Hos Ebbas moster

Nu sitter vi hos Ulle, Ebbas moster är det. Vi ska la åka hem snart, men seriöst. Fattar ni vilken mensvärk jag har eller? Så jävla hemskt, mår skit dåligt,, psykiskt! Men jaja, jag överlever såklart. Jag köpte lite grejer idag i stan, ett par jeans, en klocka, en cardigan och ett paraply och smink :) Ebba köpte lite också, just det. Köpte ett blått nagellack och hårspray :) Nu orkar jag inte skriva mer, hihi. Vi hörs! :)

I bilen

Sitter i bilen nu, med Ebba, Lotta och Niclas. På väg ner till Halmstad, härligt som bra den :) Jag och Ebba ska gå i stan nu idag, sen ikväll får vi kolla på filmen, haha. Jag somnade typ igår när vi kollade, så vi kollade inte hela. Men den verkar helt okej faktiskt. Sen imon blir det nog Östra stranden, träffa Emmy och Lisa typ. Nu så ska jag sova på ebbas axel, haha :)

Nu är Ebba tillochmed vaken

Haha, har ni hört! Ebba är vaken klockan tjugo i elva ,, wow! (y)
Nu fixar sig Ebba, jag har ju då redan fixat mig för jag är så duktig! Nu har jag packat ner sockarna också, så bra jag är. Nu ska jag ner och fika, och Ebba tvingar jag i frukost. Haha, så nu får hon skynda sig :D
Halmstad är regnigt, men Ebba och jag kommer fan ha så jävla kul ändå!! Massa kort kommer nog, eftersom nu har jag väskan med mig vart jag än går. Hihi, typ tillochmed in på HM (hh) Hahah, skojjar vafan!

Men nu ska jag göra så hon skyndar sig och så, bra va? :)

VILKA SKA PÅ RIX FM PÅ SÖNDAG?


jag är vaken, men inte ebba

Ebba är sovande, och jag är vaken. Jag är snart färdig med packningen. Bara massa jävla sockar att stoppa ner kvar,, hihi, det lär behövas för det verkar inte alls bli fint väder i helgen :(
Men yeahyeah, sminkar mig lite och så nu. Så om 1 minut ska jag stormväcka Ebba med nån dunklåt :D Hon kommer döda mig förfan, hahahah!
Men jag skriver ikväll,, och kanske nåt mer med mobilen idag. Lär nog bli att träffa ÄCKEL JÖNSSON också idag, hih (a)
Men yes, nu ska jag dunka musik!

Ha en bra regning dag!


Vädret i Halmstad i helgen!

nu blir det film

Nu ska jag och Ebba kolla på film, "The last song" blir det för oss. Ebba säger att den är bra så vi hoppas på det, hihi :) Ni får nog lite inlägg från Halmstad och så, för Ebba tog med sig sin data, smartis! (y)
Så yes, vi hörs nog imon.
Godnatt!


Ebba Samuelsson


Jag älskar dig sjukt mycket gumman.


korv och bröd

Nu sitter jag och Ebba här, jag duschade nyss.
Vi åt korv med bröd innan det, fett gott :)
Nu sitter vi och sjunger och pussas, hahah.. Misstolka fan inte det! LÄSKIGT ;D
Ska väl packa nu, sen blir det inget mer ikväll. Eller jo, vi ska spela in nån ful film till denna sjukt sköna låten :) Så den får ni ikväll också, hihi. Sen innan vi ska sova ska vi kolla på "the last song". Softination såklart, hihi (a)

Men vi hörs senare babe's. 


Ebba är här

Nu är min lilla Ebba här, hon sitter och gosar med min nya sjal! (a) As mysig är den faktiskt.
Men nu snackar hon om att hon vill ha dricka, haha (a)
Yes, nu ska vi ner och hämta dricka då, hallonsoda blir det :)
Jag och pappa va i Gislaved innan ialla fall, klagade på att min luftmadrass va hemsk att ligga i så jag ville ha ny. Nu till Eskilscupen och allt. Så vi drog till Gislaved och köpte en ny till mig. Fett snäll pappa jag har :)
Men sen så åkte vi och hämtade Ebba och då va hon tillochmed färdig, wow säger jag bara! Så åkte vi hem och nu ska vi hämta dricka :)

Vilka ska på RixFm festivalen på söndag i Halmstad? :)

hemma från ullared!

Äntligen hemma från Ullared.
Alltså vi gick inte ens in i GeKås,, det va så jävligt med folk. Men vi gick till dom affärerna runt där ju. Mamma köpte en fin piercing till mig, inne på Guld&Silver. Sen gick vi till MQ och dom där affärerna. Hittade ett par skor, med nitar där fram,, rea va det också, så dom kostade bara 100kr! Nu ångrar jag att jag inte köpte dom, för dom va fina ju. Men jaja, sen så gick vi till MQ. Där hittade jag 2 halsdukar, det va 2 för 100kr. Så tog en rosa och en mörklila! Och så hittade jag röda BjörnBorg trosor. Hittade inget mer sen, så vi gick och åt. Cheeseburgare med pommes, mums! Hihi, sen skulle vi till glasögonaffären, men då så va det så mycket bilar så aa. Vi orkade inte. Då va vi ju på fel håll, och aa. Gick ju inte alls bra, eftersom det va typ 6km lång kö på den stora vägen. Så vi fick åka runt hela Varberg och Falkenberg och så tillbaka! Haha, men hann ju sova ialla fall (y)
När vi kom tillbaka fikade vi och jag satte i den nya piercingen, jätte fint tycker jag.
Och just det, den fanns inte jag ville ha, mitt söta F :(

Nu väntar jag på att Ebba ska komma, vet inte om hon ska sova här inatt, men imon sticker vi till Halmstad. Kommer hem på måndag, så det kommer inte bli bra uppdatering. Hoppas Ebba tar med sin data så får ni nåt inlägg ialla fall.
Ska nog ner till Afrodite nu, måste köpa lite smink och lösnaglar. Haha, så busigt (a)
Eller skiter nog i lösnaglarna, för aa. Ska ju till Halmstad imon till stan en sväng tror jag! Blir softination vafaen.
Jaja, nu ska jag be Anna och mamma köra ner mig dit då.


ska ut till mamma och pappa nu

Ska ut till mamma och pappa nu, för aa. Anna är här också, så hon sitter där också.
Ska skriva inköpslista till mig, haha :D  Ni vet jag ska gå själv inne på gekås, omg :o

Nej nu måste jag ut! :)

äckel ebbba!

Nu sitter jag hos äckelEbba, hon är äcklig, ful och hon gillar allt som är hårt och runt.
Kom hit för en stund sen, med en fet jäkla chokladkaka, med daim i (a)
Ebba trodde den va till henne och Lou trodde att han skulle få lite, men icke sa nicke. Hela va till mig, mig och mig! Hahah, jag får så där att jag är sugen på choklad när jag har mens, men den är en hemlighet!
Nu ska vi väl hitta på nåt, så får vi se vad vi gör sen. Ebba kan inte va så länge eftersom hon ska typ passa hunden och sen ska på bio. Fuskis, hon ska på "The last song", vill också se den. Så ska fixa att ladda ner den och så ska jag kolla på den själv!!
Ni får bild på mina sockar jag har på mig idag sen, en svart och en vit (a)
Ebba kollar på massa störda grejer på min blogg, helt efterbliven! Jag skriker som jag inte vore frisk!

Nu ska vi göra nåt, för aa. Det är varmt ute hihi (a) Sen ska vi ut med Louuuuu :)

Just det,, jag fick ett jätte fint armband innan av Anna. Tunt är det, med 3 hjärtan på,, ni får bild sen tycker jag istället. För sitter ju hos äcklet, haha :)


ebba is in the blog

nu sitter frida hos mig ebba alltså:)

hon kom hit för ca 30 min sen,  hon hade med sig en jävligt stor choklad kaka, mummms
trodde den va till mig men nejnej, ungen skulle ha hela själv!
bara så typiskt frida (a) 

nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra! hon sitter och petar sina fötter i mitt ansikte, sug :s
nu ska frida blogga på riktigt!

pusssss ebba


flamingooo

Hahaha,, köpte flamingo drinkpinnar i Älvsered i måndags.
Sjukt tuffa är dom!
Rätt cool bild tycker jag då, hihi (a)
Kommentera! :D


rolig morgon, nej!

Asså min morgon har varit den värsta i hela världen idag!
Först vaknar jag med hur ont i ryggen som helst, och då gick jag på toa.
Då fick jag mens när jag satt där, otrevligt! Så aa, ni fattar att det va min äckliga mensverk. Det gör så sjukt ont, ipren eller nåt hjälpter inte! Så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Får se om jag orkar va med Ebba idag faktiskt, för usch. Jag mår skit dåligt ju, och det är inte kul att va med folk då :( Jag får väldigtt mycket "emo"humör, och det är inte alls kul.
Men jaja, det man får tänka är väl att jag inte kommer ha det på Eskilscupen, tur det! Men kommer dock ha det på Rixfm ju, inte så jätte kul där :/

Nu måste jag plocka undan på mitt rum för idag kommer Anna till oss. Putte skulle egentligen med också, men han jobbade typ? Jaja, men hon kommer ialla fall. Imon ska vi till Ullared, och då ska jag få en navelpiercing av mamma :)
Men yesyes, vi hörs senare. Så får se hur jag gör med Ebba idag (a) <3

Vad ska ni göra idag?


- Ska nog ha den :)

ska fan gå och lägga mig nu!

Nu ska jag gå och lägga mig. Asså det va länge sen jag va såhär trött faktiskt, men yes. Så är det ibland, och man får väl stå sina kast!
Så nu ska jag verkligen sova, och så ska jag va med Ebba imon! Se om Vonki kan va med också,, får se om Ebba vill såklart!
Imon lovar jag bättre uppdatering!

Men förresten kära läsare, ni glömmer väl inte att ni kan följa mig i Bloglovin? Säg till så kan vi följa varandra! Det skulle faktiskt vara väldigt roligt, så säg gärna till!


Är med ebba men whatever

Åt nyss kebabtallrik med Ebba, haha :D Vi delade en, as gott fan. Väldigt mätt dock, men det ska man la bli när man äter? Precis.
Jag och Ebba sitter här nu, kollade lite på solbrillor. Men bäst att inte kolla mer, för då blir man väl kär i några, men så kan man inte köpa de (a) Haha, så är det faktiskt ibland.
Nu sitter hon och spelar spel på iPhonen,, som jag köpt ett skal till. Det köpte jag i Ullared igår, hih (a) Massa glitter på, visar väl nån dag!
Haha, men när Ebba cyklat hem skriver jag istället. Men vi kollade film igår och sen så lekte vi män. Målade skägg och brösthår och tjocka ögonbryn och allt. Sjukt söta va vi! Sen så stog vi inne på hennes toalett och sådär jumpstylade (a) Haha, vet inte vad det heter :) 
Sen så gick vi och la oss vid halv 3. Vi låg och snackade länge också, så vid halv 5 typ somnade vi!
Idag gick jag upp vid halv 11 kanske för skulle hem och sen till Sjötofta! Det va tråkigt där, så orkar inte berätta nånting. Sen när jag kom hem smsade jag Ebba och då så kom hon och då stack vi till Pump och köpte slush ice, gott! Sen så gick vi och satte oss på torget typ, satt där länge. Sen stack vi till Villstadskolan och satt där och gungade. Vi gick hem sen för det va mat, eller kebab! :D Hahah, så gott.
Nu ska Ebba kolla sin BDB och sin blogg. Så jag bloggar sen istället! :)


SÖTA :)

oooj, vilken dålig uppdatering!

Nej usch, såhär får det inte vara. Nej!
Men asså hörni, jag har inte tid att blogga just nu. Måste ut och rensa i poolen, för snart kommer Ebba och då ska vi bada och sen så vet jag inte vad vi gör.
Imon så ska jag va med Ebba igen, ska se om Vonkan kan va med också. Hoppas det! :)

Men skriver allt ikväll istället!

