)

Bingo Lotto

Nu sitter jag nere och kollar Bingo Lotto, nu ska jag spela "tvåans bingo".

Pusss

nyduschad

Nu är jag nyduschad och fräsch, nu ska jag dra till nån spegel och plocka mina ögonbryn! Usch, det gör sjukt ont,, men det måste också göras!
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, spela Bingo Lotto med mammi också!
Just det, det är farsdag idag! Jag firade min pappa över telefon dock, så kan det vara .. Men han kommer hem om en vecka nu, woho! :)
Då kanske man ska tjata lite på han,, kanske man får en för tidig julklapp, alltså en systemkamera. Eller så tjatar jag så jag får ett par schysta hörlurar, så får se (a)

Men whatever, idag har jag inte gjort alls mycket. Jag va ute lite med Jennifer innan, hämtade ju min plattång och mina grejer därifrån, sen så gick vi en runda och så .. Sen när jag kom hem så va maten färdig, gott :) Sen så fikade vi, och kollade på reprisen av Så mycket bättre. Det är riktigt bra det programmet fan! Jag vet, "tantprogram" .. Men whatever, det är ju värsta härligt program!

Men nu ska jag plocka mina ögonbryn, kanske fixa till kvällsmat och sen blir det en soft kväll och lägga sig tidigt! Imon är det skola och aa, bara typ 5 veckor tills det är lov,, 38 dagar för att vara exakt! (y)


Min söta *host* klass :)

städat rummet

Nu har jag faktiskt plockat undan på mitt rum, är jag duktig eller duktig? Det var kläder på hela sängen, och skräp på golvet och aa! Ni fattar,, nu är det dock fint :) Lite dammigt, måste dammsuga och damma!

Men whatever, nu ska jag kolla Alpint och plugga fysik! Prov imon, hur kommer det gå tror ni?

Måste upp till Jennifer också, hämta plattången jag glömde där i fredags, hhaha! Softination. Men aa, vi hörs :)

ska kolla tv

Nu ska jag lägga mig och kolla TV, sen ska jag bara sova!
Det är en dag imon, då hela dagen ska bestå av pluggande inför fysikprovet på måndag! Kom på idag att jag har det, tur att jag hade boken hemma asså! (y)

Men skriver imon, så vi hörs. Godnatt allesammans :)

dåligt bloggande

Men detta blir bara en snabb update!

Igår va jag på fest i Burseryd med massa trevligt folk.
Jag, Jennifer, Sofie och Kajsa fixade oss tillsammans, och det va riktigt roligt! Sen bar det av mot Burseryd, när vi kom dit så hade det inte kommit allt för mycket folk men några :)  Sen så blev det fest!
Det va riktigt roligt faktiskt, hade jätte roligt :)
Åkte hem därifrån med Jennifer, Ebba och Oliver vid tjugo i ett skulle jag tro!

Idag har jag bara varit hemma och sovit, har fortfarande på mig mina sovkläder, så jävla skönt! Softarlördag! :D
Ikväll ska jag och mamma kolla på Crocodile Dundee i Los Angeles! Haha, älskar dom filmerna, hihi :)

Lite bilder från igår som jag tog från Beckas blogg-
















plugga matte kanske

Har prov imon i matte, och jag vill ju som sagt ha ett bra betyg i matte så det lir väl nog att plugga lite nu!
Jävla potenser, fattar ingenting :s
Men aa, sen så ikväll innan jag sover ska jag läsa lite i boken och såå, sen så blir mina betyg MVG :D

Hhaha, eller inte :)


BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

just nu

Sitter jag här med halvblött hår, det är oplattat och jag ska läsa!
Låter det kul eller? Nej verkligen inte :s


träningsvärk i stjärten

Ja, så är det. Jag har träningsvärk i baken, eller asså .. Inte i (a) Hahha, eller ni fattar ^^
Skolan va rätt soft faktiskt, vi hade först hemkunskap. Jag och Viktor ääääger alla på att laga mat ,, eller inte koka potatis men allt annat, haha! Den blev inte ens kokt, och nån bara kokade sönder totalt! .. *suck*
Men yeah, sen va det matte. Det gick rätt fort, vi satt i en annan sal och då så typ satt jag med Viktor, Emmy och Sabina! Vi satt typ och skrattade hela tiden, haha! Men yes, sen lunch. Inte så hungrig va man, så åt en toast hemma och sen packade jag badkläder och sen gick jag till matsalen,, för skulle snacka med Jossa :)
Vi satt och snackade i en kvart typ, sen följde jag henne till uppehållsrummen, och sen gick jag till badet, bytte om och sen va det dags att bada!
Amanda och Kajsa hade egen lektion, så först skulle vi simma 200m som uppvärming och sen skulle vi ha nån stafett, det va kul :)
Sen va det svenska, pratar fucking danska ju! Fattar ingenting, haha. Sen fick vi tillbaka våra uppsatser vi skrivit, hehe IG! (nn) Nej okej,, kanske inte IG, men får ialla fall göra om HELA jävla uppsatsen för det va så mycket kopierat från internet, så Amanda ska hjälpa mig med den. Ska läsa boken när jag skrivit färdigt!
Jaja, sist tyska, gjorde omprovsdel. As tråkigt, ahha! Men tyskan flöt på riktigt snabbt för den delen, softisch :) Gick hem direkt, satte mig vid TV:n och sen gjorde jag mat till mig. Makaroner och pannbiff, gott som faen. Hahah, kollade på Tjorven och Skrållan sen också, mysfilm ju :)
Men yes, gick upp hit sen. Softar som fan just nu, ska läsa ett eller två kapitel i fucking boken. Sen ska jag läsa på lite till matteprovet imon! Hoppas det går bra ju.
Ska försöka hinna med att fixa till mina naglar idag också, hahah! Dom är tråkiga och nagellacket har börjat flagna bort -.-


- Jag behöver verkligen ta nya bilder,, känns som det alltid är gamla! :s

Ska sova snart

Hahah, jag är trött och allt hela tiden! Men nu är jag slut också, jävla träningen dödar mig juuu!
Men yesbox, skolan va seg idag också! Fast va riktigt glad i skolan ju,, det gillas verkligen. För att vara sur i skolan gör alla andra också sura, det gillas verkligen inte!

Nu ska jag dra,, snacka lite med mina fina vänner och sen fixa mig :)

- Ge mig en chans.

träning sen

Nu har jag suttit och kollat på Pensionärsjävlar, fyfan va roligt det är! :o
Hahha, vad hade ni gjort om två pensionärer kom fram till er och undrade om det fanns nån "snuskbuske" i närheten, hahahah! Fyfan, garvar hela tiden ju!

Skolan idag va väl okej, hade gympa två gånger och snart har jag träning, soft :)  Spelade innebandy båda lektionerna, softination.
Ska ner och äta lite nu, sen blir det att göra sig iordning och sen kommer Elin och Tomas och då åker vi till Burseryd och tränar :)

Vi hörs sen :)


snöööö

Det har snöat hela dagen idag. Jag älskar snön, synd bara att alla i skolan gör det till nåt man är rädd för .. Man vågar typ inte gå ut för man vet att man kommer få en snöboll på sig eller i värsta fall bli fett med mulad!

Nu ska jag gå och kolla på Navy CIS, love it!

måste blogga

Jag är inte på humör, men känner mig lite "tvingad" till att skriva ..
Skolan idag va väl som vanligt, äcklig och så. Sen så efter skolan stannade jag kvar typ en halvtimme, sen så gick jag hem. Åt toast och la mig på soffan, somnade.. *suck* Kommer inte somna ikväll!

Men whatever, ska plugga tyska nu eftersom jag har ett litet "omprov" imon, blä.
Har huvudvärk nu, så aa. Får se vad jag ska göra nu ju!