Vaken och fixad.. klockan 11

Det är sant faktiskt, jag är fixad och allt nu och klockan är bara 11. Ska ju va med Jennifer en stund idag, för sen sticker hon till Kroatien. Så ska ner och ringa henne och se om hon är färdig!
Sen i eftermiddag blir det Ebba, ska fråga om jag kan sova där inatt. För mamma och pappa skulle inte va hemma?! Nej jag vet nte, men ska se det. Jag kan uppdatera sen hörni!

Vad ska ni göra idag?


JENNIFER OCH JAG <3

lite stolt över mig själv

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv att jag valde att gå och lägga mig nu liksom. Annars brukar mamma säga att jag ska gå och lägga mig ju :) Men förresten så tänkte jag lite på dom stora bloggarna och så, tänk att de också vart som mig och oss andra som är "vanliga" bloggare. Tycker inte ni också att det är rätt ballt?! Tänk att vem som helst kan bli storbloggare,, känd på sin blogg. Det hade vart nåt, men då kanske man skulle ta och skriva nåt intressant, haha ^^ Men nu ska jag ta och se om nån rolig filur vill smsa med mig, hoppas det! Godnattt!

tror jag ska tvätta bort sminket och sen lägga mig

Tror allt att jag ska tvätta bort sminket nu, för vill ju liksom inte sova med det (a) Sen ska jag nog ta och lägga mig, för jag är väldigt trött och så ni fattar!
Kom hem vid tjugo i tio, alltså för en halvtimme sen! Men aa, tog direkt min Hustler. Den va god (a) Hahah, nej men aa. Gick upp hit direkt sen, för aa. Ville blogga och så ni vet! Och fick ett önskemål om mer bilder innan, men ja som sagt så tar jag aldrig med mig kameran nånstans. Men ska börja göra det, men eftersom att Smålandsstenar är rätt litet så är det pftast väldigt onödigt att ta med den. Men ska försöka göra det så ofta som möjligt, och sen i skolan ska jag börja ta lite bilder. Det kommer nog bli cambilder för det mesta sen med nya datan sen, men bilder som bilder!

Nu ska jag ner och fixa mig och sen mot sängen! Se om nån rolig rackare vill smsa med lilla mig!
Och på fredag bär det nog först av till Ullared på morgonen, med Ebba såklart. Och sen kanske till Halmstad, festival :D Om jag får för pappi, annars sticker jag dit på söndag på Rixfm, får se lite. Men hoppas på att åka på fredag. Isåfall ska man gå med Ebba, Lisa och Emmy. Ni är söta så ni vet (a)

Nu måste jag fixa mig! Godnatt babe's.

~ I dream a dream i don't want to wake up from.

sitter på toa

Hahaha, nu sitter jag på dass hos Ebba. Ebba tittar på (a)
Fyfan, as kisssssinödiii ffs :( Men jaja, nu ska vi ut och cykla om det inte regnar ute, för Ebba var rastlös, omg :s
Men sen när jag får min andra data så kommer jag och Ebba att sitta uppe hela natten och nörda bloggarna ohyeah! Det är sjukt nice, fyfan :D
Men jaja, nu ska vi göra nåt annat än att sitta här inne och lyssna musik. Fyfan, vi har inget liv!

Skriver väl när jag kommer hem, hihi :)

nu ska vi titta på film

Hahah nu ska vi titta på film, för jag blev sugen på det. Hihi!
Eller så ska vi baka? Men det är bara om dom hade ingredienser,, hoppas dom har det eftersom nybakat är sjukt jävla gott!
Vi ska kolla på "Livet enligt Rosa", och den är ju skit bra! Haha, shit. Det är den äldsta tror jag.
Nu taggar jag och Ebba mest till Marinfestivalen (?!) och RixFm! :D Fyfan, fääääest! :D

~ Baby, can't you see that is you i need.

hos ebba nu då!

Nu är jag hos Ebba, hon är värsta brun! :o
Jag fick en jätte fin fotlänk av henne, sött va? Aa, as gulligt! :)
Vi ska la hitta på nåt skoj, för aa. Länge sen vi va omg!

Ska va social nu mot Ebbiii, vet ni? Lou är galen i mig, mohahah :D

ÄLSKAR DIG VÄNNEN <3




dagens frida


Ebba är hemma!!

OHYEAH!, Älsklingen har kommit hem. Hon kom hem igårkväll. Idag ska jag va med henne, omg hon kommer dö av mina kramar (a)
Fyfan har saknat henne, sorgligt där! Hon har nog saknat mig för mycket, känns som det (a) Hahaha, eller inte :D
Men nu måste jag fixa mig och så, för aa. Annars kommer jag inte va färdig när hon är det! (aa)
Och hur ska jag ta mig till Ebba då? Får be pappa köra mig, för det är inte fint väder ute, haha ^^ Regnar som fän!

Vad ska ni göra denna regniga dag?


GAMMAL BILD! (brunett omg)

Vaknade precis

Godmorgon, nu är det så att brukar faktiskt inte vakna vid 12 men idag gjorde jag det. Mamma kom upp och väckte mig innan och sa: "Alltså Frida, nu är klockan 12 och det är dags att gå upp!" Så jag gjorde som lilla mamma sa och vaknade, men hihi, inte kommit så långt dock. Jag tycker det luktar pannbiff, så gott :) Så nu ska jag ner och ta en bit och sen blir det väl mat!

sjukt nice!


Såg dessa sjukt coola saker på Kissies blogg!
Vill verkligen ha denna, as häftig.
Ser så mjuk ut, och aa. Mysig, och ändå tuff på samma gång!
Detta ska jag verkligen införskaffa mig nån gång.
Synd att man inte har så mycket pengar för en sån, haha :D
Pris: 1390kr - tror jag(?!)

tidsfördriv

STEG 1
namn: Frida
Födelseplats: Värnamo bb
Bor: Smålandsstenar
Ögonfärg: blågrön
Hårfärg: blond
Skostorlek: 35-36
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär?: Ja

STEG 2
Skor som du bar idag: Vita converse
Dina svagheter: Blir lätt kär
Rädsla: Mörker och spindlar

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Sol ute idag eller?
När somnar du? Vet inte

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Burger King: McDonalds!
Adidas eller Nike: Adidas!
Lipton Ice Tea eller Nestea: inget
Choklad eller vanilj: Choklad!

STEG 5
Svär du?: Ja
Sjunger du?: När jag lyssnar på Håkan Hellström
Duschar du varje dag?: Oftast
Gillar du skolan?: Ibland
Tror du på dig själv?: Nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: Ja

STEG 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: Ja
Rökt?: Ja
Shoppat? Nej
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen?: Nej
Skejtat: Nej
Bakat?: Ja
Stulit något?: Nej
Ljugit?: Ja
Hånglat med någon?: Nej
Kysst någon?: Nej
Kramat någon?: Ja, många (a)
Haft sex?: Nej

STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Nej
Blivit nerslagen?: Nej
Busringt någon?: Ja
Gjort något som du ångrade?: Ja
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Nej
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn?: Linn och Anton
Hur vill du dö?: Gammal, somna in i min säng
Vad vill du bli när du blir gammal?: Ekonom!

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: 4
Antal CD-skivor du äger?: Några
Antal piercings?: 3 (öron & navel)
Antal tatueringar?: Inga
många gånger har du varit med i tidningen?: Några gånger
vad ska du göra i sommar?: softa med vänner
Vad ska du göra i vinter?: Österrike
bor du i svergie hela livet?: Får man se
Händer i helgen?: Först Lisa sen Ebba <3
Vad vill du göra just nu?: Skriva klart detta?

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?: Ja
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Håret och kläderna
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Ingen aning
Vem är den perversaste person du känner?: Lisa!
Hur många gånger har du varit utomlands?: En hel del!
Vilket ställe tycker du bäst om?: Hos Ebba <3

Frida Larsson


dåliga på att kommentera!

Nu är riktigt dåliga på att kommentera, tycker ni ska bli bättre på det! Det är mycket roligare att blogga då ju, och aa. Ni fattar, så snälla. Lämna lite kommenterarer då och då!

Sitter här nu, har "han" på tankarna. Det gör mig inte på bra humör, blir bara ledsen.
Men aja, får la försöka tänka på allt annat som finns, som jag kan tänka på istället. Jag menar, kul att tänka på sånt som man blir ledsen av? Nej inte alls faktiskt ,,
Men vet ni vem jag ska leka med imon? Ebbbbbba, som jag saknar sjukt jävla mycket. Sen på måndag ska jag leka med Jennifer, för sen sticker hon till Kroatien i 2 veckor :(
Men yaayy, precis målat naglarna. Alla är grönturkosa utom en som är neonrosa!
Nu ska jag försöka göra nåt, typ kolla film eller nåt i den stilen kanske?

Ha en bra kväll!

idag är det ..

.. 7 dagar till RixFm festivalen
.. 11 dagar till Eskilscupen
.. 29 dagar till skolan börjar
.. 90 dagar till min födelsedag
.. 152 dagar till julafton

blablabla

i know what i want and i want it now, i want you .. :*

DAMPINATION!

GAAAAAHHAHAHAHA.
Usch, jävla fitt kuk internet! Skrev massa, men nene! Tror ni inte att internetet kopplar ifrån då? Jojomensan!
Orkar inte skriva allt, skriver nångång när jag är på bättre humör!

gå ut nu då

Nu har jag bestämt att jag och Lisa ska ut och vandra! Först ska vi och köpa slushice eftersom att Lisa är kåt i det, sen ska vi sitta på torget och steka,, kom dit och sociala med oss kanske?


Min kompis lisa

Min kompis Lisa är ful!
Ibland är hon lite konstig, men jag älskar henne ialla fall!
Så ni behöver inte mobba henne!


Lisa är en ett-sovare för er som vill veta

Godmorgon! Ligger i min säng nu, jävla Lisa som inte vaknar -.- Men idag blir det nog inte så mycket uppdaterat eftersom jag och Lisa ska bada, köpa slushice och aa,, ni vet :d Bilder kommer ialla fall ikväll, sen så ska jag sno till mig lite bilder från Jennifers blogg från igår! Nu ska jag våååldväcka Lisa :D

fixilerar oss!

Hahah, eller Lisa gör. Jag är ju färdig! Haha, är dock inte så fin, men palla det! (hhh)
Nu så ska jag be Lisa skynda sig, för vi ska hinna ner och köpa dricka också (a)

Jaja, uppdaterar inatt när vi kommer hem!
Ha en bra kväll!


Nån som sett mina sånna eller? Helt gone :(

lisa är ful ?

Aa, Lisa sitter och kollar massa fula videoklipp på min iPhone, hon är ful!
Hahaha, jaja!

Nu ska vi ner till Ica och handla! Eller ialla fall om jag får lisa härifrån, fulis!

LISA ÄR STÖRD


MAN KAN JU UNDRA VAD LISA RÅKAT UT FÖR ?..

ska måla naglarna nu

Nu ska jag måla om mina naglar, sen välja kläder. Sen kommer nog Lisa, hihi älskling!
Sitter och dricker monster också, mamma ska la fixa fika typ. Men jag väntar med att fika tills Lisfis kommer, haha.

Skriver senare.


tog från jennifers blogg

Juli testet
- Gör det innan Juli är slut

kärlek
är du kär? mm
i vem isåfall? - säger jag gärna inte här, men den vet det
har du dumpat någon? aa
har du blivit dumpad? aa
hur många förhållanden har du haft? ett som va seriöst
har du verkligen varit kär? aa
har du sagt jag älskar dig utan att mena det? aa
är du rädd för kärleken? kanske, vill inte blir sårad
har du blivit kär i en bästa kompis? nej, tror inte det

badgirl/badboy
har du rökt? aa

Har du snusat? aa
är du beroende? nej
har du varit full vid fel tidpunkt? haha nej

har du varit otrogen? nej, fan ska man va det för?! Så jävla onödigt

har du hånglat med fler än 5 personer? nej
har du hånglat med fler än 10 personer?
nej
har du haft sex offentligt? nej

har du haft camsex? nej
har du spelat klädpoker? nån gång

tycker du att det är coolt att supa? nej


utseende
hur lång är du? 1.62 tror jag
ögonfärg? typ blågrön
hårfärg? blondiiiie :D
stil?  vet inte riktigt
är du nöjd med ditt utseende? jag vet att det finns fulare, men asså jag kan ju inte säga att jag är jätte nöjd?
är du mogen? haha, ibland händer det väl också
skriver låtar/dikter? när jag är ledsen
du kör handboll/basket? nej
du kör fotboll/innebandy? fotboll

du är ofta med kompisar? skapligt, men nu är både amanda och ebba borta

du spenderar mer än 6 timmar på datorn/tven väldigt ofta? haha, ja! Datan är mitt liv

du tycker om att
[x] kramas
[x] pussas
[x] prata
[x] sova
[ ] gå upp tidigt
[x] lyssna på musik
[x] lyssna på musik i hörlurar
[x] vara på stan
[/] vara ensam - när jag är ledsen
[x] vara med kompisar
[x] vara kär
[/] vara i skolan - när det händer nåt kul
[ ] vara hemma
[x] shoppa
[x] se på film


du är nöjd med
[ ] din kropp
[ ] dina bröst
[/] dina ögon
[x] ditt hår
[x] din längd
[ ] din näsa
[ ] din mun
[/] dina ben - ibland!
[ ] dina tänder
[x] dina händer
[ ] dina fötter
[ ] hela alltet
[x] ditt liv
[x] dina vänner!


Väntar på maten & sen Lisa

Vet ni vem som kommer idag? Joo Lisa! ÄLSKADE LISA! Jag saknar dig babe!

Idag vaknade jag vid 11, eller vid halv 11 för mamma väckte mig och frågade om Lisa kommer på förmiddagen eller på eftermiddagen. Då sa jag eftermiddagen och då sa hon; Men då kan du sova!
Hahah, dum hon är. Men vid 11 vaknade jag igen och då gick jag upp, rensade lite i poolen och sen pratade jag med mamma, hon fixade macka eftersom jag äter toast på morgonen, så klädde på mig och sen åt jag. Sen stack vi till Järncarl - jag, mamma och pappa. Pappa skulle köpa hjälm, för han får inte gå utan hjälm på sin arbetsplats i Norge! Vit är den, och jag ser jätte kul ut i den :D
Sen köpte vi en ny kaffebryggare också, den andra va typ sönder? Jag vet inte, men denna va ful,, eller det tyckte inte dom men det tycker jag!
Sen åkte vi till Netto och köpte Coca Cola och nej jag vet fan inte. Sen in på Ica och köpa potatiskroketter tror jag? Haha, sen så åkte vi hem. Då så hjälpte jag mamma lite med maten, men nu så gick jag upp hit för orkar inte va där nere. Antagligen så ska vi äta nu, men jag är inte ett dugg hungrig.
Sen ska jag städa mitt rum lite, så Lisa inte dör när hon kommer .. Det hade liksom inte vart så kul :/
Ikväll vet jag inte vad vi gör, fest blir det nog :)

Nu ska jag städa!

- LISA! :D <3

dålig uppdatering idag

Usch, idag har jag inte vart på blogghumör och jag har haft rätt mycket att göra ju.
Men jaja, ni har ju överlevt ändå!

Jag nu kommer snabbt vad jag gjort idag:
- Gått ut med Lou med mamma
- Bakat med mamma
- Handlat med mamma och pappa
- Hjälpt pappa med altanen
- Ätit mat
- Bloggat lite
- Cyklat med mamma
- Vart med Elin

Rätt mycket ändå!

Nu ska jag väl snart sova, för är trött :o
Godnatt kära vänner!


JAG SAKNAR DIG :( <3

snabb update

Ja, en snabb update då!
Va ute med Elin innan, stack hem vid 20 över 9. Vi gjorde inte så mycket, va ute och gick och så!
När jag kom hem så satte jag mig här, och nu sitter jag och dricker Monster och äter salta björnar :D
Nu ska jag ner till mamma och pappa, nån är här också?! Jaja, det är väl nice.

Gamma bild på mig och Elin får ni,,


Måste fixa håret och äta

Nu måste jag fixa håret, sen ska jag äta en snabbis. Sen ska jag ut och träffa Elin!
Sjukt längesen vi träffades nu,, vi är aldrig längre!

Nu måste jag skynda mig!

blommiga jeans shorts


Sjukt snygga jeans shorts! Vill verkligen ha de, seriöst!
Vad tycker ni?

tidigt uppe idag!

Idag va man tidigt uppe, eftersom jag skulle springa! Men vet ni, det regnade massa när jag skulle det så jag ville inte. Jag gick istället ut med mamma och Lou, en lång promenad blev det! Sen började det regna, så vi gick till Monika med hunden, sen kom pappa och hämtade oss. När vi kom hem åt jag lite, sen stack vi och handlade. Då smög jag upp 2 Hustler på rullbandet, woupsi (a)

Sen så bakade jag och mamma, kanelbullar, vaniljbullar och rulltårta! Sen gick jag ut till pappa och då höll han på att göra klart altanen, då fick jag hjälpa till! (Bilder ikväll)

Nu ska jag ner och äta en bulle :)

bättre sent än aldrig

Hahah, nu är det så att jag inte orkat ladda upp bilderna på mig och Jennifer när vi badade förra veckan. Typ en vecka sen nu (a) Woouupsi :$
Poolbottnen är sjukt ääääcklig, men den är ren nu! (y)







Nu får det räcka! :D

Hemma nu då

Hahah, detta va verkligen värt att se! Gud så duktiga dom va.
Jag och Alexandra fick åka med .. i en bil som åkte på två hjul (bilder nedan). Det va sjukt läskigt, men ändå en upplevelse! Sen så satt det en 7:åring i passagerar sätet, och kollade bak på oss som om vi inte va riktigt kloka, för vi satt ju där bak och skrek!
Sen så va det rätt grymt, allt liksom! Jag menar hur ofta ser man en 7:åring, 9:åring och 14:åring vara med på stuntmen shower?! Nej precis, haha.
Har massa bilder, det kommer neranför ju.
Det började sju och slutade nio typ. Sjukt kul!

Har ni haft en bra kväll? Det har verkligen jag!!


- 7:åringen & 9:åringen

- 14:åringen

- 14:åringen (a)

- Så åkte jag och Alexandra!

- 14:åringen

- Nån man,, över 8 bilar!

- 14-åringen

- 14:åringen och hans lillebror, typ 7:åringen

- Det ligger en man på motorhuven! De åkte igenom ett brinnande staket

- Det är en bil på högkant som den vita kör på!

- Sen kom monster truckarna!




- Sen va det slut, jag som står där (a) Men man ser att dom är rätt stora, och ändå så har de större däck i USA!

Detta va min kväll, sjukt grymt. Nåt som jag verkligen skulle göra om!

Monster truck stunt show

Idag har jag inte gjort så mycket, tänkte bada. Men det blev inte så, vi åkte istället till Kent och pratade lite, sen hem och sen till Tobias och Josefin och dom. Vi ska gå på Monster truck stunt show idag, på domarvallen klockan 19.00!
Kommer bli rätt grymt faktiskt, kommer ta massa kort också för den delen :)
Men nu ska jag välja kläder, för måste ju ha på mig nåt ^^


kvavt som bara den ute!

Usch, hur kvavt som helst ute nu faktiskt.
Ska nog i plurret nu, sen blir det nog åska och regn! Hahah, hoppas det.
Vet ni, min mamma är för söt. Hon bara: Frida, du ska inte dricka så mycket monster och hustler!
Sen när vi va i affären nu så frågade hon om jag ville ha en monster, haha. Så rolig (a) Nej men det är ju gott! pappa säger dock att jag är lat, men då kanske man ska på träningen idag? Och bevisa för allt och alla att jag har lite kondis kvar! Haha, har nog fan inte ens det.
Ska ut och springa imon på morgonen, ska ställa klockan och be mamma dra av mig täcket på morgonen imon! Då blir det allt ut och springa en runda, jag menar det är snart Eskilscupen ju, haha ^^

Nu ska jag ut till plurret, och ta kort på den stora bollen! :D


ska ner och käka nu

Nu ska jag ner och käka tror jag, är rätt hungrig nu :D
Sen blir det att rensa poolen lite, sen bada tror jag. Pappa skulle också bada idag, fete! Första gången han badar i poolen då tror jag, eller första gången han badar på hela året rättare sagt!
Tror det ialla fall.
Sen får jag la se om nån vill hitta på nåt med mig, för jag känner mig väldigt tråkig!
Men varken Ebba eller Amanda är hemma ju, tråkigt :( Jennifer skulle va med Hanna idag också, hah ^^
EBBBA KOMMER HEM PÅ LÖRDAG!!!!

Skriver senare.

Grattis Charlie!

Ett stort grattis till Charlie som fyller 3 år idag!
- Du är som en lillebror för mig, jobbig och vi bråkar ibland. Men du är alltid samma Charlie, Charlie Bo Mats Emterby. Jag älskar dig!

Alla säger grattis! (g)


godmorgon!

Sitter här nu, gäspande som en fågelunge typ :o
Vaknade nyss vet ni, så aa. Usch, jätte trött! Klockan är ändå tjugo över elva, men vaknade dock vid elva. Men same shit, trött ändå!
Ialla fall så idag när jag vaknade så låg jag och tänkte på vad roligt jag kommer ha med min mini laptop, seriöst. Kommer ju ha den i skolan och allt, fatta va coolt! Sen att det är cam på den också, kommer ju bli ännu bättre, ohyeah! Vart jag än går så kommer den finnas med mig jämt!

Men nu ska jag ner och käka frukost, och sen får jag ta dagen som den kommer idag!

Ha en bra dag!

inte ett dugg trött

Snart är klockan 12, och jag är klarvaken. Men tror faktiskt snart att jag ska ta och lägga mig, för man blir trött av att bara ligga och försöka sova. Jag menar, jag sprang inte imorse, pappa väckte mig i morse och frågade om jag skulle springa, men jag bara vände mig och somnade om igen.
Sen när jag gick upp så städade mamma och pappa en "låda" vi har, som vi har dammsugarslangen och massa saker i. Men gick in och åt, sen kom Mingus och Charlie och då fick man ju inte en lugn stund. Galna ungar!
Så det va typ vad jag gjorde idag, och sen gick jag upp till datan när dom stuckit hem och sen åkte vi och handlade. Köpte ju värsta badbollen också, sjukt kul! :D
Sen så badade jag och sen åt vi hamburgare, gott som bara den. Sen duschade jag och sen gick jag upp hit som jag spenderat hela kvällen nu då. Rätt drygt (n)

Nu ska jag ta och lägga mig typ, för orkar inte sitta här mer!
Bild på bollen får ni imon, haha :)

Godnatt!

Ska nog inte ut

Usch, fryser fortfarande. Och jag har duschat i kokhett vatten, ingenting funkar mot det kalla.
Ska nog ialla fall ner och hämta min älskade monster som står i kylen, kallt men gott (a) Hihih, men ja. Får la sitta och snacka med nåt folk, nåt folk som vill va socialt mot mig? Jaa, nu så va Nikke inne, härligt! Så har jag nån att snacka lite med :D

Ha en bra kväll!


Gammal bild! Seriöst, har inte några nya bilder. Kanske skulle börja ta lite?

fryser

Usch vad jag fryser nu! Va i badet nyss, haha. Vattnet är grumligt så man såg ingenting! Hahah, asså vi håller på att kalka av det typ, för vi rev upp kalk när vi dammsög den igår!
Nu så ligger hamburgarna på grillen, så det blir nog gott med lite hamburgare nu. Fryser as mycket!
Sitter med pappas stora tröja idag igen, och det är 23 grader varmt ute! Hahah, då sitter det nog fint med lite hamburgare! Ett glas cola och sen har jag en monster som väntar på mig :D
Köpt ny badboll idag också, på netto (a) Hahaha, as stor. Ska ta kort på mig och den, så ska ni se! Haha, 122cm i diameter, rätt stort! Haha, sjukt kul kommer det bli att "dyka" över den :D

Men nu ska jag ner och se om det är färdigt där nere, ni får väl nått inlägg sen om jag inte går ut eller nåt!

Vad har ni gjort idag då? :)

Barnvakt, aa jo jätte kul

Sitter här nu, är barnvakt åt Charlie och Mingus. Galna ungar.
Skriver senare, mamma är arg nu. Men tror dom somnat (yyyy)


nu ska jag lägga mig

Ja, som sagt så är jag sjukt trött. Somnade innan på soffan så jag tror faktiskt att det är dags för mig att dra mig mot sängen nu!
Mamma blev glad att jag fixat skivan, tur det, annars hade jag tagit den själv!