- JAG BLIR FETT JÄVLA LACK PÅ ER OCH ERAT JÄVLA BULLSHIT

Hejdå


ingen blogglust


softination

Sitter nere med min lilla plutt data, fucking love it :)
Fattar ni hur skönt det är att ha mobilen i hallen och inte bry sig om att det vibrerar i den? Fucking bäst är jag! Jag och mamma sitter här nere och softar som fan och kollar på Bingo Lotto, haha! Tantprogram,, jag vet, men asså det är kul att spela! Vinner ingenting dock, men whatever!

Aja, ska väl softa vidare:)

tröttare kan man inte vara

Uuusch, mitt liv suuuger! Hahaha, eller inte .. Pussss ;*
Nej men jag är så fucking trött, tror jag snart går och hänger mig .. *gääääsp*, så nu ska jag väl försöka ta tag i mitt liv och göra nåt vettigt med det! Smsa nån skoj kanske?

Kalaset innan va ju såhäääääääääääär kul! Satt och va inne på msn och smsade lite med Ebbis,, socialt! (nn) Sen gick jag och mamma hem, jag är va fucking trött och mamma skulle handla. Så vi stack hem, jag la mig på soffan och degade ihop där! Sen kom min katt och la sig jämte mig, fy va mysigt asså. Hon är söt min katt asså, hihih bby!
När mamma kom hem hade hon vart så snäll och köpt godis till mig! Guuud så gott, love it :)

Men orkar inte med att blogga mera nu, hhaha! Så nu blir det att bara sitta vid datan och lyssna på skön musik och tänka på igårkväll .. duärunderbar


NI ÄR BÄST TJEJER!

Snart på kalas

Japp, nu sitter jag hemma och kanske ska skynda mig lite eftersom jag ska på "kalas" sen. Min kusin Tobias "jättebäbis" Emterby har fyllt år!
Jag och han kallar varandra jättebäbis, gulligt som fan! :D Hahaha, han är ju roolig!

Men yes, lyckat igår ;*
Nu ska jag fixa mig, hörs sen.. Bloggar nog med mobilen därifrån!

- i wanna be in your arms forever.

Vaknade nyss jämte ebba

Godmorgon på er! Ligger i Ebbas säng och snackar lite med henne, Kajsa ligger på golvet och typ halvsover. Idag vaknade jag av att Ebba låg och gned sin fot mot mitt ben, haha! Vi ska la ner snart och städa efter alla som va här igår, det blev skapligt många tillslut .. Men aa, sen så ska jag hem och äta vid halv 1, och nu har jag ju min cykel här dåå, fett soft :) Får se vad som händer idag, blir kanske bara att sitta hemma och kolla film med nån kompis eller så blir det att bara soffa med mamma! Vad ska ni göra en dag som denna?

hos ebba nu då!

Sitter hos Ebba pch taggar! Sjunger för fint asså, hihihih:D
Nu ska vi väl äta lite, flottt!







PUSSSSSS (L)

ska ner och äta nu

Nu ska jag ner och äta lite, fan va gott! Är hungrig juu, haha :)
Men yes, sen blir det nog att sova en stund, sen så ska jag gå till min fina vän, sen ikvälll blir det paarteeyy :D

Nu ska jag ner, bloggar mer sen kanske :)


Hittade nån bild från nån annan fest! (y)

Nyklippt

Nu så har jag vart hos Lotta, och hon har friserat mig! Kort lugg, kort hår och aa. Känns så fräscht med nyklippt hår, synd bara att det tar lång till att vänja sig vid det, asså den korta luggen jag har nu! Men aja, klippte la inte så mycket på håret, 5 centimeter skulle jag tro. Men det är mycket när man har såhär långt hår, eller så! Så aja,, får se vad mina vänner tycker om det sen! :)


ny header .. igen

Nu har jag gjort en ny header ,, igen! Hahha, blir ju aldrig nöjd med mina headers, men denna tog fan tid att göra! Liksom måla runt hela bilden med vitt, heerregud!