Jag; Jag har fixat den nya Håkan Hellström skivan nu
Mamma; Va bra, då kan vi lyssna på den i bilen ;)
Jag; Aa jo visst
Mamma; Eller här hemma

Haha, mamma är för söt. Ni skulle sett hennes ansiktsuttryck, hahah ^^
Nej, nu ska jag bege mig mot sängen. Ska ju faktiskt upp och springa imon, ska springa vid 8 tänkte jag, innan det blivit varmt och aa ni vet!

Godnatt kära läsare!


blablabla

Om den dagen då det blir du och jag någon gång kommer så blir jag världens lyckligaste flicka

cambilder

 






sött frida

Hahah, sitter här och fixar skivan ju. Men lite innan det så satt jag och tog massa kort med camen, asså shit jag är för söt .. Eller inte!
Hahah, så sjukt kul det är. Sitta själv och bara ta massa fula bilder!

Nu måste jag fortsätta med skivan, hoyy!

Samlade singlar - Håkan Hellström

Nu har jag ätit kvällsmat och allt också, sitter just nu här i en stor fet tröja som egentligen är min pappas :) Den är as stor, typ XL (a) Ni fattar liksom, as skön!
Men ialla fall så ska man dra fram den gamla datan nu för har lovat mamma Håkan Hellströms nya skiva, ahah. Busigt att ladda ner den och så, men då får jag ju mer pengar. Alla tjänar på detta (y)

Nu ska jag fixa allt detta, då kommer det också lite cambilder för den camen funkar ju! Superduper, så får ni lite nya bilder på mig :)

Samlade singlar - Håkan Hellström (för er som använder spotify)

rösta på min sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


DammsugarN^

Haha, kom precis in. Har hjälpt pappa med att dammsuga poolen, den va verkligen inte trevlig nu! Uschuschusch, inte allt för fräscht ska jag säga! Så det va verkligen dags för att dammsuga den rackaren! Det är sjukt jobbigt, ont i ryggen får man också. Och nu är vattnet helt grumligt för man drog upp allt så när det lägger sig igen så ska vi använda en nyckelpiga typ som man dammsuger med, haha. Kan ta en bild på det sen, för den ser kul ut :) Ungefär som en sån där självgående gräsklippare, fast på botten av poolen och en slang över.

Nu så sitter jag och tuggar på salta björnar, sjukt gott är det!
Innan åt jag äppelkaka, haha, den va inte ens god :$
Ikväll blir det nog att gå till sängs rätt tidigt, ska upp och springa imon tänkte jag, sen kanske det blir träning på onsdag, måste verkligen träna innan Eskilscupen. Haha, ingen kondis alls nu :(

Men nu ska jag göra nåt annat!


Gammal bild

veckans blogg?

Ska jag kanske göra en veckans blogg?
I så fall kommer jag scrolla fram 10 bloggar som ni sedan får rösta på vilken ni tycker ska vinna.
Vad tycker ni läsare om detta? Låter det som en bra ide?

Förlåt för dålig uppdatering

Förlåt för den riktigt usla uppdateringen idag. Men har ju vart på Landvetter med mamma och pappa, sen hade jag knappt nån täckning nånstans på vägen dit så det va drygt att vara inne på internet så jag struntade i det! Men ni får överleva tycker jag, hih :)
Men jaja, vi åkte vid 10 tror jag, så gick upp vid kvart i 10. Så åkte vi iväg då, satt och lyssnade på musik hela vägen! Hihi, sjöng lite för mamma och pappa också, men dom uppskattade det nog inte (n) När vi kom till Landvetter då så orkade jag inte gå in med dom så satt kvar i bilen och smsade med Nikke och Anton! (y)
Sen kom mamma och pappa tillbaka, med den rätta väskan! Då åkte vi tillbaka hem.
På vägen, typ vid Borås eller nåt så åt vi på BurgerKing, hih (a) 8 chicken nuggets, ppommes och en cola sitter inte fel, hihi :D
Sen hem, försökte sova men det gick ju inte som jag tänkt, utan satt och lyssnade på musik!
Måste ladda ner lite nya låtar, haha ^^

Nu är jag hemma, mamma vill att jag hjälper henne med äppelpajen hon gör nu, men vill inte hjälpa henne :)
Sitter och snackar med Oliver istället, mycket roligare (y)
+ Jag saknar Ebba, och jag kommer sakna Amanda också :( <3

Nu ska jag ner och se om det finns nån smet, hih :$


nu ska jag sova!

Nu ska jag gå till sängs, för annars så kommer jag inte upp imon när vi ska till Landvetter och lämna en resväska!
Pappa, den klantigaste som finns, tog fel väska när han skulle hem. Han tog nåns väska där det stog Olsson, men han trodde det stog Larsson. För det va en precis likadan väska, samma färg och samma märke.
Får väl se om han får tillbaka sin väska, haha. Men egentligen va det inte nåt speciellt i den, arbetskläder!

Men nu måste jag sova som sagt, så jag orkar upp imon vid 10 .. Hihi (a)
Slänger in ett inlägg imon, när jag sitter i bilen. Alltså med min iPhone, som suger att skriva på, men som är smidig att ha med sig :D
Godnatt snyggingar!

Dagens fråga


Mitt är ialla fall mina Bif joggingbyxor!
Så sjukt sköna, + att dom är svarta så man kan ha allt till dom.

pappa är världens bästa

Asså fattar ni att jag har världens bästa pappa?
Om en månad, så ska jag få en mini laptop! Kan man bli gladare? Nej, verkligen inte! Shit, asså vill verkligen ha en nu och bara för jag rensat landen så bra så skulle jag få en laptop!
Den laptopen jag har nu fick jag typ när jag gick i 3:an, använder ju inte den. Och denna jag har nu, en stationär data, fick jag för 2 år sen tror jag .. Men den är ju inte så lätt att ta med i väskan och blogga med hela tiden. Kan ju bara blogga med den när jag är hemma, och det är inte så himla kul!
Så aa, ska nog få en sa han :)


Denna blir det nog :)

Nageltips!

Nu ska jag måla om naglarna, från ljusrosa till någon annan färg. Har rätt många starka färger som vissa verkligen inte skulle våga ha på naglarna. Typ neongul, neonorange och neonrosa. Jag har också glittrigt nagellack, turkosgrönt nagellack, brunt och morotsvfärgat. Sen har jag också vanliga färger som vit, rosa, röd och aa. Ni fattar poängen!

Nu ska jag ge er ett tips som är riktigt bra enligt mig. Om ni vill ha långa naglar som inte går av hela tiden, eller delar sig så fila naglarna var och varannan dag. Det gör jag och det är super bra!
Naglarna blir lite tjockare och slits inte ut längst ut som de gör när man inte filar dom. Man rivs inte lika lätt heller när man filar dom! (y)
Sedan om ni har naglar som överlagret (?) brukar flika upp sig så tycker jag att ni ska använda myrrolja till naglarna. Det är som ett vanligt nagellack fast man masserar in det i naglen, tills det inte är så mycket kvar. Detta försöker jag göra varje gång jag tar nytt nagellack eftersom removern ofta gör nageln torr och ömtålig.
Sedan för bästa hållbarhet med nagellacket så ta två lager och sedan ett topplack. Det är snyggare och håller bättre!


nu kan ni som sagt följa mig

Nu kan ni som sagt följa mig på Bloglovin, så det kan ni ju göra och inte missa mina inlägg!
Om du säger till kan vi följa varandra i Bloglovin!
Ha det kanon!


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

pinsam


nu får jag inte städa..

För snart kommer Amanda. Som ska till Thailand imon, usch :(
Men jaja, överlevde när hon va i USA så överlever nog nu också om jag har tur.. Hihi (a)


nu fick jag ett ryck

Ibland kan jag få ryck, så jag MÅSTE städa på mitt rum. Typ ställa om massa saker och aa, ni kanske fattar? Fick ett sånt nu, så nu hinner jag inte skriva, måstemåstemåste städa!
Det va nog den där Monstern som gjorde detta, haha ^^


veckans mest använda ord

Jaha, en ny grej nu då. Haha, kommer ju med nya saker hela tiden med håller dom verkligen inte, men nu så ska jag ha en rolig sak :D 
Jag ska ha "veckans mest använda ord", tror ni det blir kul? Hoppas på det ialla fall.

Okej veckans mest använda ord enligt mig är : skapligt
Enligt mig, världens bästa ord! Kan vara både bra och dåligt, gott eller äckligt. Ja, ni fattar! Så sjukt smidigt ord, älskar'T!


Sitter på ballkongen och har det nice

Sitter just nu på altanen och dricker en monster, det blåser inte in här heller så varmt är det också. Vi kom precis hem efter att ha handlat, ikväll blir nog maten bara grillat och sallad, sjukt somrigt och gott :) Nu kom mamma och pappa så vi ska la prata lite.

Darin



Darin - Lovekiller

Hans nya singel, sjukt bra tycker jag!
Han va typ min idol för nåt år sen, då han sjöng "Money for nothing".
Då tyckte man att den va så sjukt bra, och aa.
Sen försvann han la typ ett tag, asså man hörde verkligen inte nåt av Darin,
men nu är han tillbaka med denna grymma låten!

Vad tycker ni läsare om Darin?

spela Sims!

Idag vaknade jag vid 12 tror jag. Eller jag gick upp vid 12, låg och bläddrade i min hemkunskapsbok för vill hitta nåt man kan laga när man är hemma själv. Sen gick jag upp och åt frukost, alltid lika gott med frukost ohyeah! Sen så gick jag ut och pratade massa med pappa och mamma, han tyckte jag hade vart duktig med att rensa landen :$
Men jaja, sen började det blåsa och jag började frysa så jag gick upp hit och nu har jag verkligen inget för mig!
Ska nog spela lite Sims eller nåt kanske? Vad tycker ni?
Skriver senare om jag hittar på nåt att göra!


Papppii <3

Hej pappa

Jaha, då va min lilla far hemma också. Härligt!
Så nu ska jag nog sova snart, eller kanske inte? Jag är fortfarande sjukt hyper, Coca Cola dissar jag till kvällen, haha.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men aa. Lär sitta uppe ett tag till!

tidsfördriv

AVSLUTA MENINGEN!
Jag har insett att min senaste kyss - va mysig
Jag pratar - ofta
Jag tycker om - att kramas
Jag avskyr när folk - sprider osanna rykten
Mina närmaste vänner är - Jennifer, Amanda, Ebba, Lisa och Emma.
Min första vän hette - Jennifer och Oliver
Kärlek är - bra
När jag borstar tänderna - så skrattar jag åt mig själv i spegeln
När jag lagar mat - så gör jag nåt enkelt
Det sexigaste yrket är - badvakter, dom går oftast i bar överkropp och är oftast vältränade
Jag är rädd för - spindlar
Den värsta känslan är - att bli sviken
Den bästa känslan är - att vara kär
Jag är bäst på - att va mig själv
Jag är sämst på - att städa
Om jag var ett djur skulle jag vara - en katt
jag var en insekt skulle jag vara - fluga
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - tång, gillar att nypas
Jag kommer alltid att vara - bäst
Det finaste som finns - är mamma och pappa
I sommar - ska jag ha så jävla kul!
Sist jag grät var - va förra veckan tror jag
Jag kan - rätt mycket
Jag kan inte - va seriös
När jag vill tänka går jag - ut och går, sätter i hörlurarna och dunkar byz!
När jag bakar så bakar jag - oftast muffins!
Min mobiltelefon är - en iPhone
När jag vaknar på morgonen - så vänder jag mig och försöker somna om
Innan jag går och lägger mig - så brukar jag spela spel på mobilen
Just nu tänker jag på - dig..
Bebisar är - äckliga
Idag har jag - suttit utanför konsum med mamma
Ikväll ska jag - det är kväll, och sitter här och väntar på att klockan ska bli 12 typ
I morgon kommer jag - va med amanda liten stund, sen va med pappa
Jag vill verkligen - att det ska bli 1 augusti, RIX FM FESTIVAL I HALMSTAD!

hjälp mig

Nu är det så att jag vill ha hjälp med en sak!
Är det någon som vet hur man gör så man får "äldre inlägg" och "nyare inlägg" längst ner i bloggen? Eller så, koderna och så eller vad det är man behöver?!
Om någon vet, så skulle jag gärna vilja veta :)

ge mig


Sjukt snygg mini-laptop!
Den va as fin tycker jag, hihi :) Och jag vill ha en ny laptop, så smidigt är det!
Eftersom vi bilar väldigt mycket, typ neråt mot Österrike och så. Även när vi åker
till Sala är det smidigt, kolla på film och så ju.
Den här vill jag verkligen ha :)

aj min näsa

Kom nyss ut duschen, fräscht!
Men till saken ialla fall, när jag stog i duschen och så, skulle ta schampo och så ni vet, så tar jag alltid det i ansiktet för att tvätta det eller så ni fattar, och då fick jag det i näsan! Shit va det sved, omg. Ni vet när man får vatten i näsan så gör det as ont eller så ju? Typ värre än det, aj :(
Gör ont fortfarande, så ska nog ner och hämta lite cola och en macka, som blir min kvällsmat. Haha, inte alls hungrig. Är aldrig det nu när det är varmt ute och så, konstigt nog. Typ ingen matlust eller så :/

Men aa, nu ska jag ner och äta en macka :)

kärlek

Jag ger all min kärlek till Håkan Hellström, eftersom jag inte har nån annan att ge den till (a)

snart ny piercing


Denna här fina saken köper jag nästa vecka! (y) Älskar den, helt seriöst! Så den kommer nog sitta i naveln det mesta av sommaren! Härligt säger jag bara!

blev bara en film!


Hahah, blev bara en film!
Och förlåt att jag snackar värsta kul, och jag är värsta kul också! Hahahha, shit va man skrattar när man kollar på filmen. Orkar inte lägga upp den andra filmen nu, för datan blir så jobbig när jag gör det .. Så kanske gör det imon istället eller nåt. Sen har jag en film också när jag och Ebba pratar och jag försöker låta som jag är i målbrottet som dock är ganska gammal, men riktigt nördig!

Innan blev det ändrade planer asså, direkt när jag skrivit färdigt så sa mamma att vi skulle ut och cykla. Så det gjorde vi, eller bara ner till Konsum och köpte varsin dricka. Hon en bubbelvatten och jag en Monster, så satte vi oss utanför. Haha, riktiga gangsters! (y)
Men så satt vi där och kollade på massa konstigt folk, haha. Vi är ju för coola ändå, ohyeah (h) Men sen cyklade vi hem och jag la mig på soffan och kunde inte ligga still. Så aa, satte mig upp och kollade på "När & fjärran", rätt bra faktiskt. Dom va typ i Marocko eller nåt, haha. Sen så gick jag upp hit och nu har jag inte hunnit göra nåt mer än .. Nej ingenting faktiskt!
Nu ska jag göra nåt så tiden går lite fortare, för nu är det bara några timmar kvar till min pappa kommer hem ju, blir nog kul! Imon ska jag träffa Amanda en stund ialla fall, för hon sticker till Thailand på måndag, lyxxxx.

Men hörni, släng en kommentar om filmen, för den är rolig :)

Snart får ni roliga videoinlägg!

Hahaha, kollade igenom mina bilder nu på datan. Då hittade jag två filmer jag spelade in en dag när jag och Ebba va. Ni vet då när vi vart i Värnamo?! Aa, då ialla fall. Sjukt kul är det, för jag kan inte skratta och så låter jag som en gås (y) Men nu ska jag först städa upp allt på mitt rum eftersom jag ska sova här inne inatt, och sen ska jag nog dra ut en stund om jag hittar nån som vill chilla en stund ute. Så aa, uppdaterar kanske då. Det får vi väl se!
Nu måste jag städa!

+ Datan laggar sönder nu när jag lägger in dom filmerna på Youtube!

Blir man sur eller?!

Asså jag öppnade nyss en chipspåse, tror ni inte att chipsen knappt smakar nåt eller? Dom ska smaka chili, så sur jag är nu! Ska nog dränka tårarna med en Coca Cola sen, 2 LITER!

När vi handlat innan så åt vi kebabrulle, det är väldigt gott om ni vill veta! Sen så blev jag så mätt så la mig på soffan och kollade på Emil i Lönneberga! Så söt han är "du och jag Alfred", naaw (a)
Nu så gick jag upp hit då, och blev sur på min chipspåse! Asså man kan bara inte sälja osmakande chips, ska ner och klaga typ -.- Ringa till OLW och skrika på dom, hoppas med att få pengarna tillbaka (h)
Sen så ska jag nog, jag vet inte. Kanske ut och spinga en runda? Och sen när jag kommer hem simma lite? Skulle inte det va fint nu när det inte är så fint väder ute?
Kanske säga till mamma att hon ska cykla jämte?
Eller nej, jag ångrade mig :) Jag ska nog istället spela Sims, för det är jag grym på nu. Jag uppdaterade det igår, och nu kan man ha källare! Wohooo, så sjukt kul! :)

Nu ska jag spela.

Har ni fint väder runt om i Sverige? :)

hemsk morgon

Usch, denna morgonen va inte den bästa ska jag ta att tala om, fy säger jag bara!
Först vaknar jag vid 9 av att det mullrar utanför, jag är livrädd för åska också! Så aa, men somnade om fort eftersom jag typ bara va halv vaken. Sen vid kvart över 9 smäller det verkligen, usch va rädd jag blev! Sen så somnade jag om igen, sen så precis när det mullrar till sista gången så hoppar min katt upp på mig! Tror ni inte att jag blev rädd eller? Typ hjärtstillestånd, shiet!
Men sen somnade jag om och sen väckte mamma mig vid 11, så fick ju sova ut en rätt lång stund efter det. Det har verkligen stått som spön i backen också idag! Eller idag och idag, men nu på förmiddagen. Så vädret är inte på topp, kan jag säga er.
Vad ska ni hitta på denna inte så fina lördagen?
Själv ska jag städa lite, handla och sen bara mysa med mamma :) För ikväll/inatt så kommer min älskade pappa hem, som varit i Norge i 3 veckor. Jag har ju varit sjukt snäll mot han och rensat nästan alla landen vi har på baksidan. Snällt va? Japp! :D

Just det, igår va man ju uppe hos Jennifer och ni fick rätt så mycket uppdatering av vad vi gjorde ju!

Nu ska vi åka ner och handla för det är uppehåll!


ut och vandra

Hahaha, gjorde bomben ner i vattnet efter ett tag uppe på kanten av velande. Ska jag hoppa i eller inte? Hahah, "nu hoppar jag", men aa. Sen lovade jag ju och då fick jag hoppa i, jobbigt (a)
Tog bilder med min kamera, under vattnet alltså, så dom får ni imon på förmiddagen, missa inte! :D
Nej men aa, nu så sitter vi uppe hos Jennifer igen, ska nog ut och gå en runda med Hanna också, nice! Det är faktiskt väldigt skönt ute om jag får säga det! Det tycker Jennifer också, det bestämmer jag!
Men nu ska Jennifer blogga, så aa. Detta blir väl det sista inlägget för idag, så ni får kommentera och sen läsa imon också!
Sov gott senare, och hoppas alla har en bra fredagkväll!



(L)(L)

JENNIFER ÄR BÄST SÅ KOLLA HENNES BLOGG HÄÄÄR :D(L)(L)



hos jennifer

Jaha, äntligen uppe här efter en sjukt dryg cykeltur. En cykelkorg full med massa saker, sjukt tungt ://
Men jaja, nu ska vi väl göra nåt, vad vet jag.
Skriver kanske när jag kommer hem ikväll eller nåt, får se hur trött jag är när jag kommer hem! Nu ska jag va social mot Jennifer :)

Ha en trevlig fredagkväll folk!

duschen nu, sen upp till Jennifer

Nu ska jag in i duschen, fixa håret. För sminka mig orkar jag inte med faktiskt! Hallå, det är sommar liksom?! Men jaja, sen bär det av upp till Jennifer och Monika, softination typ (h)
Jaha, man kan ju undra vad man ska dra på sig också .. Jobbigt läge där!
Så måste nog skynda mig lite nu hörni, ska tvinga Jennifer att jag får skriva när jag kommer upp dit, så får ni veta vad vi ska hitta på ikväll. Som jag inte tror blir så mycket, haha ^^ Men inget bestämt, så får se!

Vad ska ni hitta på denna vackra fredagkväll då?


Molnen kom emellan mig och solen

Himlens moln kom och la sig emellan mig och solen! Då blir man lite sur, men dock så passar jag och mamma på att laga mat istället då, eller mamma!
Nu har vi ätit och allt, så nu gick jag upp hit. Ska nog vila en stund sen tror jag, och ikväll bär det av upp till Jennifer och Monica där jag och mamma ska ägna kvällen.
Blir nog kanon!

Nu ska jag spela Sims, har laddat ner till grejer till Simset, asså typ nya dörrar och sånt där!


Gammal bild på mig & Jennifer <3

nu blir det sola

Godmorgon! Sitter här nu, för det är tråkigt att sola. Men ska ut och sola nu faktiskt, hela dagen typ. Blir nog ganska mycket bad också eftersom det är riktigt varmt ute.
Idag gick jag upp vid 8 för mamma väckte mig, klädde på mig och sen stack vi till Monika och hämtade Lou, Ebbas hund. Vi gick ut med honom, rätt långt och så. Sen så cyklade vi hem när vi gått färdigt.
Nu så ska jag nog ta nåt förmiddagsfika eller nåt, eftersom att när man kommer upp denna tiden så måste man äta hela tiden enligt mig. Haha, kanske därför jag inte har så bra kondis? Vem vet, nej men aa. Måste träna upp den igen, inför Eskilscupen och så ju!
Fatta, nu är det bara 9 dagar kvar tills Ebba kommer hem, haha. Amanda den lyxosten sticker till Thailand på måndag, fusk! Och Jennifer sticker till Kroatien den 26 juli. Kan man bli mer sur eller?
Tur att lilla ebba kommit hem då liksom!

Jaha, ska alla ni läsare också ligga ute i solen idag? Det tycker jag ni ska göra eftersom det är rätt fint väder ju!

Men nu ska jag simma i en timme typ, ha det bra! :)


Tuggummi beroende?

Vet ni? Jag har tuggat upp ett tuggummi paket idag, börjar nog bli beroende igen. Va inte så beroende innan, men innan det tuggade jag 2-3 paket om dagen. Man mår faktiskt inte så bra av att tugga så mycket, man får ont i magen, man är jämt hungrig och aa. Inte bra alls faktiskt!
Men helt från saken nu, så måste jag börja träna nu. Kanske man skulle upp och springa varje morgon istället för att ligga och lata sig i sängen? Det hade vart så mycket bättre!
Och jag måste verkligen träna upp kondisen igen till Eskilscupen ju, och träna upp knäna igen faktiskt!
Det är lite drygt att knäna värker, usch. Men så kan det vara ialla fall. Imon ska jag ialla fall simma i en timme i poolen, för det blir nog nice då. Måste det, det är ganska bra för knäna också!
Men ska nog börja springa på morgonen, då hinner det liksom inte bli så varmt heller, härligt!