Jaja, pizzan va fucking god! Sen kollade jag på Dag-Otto, asså han är den roligaste människan som finns! Helt seriöst, fucking love him :D
Nu sitter jag och fucking camar med Anton, söt som han är (y) GÖÖÖÖRBRA!
- när han läser detta blir han nog glad :D

Men nu ska jag va social mot han, hehe! Blir nog sista inlägget för ikväll, orkar inte blogga. Btw, blev headern fin? :)

Puss!


blev inte så mycket ändå

Jag köpte ändå inte så mycket i Halmstad!


Joggingbyxor - Cubus


Skjorta - Cubus


Svarta jeans - Cubus


Spetstrosor - MQ


Mascara - Lindex (stödjer bröstcancerfonden)


Stor mugg - Indiska

+ Ett par sjukt söta tofflor från H&M, men dom är nere och orkar inte springa och hämta dom! :)

Nu tror jag inte att det är nåt jag missat faktiskt, men whatever!

Igår gick vi på stan rätt länge, då köpte jag bara tofflorna, och idag när vi hade bråttom hittade jag allt annat, sjukt nice! :D
Igårkväll så spådde Lotta oss, haha! Nu vet jag vem jag ska gifta mig med, bli tillsammans med, leva lyckligt med och allt sånt där! Nice :)
Idag åkte vi hem vid ett, så jag och mamma har bara suttit hemma sen dess, jag har sovit och så, men aa! Men btw, så tog jag inga bilder i Halmstad, men det får bli lite bilder imon typ :)

Nu ska jag ner, så blir det nog att jag och mamma delar på en fet pizza, soft? Oooohja! :)

Hemma nu

Nu sitter jag och mamma och kollar på tv, det är NCIS som är så himla bra! Sov lite innan, en timme eller hur länge det var, men jag skriver sen när jag går upp till datan :)

i bilen påväg till halmstad

Nu sitter jag i bilen påväg till Halmstad, jag och Ebba softar som fan :D Sitter här med min nya fina mössa, fett jävla nice :)

halmstad snart

Nu måste jag skynda mig, så jag hinner att fixa färdigt mig! Dom kommer typ om 10 minuter och jag är inte riktigt färdig! :o
Men yes, det blir nog soft ikväll! :)

Men aa, bloggar kanske från mobilen, Ebbas data eller nt i den stilen, annars blir det när jag kommer hem imon! :)

Hej så länge :)


ggrrrr, snygggaaa!




NÅN SOM VILL VA SNÄLL OCH KÖPA TILL MIG? :)

sova nu

Nu ska jag nog gå och lägga mig eftersom att jag är riktigt trött nu, träningen satte verkligen sina spår känner jag nu! Så nu ska jag lägga mig och träna magen lite, blir att cykla i luften! Usch, det är fucking jobbigt, men för det bästa mot knäna blir det bra att träna mage och rygg! Så det kommer bli min nya grej =)

Jaja, godnatt säger jag nu, eftersom detta blir det sista inlägget för idag! Imon bär det somsagt av till Halmstad och jag tar kanske med min data, får se :) Men kommer ialla fall blogga från Ebbas data annars!'
Jag har fan inte en aning om vad jag ska köpa i Halmstad, jag har inte tittat ut någonting! Shit, lite sorgligt. Men ska hitta nåt par jeans, nån tunika och så får vi se om det blir nåt mer! Dom har rea på Converse inne på Teamsportia, kanske skulle köpa ett par? 300kr rabatt! SOOOFT :)


löpträningen tog livet av mig nästan

Heeerreguuud! Hemma nu efter en fet jävla löpträning! Amanda och Elin verkade inte vara så trötta, men shit, jag trodde helt seriöst att jag skulle spy och att jag skulle svimma när vi sprang där. Det var ändå bara 2 varv på elljusspåret i Burseryd, med lite intervaller! Där ser man, dålig kondis. Kanske ska bättra den lite jao?