Men hörni, nu ska jag faktiskt ta och lägga mig. För imon ska man upp vid 9 typ, ska gå ut med Ebbas hund typ, haha ^^ Sen blir det bara att steka hela dagen med mamma :)
Så slänger in ett inlägg imon på morgonen!
Godnatt!

sjukt tråkigt

99 frågor om mej

1. är du kär? vene
2. har du snusat? testat
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i en säng brevid en kille ? - ja
5. har du blivit dumpad? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt?- nej
7. tar du droger? - nej:o
9. har du pussat en kille? - ja
10. hatar du någon? - nej
11. älskar du någon? - ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - aa
13. har du djur? - katt
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - aa
15. hatar du dig själv? - nej
16. gillar du orange? - jadå
17. gillar du grodor - nej
18. har du nån sjukdom? - nej
19. har du skämt ut dej för dem du gillar? - hah ja
20. har du en gris? - nej
21. har du en plattång? - klart
22.har du en bror? nej
23. har  du sjukt bra humor? - såklart
24. har du mörkt hår? - nej
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - ja
26. tycker du om hästar? - gjorde innan
27. har du en hund? - nej
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - nej
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - aa
33. har du en teve på ditt rum? - aa, fast den funkar typ inte
34. har du lunar? - har haft, vilket liv :o
35. har du MSN? - ja
36. har du en syster? - nej
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - det är väl kul
39. har du sett dig själv brinna? - aa visst!
40. hjälper du dina vänner? - aa
41. gillar du tacos? - jadå
42. tycker du att du är söt? - nej, inte speciellt
43. har du dansat? - nej
44. har du spelat fotboll? - spelar det nu
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - kanske
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - aa
47. har du ätit sniglar? - nej
48. äger du en locktång? - aa
49. gillar du att tugga tuggummi? - aa
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja, ibland på middagen också
51. gillar du kläder? - ibland ;)
52. hatar du falska vänner? - aa
53. gillar du räkna matte? - ibland
54. älskar du någon nu? - aa
55: har du gråtit inför en vän? - aa
56. kan du sjunga? - nej, inte fint ialla fall
57. har du sett nån död? - nej
58. säger du vad du vill? - aa, varför inte liksom
59. är du stor? - nej
60. vad är ditt hela namn? - Frida
61. kan du tala spanska ? - "mi amo frida", klart jag kan allt!
62. är du kortare än 1.60? - nej
63. älskar du sommaren? - aa
64. älskar du vintern? - aa
65. har du mer än 6 par strumpor ? - aa
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - aa
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - aa
68. har du mer än 3 par jeans ? - aa
69. gillar du att städa? - nej
70. gillar du att sova länge? - aa
71. har du vart med om en olycka? - nej
72. är du förvirrad? - ibland
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? - hur menar du?
75. gillar du att shoppa? - aa
76. har du varit i paris? - nix, vill dit
77. gillar du spindlar? - nej
78. klarar du dig själv? - aa
79. har du lagat mat? - aa
80. är du klantig? - nej
81. har du foppatoffler? - aa
82. har du mer än 20 låtar på din data? - aa
83. sminkar du dig innan skolan? - ibland
84. har du träffat en kändis? - aa
85. har du mer än 7 par skor? - aa
86. har du busringt? - aa
87. har du skällt på din bror? - har ingen bror!
88. har du en vän som skiter i dig? - nej
89. har du velat göra saker men inte kunnat - aa
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - aa
92. vill du bara bort ibland? - aa
93. har du tältat? - aa
94. har du bränt dig? - aa
95. har du lekt med levande ljus ? - aa
96. har du lekt anden i glaset? - aa
97. skäms du ibland? - aa
98. bor du i skåne? - nej
99. gillar du hip hop/rap musik? - ibland så

känn ingen sorg för mig göteborg



frida gillar nya fridatidningen

Asså omg, jag älskar verkligen den nyaste fridatidningen!
"Hur fångar du din drömkille?", "Pinsamaste sommarsexet".
Okej, nu låter det som jag är helt pervers och så ju, men så sjukt kul att läsa om folk som gjort bort sig när dom haft sex, haha. Jag vet, patetiskt! Men jaja, så kan det vara.

Jag städade inte alls mycket faktiskt, plockade undan typ 3 plagg, så ser fortfarande inte så roligt ut på sängen, tur att ingen är hitbjuden, hih (a) Nej men aa, ialla fall så cyklade jag ner till mammas jobb och så stack vi till affären och handlade. Köpte 2 Hustler som nu är slut, och nu är jag helt hyper! Skulle nog kunna springa ett varv i Smålandsstenar nu, eller inte. Men skulle lätt kunna va upp hur länge som helst nu! Man blir verkligen pigg av dom!
Vi köpte ialla fall grillad kyckling, är inte det så sjukt gott?! Älskar grillad kyckling hur mycket som helst verkligen! Men ja, så åt det och drack CocaCola, inte heller så bra att dricka på kvällen. Blir lite hyper av det också dock, kommer inte kunna sova (a)
Men så, sen så läste jag FRIDAtidningen! Läste högt typ för mamma, haha. Pinsamt kanske,, ellerinte :) Eric Saade, graoowr på dig snygging ;*
Hihih, han är snygg som bara den. Dock har han ju tjej, surt (a) Hahhaha, ERIC SAADE (L) FRIDA LARSSON. Hihi, kanske (a) Eller inte!
Som ni märker är jag helt hyper, fingrarna bara klickar på tangentbordet. Ojojoj, borde slå rekord på mest slag på en minut typ, tihihi!
Jaja, sen vattnade jag i växthuset och sen blev det bara att sätta sig vid datan lite :D Sjukt skönt att sitta här, seriöst. Lyssnar på Håkan Hellström på hög volym, kan det bli softare? Niixxxpix!
Sen blir det nog att, jag vet inte ^^ Haha, sova typ. Kommer nog sitta här ett tag ialla fall, för kommer ändå inte kunna sova sen! Så aa, haha :)
Slänger kanske in ett inlägg senare, vem vet?

Ny frisyr!

Har testat en ny frisyr, som jag verkligen inte trodde gick med mitt hår!
Mitt hår är väldigt lent, så det "glider" oftast ur mina "uppsättningar". Så liksom, hårspray är det som gäller, och upptupering! Härligt säger jag bara! :)
+ Osminkade bilder (y)




Nu måste jag verkligen städa

Asså jag måste lära mig att ta tag i mig själv och städa oftare. Jag kommer inte orka städa allt, shit!

Men vet ni vad jag vill ha? Jag vill ha sån där Jetset klocka, från Ur&Penn ni vet? Sjukt snygga är dom! Vill ha en, spelar faktiskt inte nån roll vilken färg. Bara en klocka liksom, hih (a) Skulle va nice med en ljusrosa eller blå. Eller vit som passar till allt. Men cerise är också sjukt snyggt!
Nej jag vet inte riktigt, men nu ska jag ta tag i mitt stora arsle och städa!


Dagens outfit & dagens låt




Hahah, sims nördar för hela slanten

Amanda gick nyss hem, för hon skulle till sjukgymnasten. Vi har spelat Sims hela eftermiddagen, okej vi fikade lite också (a) Hon kom till mig när jag ätit färdigt precis, så hann inte skriva innan!
Mamma hann hem innan maten va färdig, wouupsi (a) Hihih, så kan det bli också. Men same shit, det är sommarlov ffs! Så ja, kollade på City Akuten också, men fick ju inte kolla klart på det för Amanda :( Hahah, men liksom sowhat?
Men ialla fall så vet jag inte vad jag ska göra nu, kanske ner till samhället? Nån som vill träffas eller nåt? Har liksom rätt tråkigt då, haha ^^
Just det, jag måste städa på min säng. Ser ut som ett bombnerslag faktiskt. Det tycker mamma ialla fall, men hon tycker alltid att jag har stökigt, som jag dock inte har!
Men jaja, kan väl skriva senare eller nåt!


Woupsii, hihi (a)

Måste skrapa potatis!

Nu måste jag verkligen ner och skrapa potatis, eftersom mamma kommer hem lite efter 12 och jag har inte ens börjat med det!
Hur ska detta gå, hm .. Nej men aa, jag kan slänga in ett inlägg när jag ätit! :D


twilight?

Scary Movie har gjort en parodi av Twilight filmerna.
Klicka här för att se typ trailern eller nåt på den.
Värdelös säger jag bara! Usch, hitta på nåt eget istället för att förstöra Twigligt,  seriöst.
Vad tycker ni läsare om detta?

Godmorgon

Nu ligger jag i sängen, nyvaken. Det är inte alls fint väder ute, så idag ska jag och Amanda spela Sims (a) Det regnar till och med ute, vaf*n! Ebba älsklingen åker ju idag också, sorgligt :( Men btw så när jag uppdaterar med min iPhone så kan man ine hoppa ner rader eller så, så det blir lite jobbigt att läsa kanske? Men nu ska jag ner och äta frukost, sen ska jag nog ringa till Amanda.

Önskemål

Önskemål om fler bilder, men det är så att jag aldrig har med min kamera. Men ska bli lite bättre på det där.
Tog faktiskt bilder idag hos Amanda, som ni kan få nu :)




22:35 - Sociala Frida

Filmen va lika bra som dom andra filmerna, nu är det bara att vänta tills nästa år då den sista filmen kommer ut! Då blir hon typ med barn och då blir hon vampyr också! Amanda har berättat om boken, så kan den typ! Men hoppas på att glömma av den lite då tills man kollar på den nästa! :)
När jag kom hem ialla fall så kollade jag lite TV med mammi, sen så gick vi ut och stängde eller så. Pratade lite och sen så gick jag upp hit. Nu så sitter jag och kollar runt lite på facebook, smsar med Lisa som jag saknar sjukt mycket och snackar med Jossakossa på msn. Socialt eller vad?!
Ska nog snart gå och lägga mig, lite trött kanske, haha. Att kolla på bio tar verkligen på krafterna, eller inte :)

DAGENS OUTFIT

Skynda dig nu

Nu måste jag skynda mig, Amanda kommer om 30 minuter för då ska vi cykla ner till Bion. Eller asså jag ska in på Ica och köpa godis som jag kan sitta och snaska på hela bion!
Hinner verkligen inte skriva, sorry :/

Skriver när jag kommer hem helt klart.

Nu ska Amanda käka nåt

Jaha, nu så va vi färdiga med snoppningen. Man blev ju lite klabbig kanske! Snopparna klabbar .. (a)
Amanda ska äta nu, sen ska jag tvinga ut henne med mig och ta massa kort. Tyvärr har hon inte systemisen hemma. Men vi får överleva med min kamera :)
Vi ska dansa massa, hahah. Blir nog ialla fall nåt roligt videoinlägg sen kan jag nästan lova. Bra va? När vi dansar, woho (hh)
Ikväll ska vi kolla på Eclipse på Bio. Nån som sett den? Är den bra? Hoppas verkligen det, för dom andra två är sjukt bra! Så denna är nog också rätt bra.

Haha, sitter i hennes kök nu och lyssnar på muppmusik, woupsii :)
Amanda: Men nu får du ju ställa upp!
Hon försöker ta kort och aa, gulligt som ni förstår.
"Lalalala.. the tiger took my mother.."
Hahah, gullig är jag ibland faktiskt. Eller inte, tycker inte Amanda ialla fall, för usch va jag är dum! Men måste liksom passa på nu innan hon sticker till Thai-hai! Och då kan jag inte reta henne på 3 hela veckor fan! :(
Nu ska jag bli insatt i skolan faktiskt, det tycker Amanda låter bra! Så en gång i veckan ska vi ha en "pluggadag", sjukt bra för mitt betyg ju!

Nu ska jag vänta på att Amanda äter och sånt där, sen blir det ut! (y)

*Lyssnar på musik*
Jag: HAHAH, hörde du va han sa? :D
Amanda: nej?
Jag: Inte jag heller! :D
Amanda: Vilken typisk Fridakommentar!


14:19 - Hos Amanda!

Sitter hos Amanda nu, vi ska snoppa jordgubbar nu faktiskt. Hahah, snoppa! Men det heter så säger Amanda, haha :D
Amanda: Ska vi va praktiska och lägga snopparna i en och jordgubbarna i en?
Haha, asgarv eller så :)
Nu måste vi börja, yeah. 6 liter på g, shit. Kommer ju har snoppar överallt sen (a)

Dagens outfit kommer ikväll!


11:58

Hejsan!
Vaknade vid tjugo i elva av att mamma väckte mig. Sjukt dumt av henne, för man blir ju bara så sur!
Jaja, det blev ju bara ner att äta frukost, som bestod av en fullkornsmacka och ett glas O'boy! Älskar O'boy på morgonen, fråga mig inte varför. Satte mig vid TV:n en stund sen, kollade runt på alla kanaler som finns faktiskt! Hahaha, nej kanske inte alla då (a)
Sen så kommer mamma hem vid halv 2 kanske och äter mat. Sen ska jag vandra till Amanda, som åker till Thailand på måndag! Hur kan alla lämna mig? Jennifer är ialla fall kvar en stund, för hon lämnar mig sen också. Taskiga alla är :(
Och nu får jag inte igång TV:n på mitt rum heller, jag som måste kolla på City akuten idag. Eftersom jag blivit lite beroende av det så blir det nog att köpa alla dom säsongerna, rätt många men sjukt bra är det!

Lägger in en dagens outfit senare!
Och just det, jag fixade ett sånt där redigeringsprogram för bilder till datan igår också. Typ The Gimp eller nåt sånt hette det, så nu blir det bara att öva i det!


Inte ett dugg trött faktiskt

Asså måste bara säga att det är typ första gången jag inte är trött vid 10!
Jag är alltid trött, eller inte när jag är på fest och sånt då. Då är man ju lite på g, yeah (h)

Jaha, jag och mamma fikade innan. Sjukt gott! (y)
Ska säga en hemlighet som bara Ebba och Amanda vet om,, jag gillar avslagen Cola :$
Faktiskt, det är riktigt gott. Hihi, ialla fall när man är sjuk. Typ ont i huvudet, herre gud det är sjukt gott då! Jag vet, det låter helt cp faktiskt. Men det är gott, smaka?
Det blir nog att kolla massa nu på datan, har tänkt att köpa en mini laptop, hih (a) Fatta va bloggen hade blivit aktiv då? Shit, hade ju vart bra! Jag vill typ ha en rosa eller nåt i den stilen, eller vit!
Men ialla fall så vill jag också ha en systemkamera. Men man kan ju alltid drömma .. Fast om jag får några tips om hur man tjänar pengar på bloggen, nåt bra tips då, så kanske man har råd med det?
Skulle ju va sjukt nice faktiskt.

Nu ska jag kolla lite på datorer, sen blir det nog att kolla runt lite på nätet. Se om det hänt nåt speciellt?


Fin va? :)

Usch, har faktiskt lite bloggtorka

Hej alla glada!
Idag så har jag som sagt vart med Ebba!
Först så vaknade jag vid 9 eller 10, men låg i sängen till halv 11. Gick ner och åt och sen cyklade jag och mötte Ebba, och sen när vi kom hem så fixade vi mat. Eller mamma kom hem och fixade maten! :)
Sen när vi ätit, så gick vi upp och spelade Sims, i typ 4 timmar. Hahah, usch vilka nördar,, men så är det när det inte är fint väder ute. Det regnade och åskade innan faktiskt, läskigt som tusan! :(
Men som sagt så vid 5 så fikade vi lite, hih. Sen drog Ebba hem vid 6, och då kollade jag på Navy CIS. Det va as spännande idag, haha! Typ en kille som skulle självmordsbomba sig om dom inte hittade hans mamma, men hon va död sa dom. Sen fick man veta att det va två män som satt i en bil och snackade med han hela tiden som sa allt han skulle säga till Gibbs då, så liksom tillslut så hände det nåt och allt blev löst! Mamman va inte död, och dom möttes sen på flottan, eller va det heter! :)
Lyckligt slut va det ialla fall!
Sen så dammsög jag och mamma gjorde våfflor, sjukt gott!
Gick upp hit sen, och nu sitter jag här och kollar massa bloggar.
Nu ska vi fika, hihi. Värsta goda kakorna har vi, mumsfilibaba? (a)

Vet ni, bloggen ska bli jätte aktiv nu. Ska jämt blogga, typ med mobilen och sånt ni vet :) Bra va?
+ Ska börja tjäna pengar på bloggen, nån bra sida? Behöver mycket hjälp!



sims ohyeah

Hejsan!
Dagen har bestått av Ebba (y) Asså kan ni fatta att hon lämnar mig på torsdag?! Shit, kommer dö :(
Vi har spelat Sims3, hihi. Det är sjukt kul! Ialla fall när Ebba ska vända saker, tihihi (aa) Nu var jag dum kanske? Nej men aa, så nu ska vi ner och fika innan jag slår henne :)
Sen blir det nog film hos Ebba.

Skriver ikväll istället :)

Puss frida


Midsommar bild på Anton, Fidde, Ebba -.- & Oliver!

SKOJAR MED DIG GUMMMAN! <33333

Kort update

Uppdatering från sängen nu, det är sjukt varmt. Kommer inte kunna sova på ett tag, synd där! Ska försöka sova nu ändå, puss

helgen i korthet

Så, nu ska jag berätta min helg. Men inte i detaljer!

FREDAG: Jag och Ebba åkte ner till Halmstad vid 11, in i stan och kollade lite till ungefär halv 5. Jag köpte en väska, haha :) Sen så tänkte vi åka till Östra stranden, men vi orkade faktiskt inte. Så vi tog en cykel och så cyklade vi ner till stranden istället (bilder kommer längst ner). Sen så kollade vi film när vi kom hem och sen somnade vi!

LÖRDAG: Idag vaknade jag rätt tidigt, men lilla Ebba sover som en stock och vaknar en stund efter mig. Sen åkte jag, Ebba, mamma och Lotta ner och handlade och kollade på massa stugor och hus i området där deras stuga är. Sen så cyklade vi ner till stranden, låg där hela dagen till typ 5. Då cyklade vi hem, och det kändes verkligen att man fått färg efter det, usch va det brände!
Vi tänkte åka till Östra idag istället, men blev faktiskt inte så utan vi åkte och hyrde tre filmer. De va bra, eller vi kollade bara två av dom för Ebba inte orkade kolla på den sista, då va klockan tjugo i två på natten. Huhuh (a) Nej men vi kollade på "Alfabetsmördaren" och "Ice castle". Sjukt bra, ialla fall den sista, den första va lite läskig! Sen så sov vi.

SÖNDAG: Idag skulle man hem då, tråkigt :( Men vi skulle egentligen åkt in på Östra på dagen, men sen varnade nyheterna om att det skulle bli dåligt väder så vi åkte med Lotta och mamma hem istället. Sen så åkte vi till Piket när vi kom hem, roligt roligt. Eller asså jag vågade inte hoppa i, höjdskräck! Men så jag och Ebba klättrade ner till lägsta "klippan", så aa. Därifrån vågade vi hoppa, hahah :D Det va hur skönt som helst i vattnet, nice! Sen så blev det läskigt när man satt på en sten i vattnet, för då börjar Adam och Adem kasta massa saker på mig!
Sen åkte vi hem och då åskade det massa hemma, sen blev det att spela kort med mamma. Sen kollade jag på VMfinalen, grattis till Spanien!
Sov sen.

MÅNDAG: Idag vaknade jag vid tjugo i elva, för att mamma kom hem och hängde tvätt. Åt en macka, kollade på tv och bara njöt av värmen. Eller inte, usch vilken kvav luft det är! Så kollade på tv, och hade golvfläkten jämte mig. Skulle typ dött annars! Åt lite, sen frågade Ebba mig om jag ville ha hjälp med att rensa landen, och det tackar man inte nej till! Så hon kom efter en stund, och då fixade vi först hennes iPod. Sen så rensade vi landen en stund, nu är det fint där! Sen så badade vi. Solade ganska mycket sen också, hihi :) Hon stack hem vid 7 tror jag, och imon kommer hon hit igen!

Nu ska jag ner till min mamma :)

Puss frida

Bilder från stranden i fredags -



En bild från Piket -

- Hann inte ta där alla hoppade, så fick bli när alla skulle mot vägen (a)

puuuh, svettigt

Hejsan!
Åh herregud va svettigt det är ute idag! Det ska bli mer åska ikväll, usch!
Nu sitter jag här med Ebba, som åker till Italy på torsdag .. Utan mig :(

Men nu ska hon få blogga så slänger jag in ett inlägg om helgen senare :)

Puss frida


Jag idag typ (a)

snabb update

Tjenixxen!
Sitter här nu, Ebba och Lotta stack nyss hem. De åt här ikväll!
Men hörnii, jag skriver imon istället. För vet ni, det åskar ute. Så ska typ dra ur interneten för våran är skit känslig. Blivit sådär utan internet många gånger ^^

Skriver imon :)

Puss frida


NÅN MER ÄN JAG SOM TYCKER ÅSKA ÄR LÄSKIGT?

i ebbas stuga

Helllo! Sitter på altanen i ebbas stuga nu, efter en skön dag på stranden. Sjukt härligt ska jag säga, har nog fått lite färg ändå :) Igår va vi aldrig på Östra, men ikväll blir det nog dit ialla fall, haha! Orkar inte skriva mer, är lite osocial då ju ^^ Imon ska vi hem ialla fall, tyvärr :( puss

ååh, frida är helt fel ute

Hejsan!
Asså jag tvingade upp mig vid 8 bara för jag trodde att tåget gick 9.51, tro fan att tåget går 10.51 då. Kan man blir sämre eller?! Fett sur är jag nu, usch!
Men jaja, nu har jag ju hur god tid på mig som helst!
Idag så när jag och Ebba kommer fram till Halmstad så ska vi gå i stan, kolla om vi hittar nåt kanske? Jag ska kolla på jeans-shorts och en väska. Får se hur det blir med den saken :)
Sen på kvällen blir det nog Östra Stranden, träffa Becka och Sandra och några till typ? Aa ialla fall så blir det nog det.
Men jag slänger nog in ett litet inlägg då och då när vi hittar på nåt kul, så aa. Fast dock utan bilder .. :/

Puss frida


Håret är blont!
I onsdags så slingade jag det och klippte av det slitna :)

hann inte sitta vid datan igår

Hejsan!
Igår så hann jag inte sitta vid datan, för först så slingade jag håret. Sedan va jag med Ebba och vi satt ute och målade naglarna och sånt där. Sen så bollade vi och så, så aa. Sen gick vi till nöjet och spelade först basket med Oliver, sen passade vi bara med en fotboll. Sen gick vi hem och kollade på matchen mellan Tyskland och Spanien. Spanien vann med 1-0 ju, bra! Gick upp och la mig sen efter det, somnade inte förens vid 12 för jag hostar ju och så.

Idag så vaknade jag vid 10, gick upp och åt frukost och så. Sen kom mamma hem och vi åt och så, sen klädde jag på mig och gick ut och rensade vårat grönsaksland. Eller hann inte så himla mycket, bara ett "lökland", haha ^^ Så får väl ta det nästa vecka istället. Pappa kommer hem på lördag natt,, nästa vecka.
Men ialla fall så när jag rensat lite så ringde mamma och då skulle jag ner till samhället med henne så gick vi in på Afrodite, där visade jag en väska jag vill ha. Skit fin är den faktiskt, men ska kolla lite i Halmstad nu när man kommer dit :)
Sen så handlade vi lite och sen hem och fikade, sen drog mamma till jobbet igen och så kommer hon hem vid 6 typ så ska spela lite Sims nu, det är skit kul. Beroende typ, haha ^^
Imon bär det ju då av till Halmstad med Ebba, Mammi, Lotta och Niclas och deras hund. Kommer blir sjukt mysigt kan jag tala om! Jag och Ebba ska bo i friggebon, eller va det heter :) Sen blir det nog Östra stranden imon!
Jag och Ebba ska med tåget vid 10 så bloggar nog med min iPhone när vi kommer fram. Men ni vet att ni kommer få en bildbomd sen när jag kommer hem :)

Puss frida


- Väskan där med blommor är det jag vill ha!

Ebba Samuelsson

6 olikheter mellan dig och din bästa vän

1. hon är rolig

2. hon är liten
3. hon har inget tålamod
4. hon är söt som fän!
5. hon är inte bäst
6. hon är rädd för katter

6 LIKHETER MELLAN DIG OCH SAMMA BÄSTAVÄN.

1. vi gillar cola
2. vi har väl samma klädstil typ
3. vi har likadana skor
4. vi har bloggar
5. älskar att shoppa
6. båda är ganska dåliga på att hantera pengar ..

VAD HADE DIN VÄN VALT?


1. solsemester (x) vintersemester ( )
2. öl ( ) cider (x) ,
3. rock ( ) ballader (x)
4. lunar ( ) bilddagboken (x)
5. britney spears (x) christina aguilera ( )
6. myskväll (/) fest (/) - berors på vilket humör hon är påå

6 FRÅGOR OM ER

1.hur träffades ni första gången
våra föräldrar

2.hur många år har ni känt varandra?
länge som fän, men inte träffats så mycket på typ 2-3 år, sen så tog vvi kontakt igen!