Sitter här nu, ska duscha sen blir det bara att softa och lägga sig tidigt ikväll,, fettt jävla trött! :o Kanske kolla på nån film innan jag sover, får se lite! :)

Ska ialla fall till Halmstad med Ebba imon! Får se om man träffar nån rolig människa eller om det bara blir jag och Ebba :D Ska iallafall sova i hennes stuga imon, fett soft! På fredag kanske filmkväll? Sen lördag, fest :)

Aja, ska ner nu igen. Fryser så jag skakar, rackarns! :(


- III FUCKING LOOOVE MYYY MÖSSSSA ;**

är med ebba bananskal

Sitter här med Ebba. Jag sminkade mig färdigt precis, så nu ska vi ner och fika. Sen blir det kanske att gå ut eller nåt, jag vet då inte!

Ebba sitter och klagar på Smålandsstenar, men så jävla cp är det inte här! Ebba kan inte spraya med hårspray heller, hahahahaha! Hon pillar i det när det är "blött", och då ser det fucking flötit ut! Så jag får la lära henne eller nåt :D

Nu ska jag tvinga ner Ebba, och tvinga henne att lämna hennes mobil här uppe, för hon är den mest osociala i hela världen! Jag lovar, cpunge :)


saknar sommaren lite

Saknar sommaren lite nu faktiskt. Värmen, solen och alla fina färger!
Nu på hösten är allt tråkigt, alla blad är bruna och gula. Det blåser, regnar och är kallt! Det bästa med denna årstiden är att jag fyller år! Inget mer liksom. Okej, typ höstlovet, men sommaren är ändå .. 10 veckors lov då man får göra precis vad man vill! Sola, bada och grilla varenda dag!


fucking tråkigt

Jag har riktigt jävla tråkigt, så jag satte mig och rensade bilder. Asså 90% av alla bilder är ju på mig själv, och det är fucking drygt att gå igenom allt.
Hahaha, värsta cpbilder och shit. Okej, vem bryr sig?! Men aa, riktigt fula är dom ialla fall, rensa är bra asså!

Nu ska jag rensa vidare, haha! :D


Ny header

Nu har jag ny header. Första bilden med min nya pälsmössa som jag köpte i Gislaved på Kappahl, hur skön som helst! Älskar den redan! :)

Sitter hos Amanda, soft. Vi har fixat headern lite, men den är bara tillfällig för snart kommer det en finare! Jag och Amanda ska nog ut nån dag och ta lite kort, soft eller vad? :D
Men yes, nu ska jag nog hem och äta, gooooodiiie :D

Hörs senare, puss.

Uppdatering från bussen

Sitter längst bak i bussen med amanda nu, nu är vi gvd, skriver sen :)

Skön låt

Fucking skön asså! :D


Nu måste jag skynda mig, vi hörs (y)

Gislaved sen

Sitter i soffan nu och väntar på att maten ska bli färdig! Jag är riktigt hungrig, inte ätit nån frukost mer än en klementin. Va ute med Amanda och Nellie innan, dom två sprang och jag cyklade jämte, för det är inte riktigt min grej! Men va tvungen att komma ut lite, haha!

Kollar lite på "Våra bästa år" nu, det är riktigt jävla tråkigt fan! Hahaha, fattar ingenting. Värsta tantprogrammet!

Nu ska jag kolla med mamma om maten är färdig, hoppas (yy)
Jag och Amanda ska till Gislaved sen, kolla runt lite.. Det är fan litet men whatever, kul att komma från Smålandsstenar ialla fall :)


Godmorgon tisdag

Godmorgon! Sitter här nu, precis vaknat. Idag ska jag verkligen inte bara sitta inne, först och främst ska jag klä på mig nu snabbt och sen gå ut och gå en runda, för jag behöver verkligen den friska luften! Har ont i huvudet! ^^

Ska prata med Ebba om vi ska va idag, annars är jag med nån annan! :)