3.vad är ert starkaste minne?

vi har sjukt många! Men det blir nog ändå när vi va i hennes stuga och sen när jag spottade morötter på henne (a) <3

4.vad brukar ni göra?

ääeh, busa

5.är ni vänner om 10 år?

KLART SOM FAN! <3

 

~ Jag älskar dig sjukt mycket Ebba Molly Monica Samuelsson! <3



aww amanda, älskar dig

Naww, såg ni dom söta bilderna som älskade Amanda lagt in? Asså du betyder älskling, du ska bara veta det!

Ialla fall så aa, idag har jag inte gjort någonting, mamma sa ju att jag va tvungen att ta det lugnt och försöka bli frisk nu innan Halmstad med Ebba och dom :)
Jag har spelat Sims då såklart, blivit lite beroende kanske? Haha, sen så när mamma kom hem så städade vi övervåningen. Dammsög, torkade golven och dammade mitt rum,, som verkligen behövdes ^^
Nu låter det som att jag aldrig dammar mitt rum, men jag gör det ibland (a) .. Haha, inte ofta med ibland får jag några ryck så jag måste städa. Det är mina bra dagar då!
Aa, sen så åt vi och kollade Navy CIS. Det var hur länge sen som helst jag kollade på det, men det är sjukt bra! Så aa, sen stack jag ut och kickade lite med bollen och då sa mamma att jag skulle vattna så jag gjorde det. Sen så rensade vi lite bland mina smultron. Haha, ska nog göra det på torsdag. Det stora landet också då, så har jag det färdigt. Får pengar av pappa när han kommer hem sen också för att jag är duktig och hjälper till,, hihi (a)

Nu ska jag spela Sims igen!

Puss frida


~ Bild från skolfotona i 8:an

~ Ett tag sen då, haha. Lägg märke till min blåtira,,
som jag fick av amanda :D

Vad gör man inte för att lilla Frida ska bli glad...

Här kommer bilderna tagna med min nya systemkamera som Frida har övertalat mig att lägga in, + lite andra. Ingen utav bilderna är redigerade..

Tänkte att jag kunde passa på att berätta en liten historia som pappa berättade för mig igår, haha :)
Det var en gång när vi var på Ikea och skulle köpa stolar till mig och Nellie. När vi hade tagit två stycken frågade jag pappa;

-Men Frida då? Hon måste ju också ha en stol!

Jag tycker att det beskriver ganska bra vad du betyder för mig Frida, du är som en syster <3
Hoppas att du är nöjd nu

idag blir det en slapp dag

Hejsan!
Idag blir det en väldigt slapp dag. Ska bara va hemma, ta det lugnt och försöka bli frisk! Eller asså jag är ju inte sjuk, men lite ont i halsen fortfarande.
Men jaja, ska nog spela lite sims3 nu, för det är sjukt roligt :D
Älskar att bygga stora hus och så, hihi as kul!

Nu ska jag spela, så aa. Ni får inte fler bilder :)

Puss
frida


NÅN MER ÄN JAG SOM TYCKER ATT SIMS ÄR ROLIGT?

hemma från värnamo

Hejsan!
Nu så sitter jag här med Ebba, vi är hemma från Värnamo nu faktiskt!
Skulle bara köpa ett par solglasögon och vem är bäst och bara gör det? Jo Frida den bästa, mohahah :D
Nu så ska vi äta Silviakaka och sen dra ut en sväng skulle jag tro.
Men aja, skriver ikväll istället för aa, det är lite varmt nu!

Puss frida


Prova solbrillor på Stadium är vi kungar på! (h)

jobba imon, gå och lägga sig nu

Usch, värdelöst att lägga sig nu.
Varmt, svettigt och helt omöjligt att sova då!
Men måste sova lite, annars orkar jag inte upp imon vid 6. Sjukt drygt.

Om ni vill veta så "räknade" Rasmus mina revben innan, dumma dumma dig :(
Hahahha, slått han lite idag :)

Nu ska jag sova,

Puss frida

monopol ohyeah

Innan va jag hos Amanda, vi va först ute och tog kort lite. Härliga bilder ska jag säga er! Sen så gick vi och spelade Monopol faktiskt. Sjukt roligt är det! Amanda vann massa "pengar", hon fuskar (a)
Nej men Amanda har sagt att hon ska lägga in lite bilder på bloggen åt mig som vi tagit då, riktigt fina :D

Men nu ska jag ner för jag och moster bakar. Eller det står i ugnen, så ska ju nån grej på där och sen är det färdigt! Undrar om Rasmus har lust att åka ner till Ica och köpa Monster till mig? ..

Men skriver nog senare kanske, imon ska jag jobba! Upp vid 6 faktiskt, för Rasmus och dom sticker imon på morgonen!

Puss frida

himlans fint väder ute

Hejsan!
Idag vaknade jag vid 10 tror jag, direkt då kände jag att jag faktiskt kunde svälja! Yes, så åt frukost och så. Sen så satt jag på mig bikinin och solade. Usch, as varmt ute och jag vågar inte bada ,, chicken asså :D
Nej men det är 24 garder i vattnet ju, hel coolt :D
Men ska snart äta och så nu, sen ska jag bara softa!

Puss frida


ska nog ta och försöka sova snart

Usch va trött jag är. Halsen värker dessutom, och jag hostar så jag tror att jag går under :s
Men jaja, imon ska man nog ta det lugnt också, för aa ni fattar,, man blir ju inte frisk annars. Måndag blir det nog doktorn ialla fall om jag mår så här ju, för kanske är halsfluss. Mamma tror det.
Tänk om jag fått kikhosta, usch!
Men jaja, nu ska jag gå in till mamma och kolla tv sen sova :)

Puss frida


~ I want you by my side.

sexigt frida

Ibland känner man sig bara för sexig.
>> http://fuldans.se/?v=zloucwucda

Puss
frida

aj min hals

Hejsan!
Vaknade vid 11 typ, för då va jag sjukt hungrig! Haha, gick och la mig vid halv 4 inatt :) Snackade massa med Rasmus yeah, kul!
Somnade direkt gjorde jag ialla fall, skönt. Vaknade då vid 11 idag och nu så sitter jag här. Precis "ätit" frukost, kan typ inte svälja idag,, gör så sjukt ont! Så mamma är nere och köper glass till mig nu :) Snäll är hon!
Men ja, idag så händer ingenting faktiskt. Ebba och Jennifer är i Halmstad och roar sig ialla fall.
Ska nog bara va hemma och ta det lite lugnt med halsen och så, på måndag blir det doktorbesök för att se om jag har fått halsfluss. Tror det är det, för har haft det innan och då gjorde det typ så här ont ju!

Nu ska jag låta Rasmus sova lite till, sitter på mitt rum och han ligger i min säng och halvsover typ. Så ska va lite snäll nu, skriver senare kanske :)

Puss
frida

tidsfördriv

AVSLUTA MENINGEN!
Jag har insett att min senaste kyss - var ett tag sen
Jag pratar - för mycket
Jag tycker om - att gosa
Jag avskyr när folk - ljuger
Mina närmaste vänner är
- Ebba, Jennifer, Amanda, Lisa & Emma
Min första vän hette - Jennifer & Oliver
Kärlek är - bra
När jag borstar tänderna - så skrattar jag åt mig själv
När jag lagar mat - så blir det riktigt gott
Det sexigaste yrket är - ääeh, vet inte riktigt
Jag är rädd för - spindlar
Den värsta känslan är - veta att man gjort fel
Den bästa känslan är - när man är kär
Jag är bäst på - allt
Jag är sämst på - inget
Om jag var ett djur skulle jag vara
- en katt
jag var en insekt skulle jag vara -  inte spindel ialla fall!
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - nåt som inte används, då får man ju ialla fall inte ont
Jag kommer alltid att vara - bäst
Det finaste som finns - är du 
I sommar - ska jag ha så riktigt jävla roligt
Sist jag grät var - va ett tag sen
Jag kan - allt fan
Jag kan inte - sluta skratta när jag börjat
När jag vill tänka går jag - ut
När jag bakar så bakar jag - olika
Min mobiltelefon är - bäst, iPhone
När jag vaknar på morgonen - så vill jag sova mera
Innan jag går och lägger mig - så spelar jag alltid på iPhonen
Just nu tänker jag på - att gå och lägga mig
Bebisar är - äckliga
Idag har jag - spelat minigolf
Ikväll ska jag - klockan är tjugo över tre
I morgon kommer jag - inte göra så mycket
Jag vill verkligen - ha tillbaka min röst!

ska väl snart ta och sova

Ska nog ta och sova snart. Kom hem från Ebba vid halv 11 typ, men då skulle jag följa Jennifer. Och då så tvingade jag med Rasmus, höll på att dö sen när han skulle skjutsa hem mig. Hahha, nerförsbackar hela vägen, läskigt!
När vi kom hem sen så kollade vi tv, typ match? Eller straffar va det typ. Sen satte vi oss vid datan och kollade, skrattade gjorde jag ialla fall. Värsta mycket roliga saker (a)

Nu ska jag nog fixa så att Rasmus lägger på luren, så aa. För vi ska bädda typ? Vet inte riktigt kanske :D
Sen ska jag fan sova, för nu orkar jag inte va uppe mer :$

Puss frida

hos min lilla Ebba babe

Är hos Ebba nu, efter en ganska jobbig cykeltur. Haha, vi ska spela minigolf sen, kommer rocka henne av banan (h)
Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit väldigt fint väder idag. Haha, skrek ganska mycket när jag va i poolen haha (a) Som ni fattar låter det inte så bra när jag skriker eller pratar, hihi.

Nu ska vi ner till minigolfen, skriver ikväll!

Just det, jag har jobb nästa vecka, woho. MONEY MONEY MONEY <3

Puss frida


usch min hals

Usch herregud, min hals och min röst. Kommer inte ha några stämband kvar efter denna hesa tiden -.-
Ialla fall, så va jag och Rasmus nere på Rendez Vous och hämtade god mat, haha. Jag åt kycklingsallad då, sallad va inte det bästa jag ätit med denna halsen. Haha, det typ skar :o Gjorde lite ont då, men jag bjöd faktiskt min mamma och Rasmus, snäll va? Ja, jag kan va snäll ibland :D
Nu så sitter jag här, och det står en Hustler på mitt skrivbord som dock är slut, vill ha en till då ju!
Ska nog fixa ordning mig snart, för ska upp med mamma imon. Sen ska jag till jobbet vid halv 8 typ, så aa. Duktig ska jag vara, har tre lådor att göra imon. Så då kommer jag hem när Rasmus vaknar typ. Kanon fän!
Ska kanske va med Ebba älsklingen imon på kvällen, hoppas det. Älskar dig gumman<3

Men nu så ska jag kolla lite på Facebook, bilddagboken och sen blir det att tvätta av sminket och dra till sängen och läsa FRIDA-tidningen.

Puss frida

yeah, kusin är dum

Hejsan,, som ni alla vet så har jag varit i Värnamo idag faktiskt. Köpte ingenting, men Rasmus köpte en sjukt snygg klocka! Ialla fall så jobbade jag idag till tjugo över nio, började halv 8 och hade bara två lådor att packa :D Men imon har jag tre lådor att packa, så aa. Ska gå upp vid 7 imon också, haha.
Men ialla fall så fixade jag mig och duschade och så när jag kom hem, sen väckte jag Rasmus och så, sen stack vi till Värnamo. Det va ganska kul faktiskt :)
När vi sen skulle åka därifrån åkte vi till Burger King, åt inte på Donkisen :( Hahha, men det är fan lika gott på Burger King faktiskt. Så aa, det gick bra också. Sen gick vi in på Donkis ändå och köpa McFlurry, as gott! Sen hem direkt och satte oss vid Sims och spelade lite. Vi gjorde så att en "sim" blev lesbisk, haha så nu ska hon snart gifta sig också! Hahahaha, as garv. Eller svårt att asgarva när man inte har nån röst, låter som en gås ibland, och ibland viskar jag bara, skit pinsamt!
Men nu ska jag kanske ut en runda, för det är rätt varmt ute, och aa. Som mamma säger så ska man ta vara på det fina vädret! Hahah, så får väl göra det nu.

Puss frida


RSS 2.0