GRATTIS MIN UNDERBARA, FINA, BÄSTA, KNASIGA, FANTASTISKA, MUPPIGA, STÖRDA, SAKNADE OCH ÄLSKADE BÄSTIS! LISA FREDRIKSSON, 15 ÅR IDAG!
Ha en ruskigt bra dag, JAG ÄLSKAR DIG <3



naglarna är nymålade

Nu har jag målat mina naglar, dom blev .. gråa (a)
Nej men det är fucking snyggt, tror att jag på lördag ska be lilla Ebba om en tjänst! Typ att hon ska sätta dit lösnaglar på mig, hihi (a) Köper det i Halmstad på torsdag isåfall. Jag, Ebba, mamma och Lotta ska ner till Halmstad på torsdag, först gå i stan. Sen blir det åka till deras stuga, bara ha en fett skön tjejkväll och softa som fan! Ta med lite filmer som jag och Ebba kan kolla på och sen på fredagen sticker vi hem!
På fredagen blir det nog bara att softa, sen på lördagen blir det fest. Soft som fan! :)

Haha, idag har jag inte vart utanför dörren, är sjukt trött och har ont i huvudet. Så blir det, så imon på förmiddagen blir det nog att gå ut en runda och vakna till liv! Sen på eftermiddagen kanske det blir att softa med Ebba? Får se lite vad som händer, men tror jag och Ebba sa idag att vi skulle träffas :)
Nu så ska jag försöka få lite liv i min iPhone som jag håller på att uppdatera, hihihi fett nice! :)

måla naglarna kanske?

Nu ska jag nog ta och göra mina naglar fina för en gång skull. Fila dom, måla och sen ta sånt där överlack. Dom kommer bli awesome! :)
Ska samtidigt kolla på SOS, på TV4Fakta, haha. Jag vet, värsta cpkanalen, men gillar sånna där program (y) Hihihi, så yes. Men vi hörs sen hörni! :)

Vilken färg tror ni det blir? ;)

fett dryg update

Sitter här och lyssnar på min fucking älskling, byz. Jag vet, alla ni hatar honom! Men vafan, han är fucking bra! :o
Hans texter är väl kanske inte dom bästa,, i know! Men whatever, han är ändå rätt skön!

Jaja, nu ska jag ner och typ käka nåt. För börjar bli lite hungrig, sen ska jag va social mot min kära mamma som sitter där nere vid TV:n, hon verkar sur på mig .. Vad fan har jag gjort nu då?
Får la gå ner och snacka med henne, sen äta toast! :D Sen vid åtta är det väl nåt bra på TV hoppas jag, annars blir jag sur! Har inte så mycket batteri i min fucking telefon heller.. *suck*

Men nu ska jag ner! :)
- gammal låt


nu blir det film i stora massor!

Nu har jag fixat lite filmer på USBminnet, så jag kan kolla på dom också! :)
Jag har 'Sex and the city2', 'Eclipse', 'How you train your dragon' och 'It's a boy girl thing'. Jag har faktiskt sett alla utom SATC2, så det blir nog att se den först, sen vet jag inte. Får se hur många jag hinner se ju! :)

Men aa, som sagt så får ni smsa hela tiden, svarar all the time (hhhh)

Nu blir det fucking film, puss på det :)


- sometimes it feels like the world is upside down.

uppdatering från köket


Kokar potatis! (y) 
Nu kom mamma hem också, så blir det fiskgratäng!

godmorgon måndag

Godmorgon! Nu sitter jag i min soffa och njuter av att det inte är nån fucking skola idag! Och det bästa med alltihopa är att det inte är det på en hel vecka! Soft som fan, eller vad säger ni?

Nu tror jag att jag ska äta nåt, börjar bli lite hungrig ju! Hahaha, sen idag ska jag laga mat till mig och mammi. Jag har inte en blekaste aning om vad jag vill göra sen faktiskt, men va med nån blir det nog. Inte bry sig ett skit om skolan, softa som fan! :D

Men vi hörs sen!

- Söt man är i sin stora feta tröja, ofixad i håret och inget smink! Puss på det :)

RSS 2.0